Bank Asya 1. Lig 19. Hafta - SAMSUNSPOR'umuz - Altay: 1-0

Başlatan celebi, 23 January 2011, 16:00:35

« önceki - sonraki »

jean

bu kritik macta puan kaybi yasamayiz ins hadi samsunsporum costur bizi

Lusage

Maçla aynı saatte canciğer arkadaşımın düğünü var. Bir yanda kardeşim gibi gördüğüm bir kişi diğer tarafta aşkımız Samsunspor. Hafta başından beri arada gidip geliyorum. Düğün mü? Maç mı?

En sonunda aşkımız baskın çıktı biletimizi aldık. Kardeşim inşallah beni mazur görür.  :'(

King Of The North

Alıntı yapılan: Lusage - 29 January 2011, 19:27:21
Maçla aynı saatte canciğer arkadaşımın düğünü var. Bir yanda kardeşim gibi gördüğüm bir kişi diğer tarafta aşkımız Samsunspor. Hafta başından beri arada gidip geliyorum. Düğün mü? Maç mı?

En sonunda aşkımız baskın çıktı biletimizi aldık. Kardeşim inşallah beni mazur görür.  :'(

maç çıkışı uğrarsın, düğün en az 11 de biter :D

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: Lusage - 29 January 2011, 19:27:21

Bence gelinle damadı maça getir altayı yenelim çifte düğün yapalım  :)

furkan5534

Allah rızeyle denızlı yenılmıs  ;D ;D ;D ınsallah orduyla lınyıt puan kaybeder bızde farklı alırız ınsallahhh samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

SAMSUNLU ORUMA 55

29 January 2011, 20:10:15 #260 Son düzenlenme: 29 January 2011, 20:27:23 SAMSUNLU ORUMA 55
Şuan kayseride lapa lapa kar yağıyor ama ben taa gayseriden alıyorum şampiyonluk kokusunu havada şampiyonluk kokusu var

cem

arkadaşlar şimdi metro turizmden geldim meydanda bilet kalmadını söylediler bilet bulabilirim dimi...

sercan5592

maç günü stadın orda olur bilet büyük ihtimalle

berusa55

Gişelerde evet mutlaka satılacak ama saat 18'den sonra bilet kalmaz ben söyleyeyim. Hatta daha önce de biterse şaşırmamak gerek.

davidsavage

Stad kapılarının kaçta açılacağı konusunda net  bilgisi olan var mı ? :o

Burak

4 bilet cebimde yarın karaborsadan satarım fazlasını :)

cem

Alıntı yapılan: Burak - 29 January 2011, 22:54:05
4 bilet cebimde yarın karaborsadan satarım fazlasını :)
gel sene bana yarın 10da sat:)

celebi

berusa55

Mübarek hava durmadan yağıyor ve daha da soğudu. En azından maç saatine yakın bir iki saat kesilse...

brigand

heyecaannn... uzaktayken hiç geçmiyormuş zaman..