Bir futbolcu da sağlıkçılardan

Başlatan mehmet yılmaz, 29 January 2011, 16:56:52

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

sadece55

arkadaşlar anlamıyorum hastanelerin seçimle ilgisi nedir? yok arkadaş yardım etsen suç etmesen suç adamlar da haklı

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Erdinc - 30 January 2011, 00:30:56
arkadaşlar anlamıyorum hastanelerin seçimle ilgisi nedir? yok arkadaş yardım etsen suç etmesen suç adamlar da haklı

Aynen

5trawberry

Samsunspor'un süper lig için, en favori isim mi olması gerekiyordu, bu desteklerin gelmesi için.

ElbistanLı4655

Tüm Şehir İnanmış..Kenetlenmiş Durumdu.. O Sene Bu Sene..!

lucarelli

Tebrik ederim. Ama zamanlama konusu biraz garip olmuş. KEşke biraz daha erken söylenseydi belki daha iyi bir adam alırdık.

ahmetsefa55

Bir futbolcu ADEKA'dan
[ 02.02.2011 ]

ADEKA A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Cüneyt Arpacıoğlu, kendisini ziyaret eden Kulüp Başkanı Erkut Tutu ve Genel Sekreter Rüştü Araboğlu'na, yapılan transferlerden bir tanesini üstleneceklerinin müjdesini verdi.Samsunspor Başkanı Erkut Tutu ve Genel Sekreter Rüştü Araboğlu, ADEKA A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Cüneyt Arpacıoğlu'nu şirket merkezinde ziyaret etti. Başkan Erkut Tutu, kulübe olan katkılarından dolayı Ali Cüneyt Arpacıoğlu'na teşekkürlerini sundu. Samsunspor'un bu sezon özlenen hedefe ulaşacağına inandığını belirten ADEKA A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Arpacıoğlu, "Şehrimizin vereceği desteklerle özlenen Süper Lig'e çıkılacağına inanıyorum" dedi. Arpacıoğlu ayrıca, Kırmızı-Beyazlıların aldığı futbolculardan birinin transferini üstleneceğini söyledi.

celebi

veis

alınan futbolculardan bir tanesinin ücretini karşılamışlardır.

emre

Alıntı yapılan: veis - 03 February 2011, 11:14:01
alınan futbolculardan bir tanesinin ücretini karşılamışlardır.

vayy başarıya endeksli taraftarlar çıkıyor ortaya  ;D

sadece55

Biz ne kadar kızsak ta elbette her zaman destek başarıya endekslidir...Bu adamlar da bu sene olacak başarıdan pay almanın peşindeler...Ne olursa olsun SAMSUNSPORUMUZA parasını gerçekten veren (geri almadan) herkesten allah razı olsun

mehmet yılmaz

AlıntıSamsunspor'a destek..
Bank Asya 1. Lig ekibi Samsunspor Külübü'ne yönelik mali destek çalışmaları kapsamında Sağlık Kenti Samsun Derneği'nce kulübe 70 bin TL yardımda bulunuldu.

Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen etkinliğe Vali Hüseyin Aksoy, AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, Sağlık Kenti Samsun Derneği Başkanı Köksal Holoğlu ve dernek üyeleri, TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Erkurt Tutu ve bazı yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Etkinlikte konuşan Vali Aksoy, Samsunspor'a destek olmak için yürütülen çalışmalar karşısında memnun olduklarını söyledi.

Kulübe mali destek sağlamak için özel sağlık kuruluşları tarafından gerçekleştirilen destek kampanyasının diğer sektörlere de örnek olmasını dilediklerini belirten Aksoy, şunları kaydetti:
''Samsunspor, bu kent için çok önem arz eden bir kurum. Bütün kişi ve kuruluşların bu nedenle özel destekleri gerekiyor. Geçtiğimiz dönemde yaptığımız görüşmelerde, bu desteklerin devamının bundan sonraki süreçte de artarak devam etmesini istemiştik. Sağlık alanında faaliyet gösteren özel kuruluşlar bir araya gelerek bu çalışmayı gerçekleştirmişler. Samsunspor başarı noktasında önemli bir mesafe kat etti. Bu başarının yakalanmasında herkesin desteği ve katkısı var. Özel sağlık sektörünün yapmış olduğu bu çalışmanın diğer sektörlere de örnek olmasını diliyoruz. Başarının bundan sonraki süreçte de devam etmesi ve Samsunspor'un süper ligde olmasını temenni ediyoruz.''

AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk de Samsunspor Kulübü için özel sağlık sektörlerince başlatılan destek kampanyası karşısında mutlu olduklarını söyledi.

Sağlık Kenti Samsun Derneği Başkanı Köksal Holoğlu ise dernek olarak Samsunspor'a bundan sonraki süreçte de destek olmaya devam edeceklerini belirterek, Samsunspor'a Süper Lig yolunda başarılar diledi.

Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Erkurt Tutu da kulübün başarısı için yürütülen yardım kampanyalarının başarı yolunda önemli katkılar sağladığını, bu amaçla destek veren herkese teşekkür ettiklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Sağlık Kenti Samsun Derneği Başkanı Köksal Holoğlu, Mediva, Medical Park, Romatem, Fizyomer, FBM, MediBafra ve Akademi Fizik hastanelerinden toplanan toplam 70 bin TL tutarındaki 8 adet çeki kulüp başkanı Tutu'ya teslim etti.

ahmetsefa55

bir deplasman galıbıyetınden alıyoz bız o parayı.ama olsun akmasa da damlıyo

Ahmeti

bizler inandık herkes i-na-na-cak bunun başka yolu yok samsun'da kazanıyorsan samsunspor'a akacaksın bunun başka yolu yok.

1927

70.000 lira,
bence bu hakan koçaslanın parasıdır
8)