Bank Asya 1. Lig 19. Hafta - SAMSUNSPOR'umuz - Altay: 1-0

Başlatan celebi, 23 January 2011, 16:00:35

« önceki - sonraki »

GökhanÇağlar

giresun un yenilecegi belliydi zaten,akşam biz onlardan daha farklı kazanırsak lideriz...

cgr

Alıntı yapılan: Erdinc - 30 January 2011, 14:25:35
Ben karaborsadan bilet aldığımı bilirim :) o kadar da küçük değiliz la çağrı :)

La bozma hemen daaa :) Düştüğümüz sene Rize maçındaki durumda aynıydı...

55cem55

giresun bi işimize yara artık liderlik yolunda puan farkı baslasın bu maçla

Ahmeti

o kazanmış bu kazanmış farketmez arkadaşlar biz her maça final havasında çıkalım yeter bu yolun sonunda süperlig var

furkan5534

Lider olallmmmmmm suan trt 3 u spor programını ızlıorm orduspor bu skorla lıder olucak dedıler.ordan bı konuk samsunspor 2 farkla kazanırsa ordusporun lıderlıgı saat 7 ye kadar surer dedı :D cok hosuma gıttı

berusa55

adige73

Kadir ÇELEBİ

Geçen hafta Ümit aktan böyle birşey söyledi simdi Akhisardan Samsunun golü gelse işler tamamen değişir demiş aradan 3 dk sonra gol gelmişti bu haftada tutacak bu inanıyorum güveniyorum..

furkan5534

aptall bu gayresun ya walla gerızkalı bu takım bı faydası olmaz adilerin.küme düşsünler  >:( >:( 2 yı yedı srfslzer

Forvetim

önemli olan maçı almamız 1-0 olsun yeter ama farklı kazanırsakta liderlik helva olur, hadi bakalım hayırlısı. birazdan yola düşerim 19 mayısımıza, yahu ben stadı görünce gözlerim resmen ışıldıyor içim pır pır ediyor, nedense adımlarım hızlanıyor ne hikmettir. arkadaşlar aşık mıyım ne dersiniz? :)

GurbetciFanatik

Düsün ulan  simdi bize gelince aslan kesilirler

Hic mi dostumuz yok bizim yaaaa

Forvetim

yarın kartal adanayı yenerse giresun potada, o zaman ne olduğunu anlarlar. dürzüler

ender

giresunun bize dusmanligiyla ilgili bise degilki bu.adamlar kume dusme hattinda.hem  iyi bir takim degiller hem de ordu bu sene gercektende iyi top oynuyor.insallah biz aksam daha farkli kazaniriz.erken gol bulmak bunun icin.bu arada dun bucada musa aydina hayran kaldim.golleri ve asisti ile show yapmis.ayrica anilda akhisarda otuz metreden muhtesem bir gol atti.gidenler arasinda en klas tutulmasi gereken biriydi.insallah bircok takimin canini yakarda bize bu sekilde faydali olur bari.

twitter

furkan5534