Bir futbolcu da sağlıkçılardan

Başlatan mehmet yılmaz, 29 January 2011, 16:56:52

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Bu iş olacak inşallah; olmalı!

Alıntı
Bir futbolcu da sağlıkçılardan
29 Ocak 2011 / 15:28

Sağlık Kenti Samsun Derneği Üyeleri, Samsunspor'da bir futbolcunun transfer parasını ödeyecek.

Samsunspor, ligde şampiyonluğa emin adımlarla yürürken, kentin maddi-manevi desteği de artıyor. Bir süre önce Metro Grup Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Galip Öztürk'ün, "Bir futbolcu benden" diye başlattığı kampanyaya, bir yenisi daha eklendi. Samsun'da faaliyet gösteren sağlık kuruluşlarının bir çatı altında toplandığı dernek olan, Sağlık Kenti Samsun Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, aldığı bir kararla Samsunspor'un transfer ettiği bir futbolcunun parasını ödeyecek

Karar aldılar

Sağlık Kenti Samsun Derneği Başkanı Dr. Köksal Holoğlu, yönetimden böyle bir karar çıkardıklarını ve önümüzdeki günlerde bunu hayata geçireceklerini belirterek,"Samsunspor kentimizin en büyük tanıtım markası. Sahip çıkmak hepimizin görevi.Gerek yönetim gerekse sportif anlamda gayet başarılılar. Bize de sadece destek vermek kalıyor.Derneğimize üye özel hastaneler ve sağlık kuruluşları ortaklaşa bir futbolcunun transfer parasını ödemeyi kararlaştırdık" dedi.

Örnek olsun

Derneğimizin bu kararının diğer kuruluşlara örnek olması gerektiğinin de altını çizen Dr. Holoğlu," Samsunspor'da çok iyi şeyler oluyor. Özellikle yönetime güvenimiz tamdır. Maddi sıkıntıları aşma adına herkesin elini taşın altına koymalıdır. Bizim yaptığımız bir örnektir. Bunun diğer sivil toplum örgütlerine ve iş çevrelerine yansımasını bekliyoruz. Samsunsporumuz'un Süper Lig'e çıkması kente, sosyal, kültürel, tanıtım ve ekonomik anlamda büyük katkı sağlayacaktır." diye konuştu.

Halk Gazetesi

King Of The North

Transfer kapanmadı mı? Süper Lig için mi acaba söz verdiler yoksam

KareAs55

Biraz geç olmadımı  :) transfer bildiğim kadarıyla 31  ocak 2011 mesai saatinin bitimine kadar devam ediyor...

Tebrikler Sağlıkçılar  >l< >l<

Ayberk

Alınan oyunculardan birinin ücretini vereceklermiş. Yani yeni transfer değil. ;) >l< >l< >l<

Bu arada Adeka ile sponsorluk sözleşmesi yapılacakmış.

kutsalforma

Simdiye kadar neredeydi bu beyler?
5 seneden beri belimiz büküldü bu ligde.
Ne geregi vardi taraftari bu kadar yipratmanin?
ama yinede helal olsun, devamini diliyoruz

Ahmeti

keşke imkanımız olsada bir futbolcuda samsunspor biz taraftar derneğinden diyebilsek.
Süper lige çıkarsak iyi bir organizasyonla neden olmasın

Ollivanders

29 January 2011, 17:50:23 #6 Son düzenlenme: 29 January 2011, 17:54:04 Serpico55
Bence ortasahaya transfer yapacaklar.

özkan

abi bizim mükellef bu yapar valla para gani  :D

şaka biyana helal olsun sağlık kuruluşları ve yöneticilerine

Nuri Asan

Ben mi yanlış okuyorum siz mi yanlış okuyorsunuz.Futbolcu alınmayacak,Futbolcunun parası verilecek

AlıntıSağlık Kenti Samsun Derneği Üyeleri, Samsunspor'da bir futbolcunun transfer parasını ödeyecek

twitter

transef salı 5'te kapanıyor diye biliyorum.

Ayberk

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 29 January 2011, 18:37:02
Ben mi yanlış okuyorum siz mi yanlış okuyorsunuz.Futbolcu alınmayacak,Futbolcunun parası verilecek

Evet aynen öyle, yeni oyuncu alınmayacak. Alınmış bir transferin parasını ödeyecekler. Mesela İzzet, Musa, Dilaver vb. Biily'yi Galip Öztürk karşılamıştı, onun dışında alınan oyunculardan birinin ücretini karşılayacaklar

cem

ilk başta teşekkürler tebrikler ama neden şimdi...çünkü seçim yaklaştı gerçekten tebrikler..

Gökberk55

seçim yaklaştı herkes Samsunsporlu oldu ama farketmez önemli olan Samsunsporumuzun menfaatleri,keşke her sene seçim olsa :D

minci

Alıntı yapılan: AHMETİ*55* - 29 January 2011, 17:49:19
keşke imkanımız olsada bir futbolcuda samsunspor biz taraftar derneğinden diyebilsek.
Süper lige çıkarsak iyi bir organizasyonla neden olmasın

Harika bir fikir. Belki oyuncunun parasının tamamı toplanmayabilir ama en azından bir bölümü karşılanabilir. >l< >l< >l< >l< >l<

celebi