Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ahmeti

inşaallah bizim maçıda vermez diyorum ama şampiyonluğumuzu izlemek isteyen binlerce gubetçimiz olacak onlara üzülürüm yoksa bizim için farketmez.

cgr

Bu arada Bucaspor 17 dakikada 2-0 yaptı Kasımpaşa önünde... 2 golü atan isim Musa Aydın...

Nuri Asan

Yaklaşık olarak 6935 gündür lider olamıyoruz.Yarın lider olalım ve bir daha da bu koltuğu bırakmayalım.

özkan

10 tane meşale aldım yarın bayram yerine dönecek şehir !!!

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: özkan17 - 29 January 2011, 18:55:09
10 tane meşale aldım yarın bayram yerine dönecek şehir !!!
nerden aldın tanesı ne kadar ?

Tufan

çok mutluyum uzun zamandır maç öncesi hiç bu kadar rahat olmamıştım.
bugün 2 kere tramvaya, 1er kezde belediye otobüsüne 2.hata bindim ve hepsinde Samsunspor'umuz konuşuluyordu onlarca atkılı genç yaşlı insan vardı. dün gece 12 de bile çiftlikte atkılı insanlar vardı en ilginci ise futbolla alakası olmayan tiyatro yönetmenimin bile bana maçı sorması oldu.
inşallah yarın liderliği devralacaz ve kurtulacaz lanet bankasyadan.

Ayberk

Av malzemesi satan dükkanlarda meşale oluyor. Tanesi 4-5 lira civarıydı

berusa55

2 gün önce "şehirde liderlik kokusu" var demiştim. Bugün gelen sonuçlardan sonra sanırım bu koku artık hepimizi sardı. Yarın lideriz inşallah...

55.hakan

Alıntı yapılan: erdem - 29 January 2011, 18:03:59
trt, yaptığı açıklamada erzurum'da başlayan 25. dünya üniversiteler arası kış olimpiyatlarından dolayı canli yayin ekiplerinin burada olmasi sebebiyle giresunspor maçını ekranlara getiremeyeceklerini duyurdu..

http://www.ordudaspor.com/index.php?Page=Haber&Action=Detail&id=608                                        

akşam samsuna da gelmez bunlar şimdi
Ordu maçını zaten vermeyecekti kendileri ısrar etmiş verilsin diye yani canlı yayınlacanak maçlar programında olmayan bir maçtı Trt'de yayınlayamayız demiş.Bizim maç zaten programda olduğu için sorun olmayacaktır.

binikalamadım

Mısır ' da ne oluyor yahu ... herkesin elinde Samsunspor bayrağı .. halk galeyana gelmiş galibiyeti şimdiden kutluyorlar  :D

King Of The North

Alıntı yapılan: binikalamadım - 29 January 2011, 20:05:55
Mısır ' da ne oluyor yahu ... herkesin elinde Samsunspor bayrağı .. halk galeyana gelmiş galibiyeti şimdiden kutluyorlar  :D

Geçen hafta da Tunustaydık, Tunuslu Samsunsporlular ;D

twitter

beyler hacker falan tutak şu rizefb'nin yerini tespit edelim

LisandroLopez

Yarın Giresun Ordu'ya çelme takacaktır , tek mesele Altay'ı yenmemiz.. Allah'ın izniyle kazanacağız. samsunspor_x

sadece55

avarj farkıyla da olsa her türlü lider oluruz yarın

berusa55