River bayrakları vol 2.

Başlatan Serkan, 27 January 2011, 20:44:03

« önceki - sonraki »

Dartagnan

1 tane deneme amaclı bayragı dıktık ancak onu kaldıracak buyuklukte sopanın ıcerı sokulamayacagından oturu 1.5x3 m boyutunda 35 tane bayrak halıne getırılmesıne karar verdık.Insallah guzel bır goruntu ortaya cıkar.

fat55

20- fat5520(20 tl) anma programında vericem bugün.

city ultras

arkadaslar bu bayraklar yapilmadi galiba??yoksa tv dan biz birsey göremedik.?

babasamsunlu

EMNİYET SAĞOLSUN..ÇOK BÜYÜK BİR İŞ YAPARAK ALMADI SOPALARI İÇERİ  >:( >:( >:(

city ultras

böyle sey olurmu yaa...bu nebicim emniyet???birileri bu isi hal etmesi lasim..hatda sizlere orda satdyumda ufak bir özel oda vermeleri lasim,bayraklar ve malsemeler icin.

alperen

benim anlamadığım sopalı hatta demirli bayrak soktular iki kale arkasındada taraftar grupları..bizimkiler niye alınmadı?

erdem

polis trabzonludur,kıskanmştır

edmontdante

Bayraklar gecikince maç öncesi gerekli görüşmeler yapılamadı.Kapılar açıldıktan sonra içeri sokmak zaten mümkün olmuyor emniyet falan işin içine giriyor.Her işte bir hayır vardır.İlk iç saha maçına sokarız.Hem hepsi tamamlanmış olur.

fat55

anma programında 20 tl verdim serkana.

Dartagnan

bayrak toplam 35 taneydı.55 tane yapma muhabbetlerı gecıryordu.35 tane yeterlı mıdır? Biraz daha abartmak gerekır mı? :D

eger yapılacaksa 7 tane 5x3 bayrak gerekecek. 34 TL x 7 = 238 TL eder.

fat55

şu an kaç tane river bayrağı var?stada sokulabilecek mi?

Serkan

kaptan 55

bayraklarla içeri konfetileride sokabilirmiyiz acaba?

Dartagnan

bu stada hıc bırsey sokamayız bu kadar basıt.Mersın macında ve altay macında etrafta olan bayraklar sımdı ıcerı dahı alınmıyor.o bayraklar sızın bir tarafınıza ....

sonuc olarak bayrakları sokamadık.

brigand

bu kadar gerizekalı bir yönetim olamaz. bir kerecik şu taraftarın işini kolaylaştıran ,destek veren uygulama yapın be.lanet olsun >:( >:(