Bank Asya 1. Lig 19. Hafta - SAMSUNSPOR'umuz - Altay: 1-0

Başlatan celebi, 23 January 2011, 16:00:35

« önceki - sonraki »

celebi

pazar sabahı armutluya gideceğim ve akşama maça yetişmeye çalışacağım.  içim içime sığmıyor valla SALDIR SAMSUNSPORUM

oguz_5528

fat55

şehir inandı valla.ankaradaki iki ablam abim enişteler atkı bere flama anahtarlık ne varsa istediler.rus pazarına akşam istila yapıcam.saldır samsunsporum.

özkan

içimde acayip bir heyecan,mutluluk var..içimde bi rahatlık var sanki bir diyarbakır maçı havasında geçecekmiş gibi sanki maç..

Gell pazarr gelll artık gell gellll

hakan55

Günlerimizin güzel geçmesi samsunsporumuza bağlı bir haftadır yüzümüz gülüyor.Altay puan için gelecektir mücadeleci ekip bana göre altay.Erken gelen bir gol onları dağıtır ve maçı antep belediye maçımız gibi rahat alırız.Bu maç kesinlikle bizim içim çok rahat..

Cagdas Ünver

Alıntı yapılan: hakan55 - 29 January 2011, 11:31:33
Günlerimizin güzel geçmesi samsunsporumuza bağlı bir haftadır yüzümüz gülüyor.Altay puan için gelecektir mücadeleci ekip bana göre altay.Erken gelen bir gol onları dağıtır ve maçı antep belediye maçımız gibi rahat alırız.Bu maç kesinlikle bizim içim çok rahat..

Bence rehavete hiç gerek yok. Rahat yeneriz denilen Akhisardan 3 Puanı zor Kopardık. Bundan sonra her maç 1-0 olsun bizim olsun hesabı.

Ollivanders

Ajan

belediye evleri kale arkasinda son 500 bilet kalmış diye duyum aldım doğruluk payı nedir bilmiyorum.

cgr

Alıntı yapılan: *AgEnT* - 29 January 2011, 13:41:25
belediye evleri kale arkasinda son 500 bilet kalmış diye duyum aldım doğruluk payı nedir bilmiyorum.

Sen bilmicende biz mi bilicez ajannn :)

Ajan

Alıntı yapılan: cgr - 29 January 2011, 13:41:55
Sen bilmicende biz mi bilicez ajannn :)
estağfurullah abi ordu,denizli maçlarında da ayni söylentiler çıkmıştı ama bilet sıkıntısı çekilmemişti.

Ayberk

Ya bizim insanımızda erkenden gidip de bilet alma olayı yok ben bunu anladım, gene birikenleri görürüz yarın gişe önünde.  :o

berusa55

Sarı tehlike
[ 29.01.2011 ]

Kırmızı- Beyazlılar'da, Altay maçı öncesi 5 önemli oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Attığı gollerle Samsunspor'un bu günlere gelmesinde büyük pay sahibi olan Simon Zenke ile birlikte Abdulaziz Solmaz, Kemal Tokak, Orhan Taşdelen ve Murat Yıldırım'ın ligde 3 sarı kartı bulunuyor. Bu 5 oyuncu Altay önünde sarı kart gördükleri takdirde önümüzdeki hafta deplasmanda oynanacak Mersin İdman Yurdu maçında forma giyemeyecekler. 2'şer sarı kartı bulunan Kaptan Turgay Gölbaşı ve Agbetu ise Altay önünde kart görürse sınıra ulaşacaklar. Öte yandan teknik ekibin bu oyuncularla toplantı yaptığı ve Altay önünde dikkatli olmaları yönünde futbolcuları uyardığı öğrenildi.

http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=74661

55.hakan

55(tuncay)55

gelll gell gell sene pazar günü gelsene samsunum=3 altay=0 bi düşünsene

özkan

yanılmıyorsam 2 seneydi herhalde,almaya çalıştığımız steve mandandanın kardeşi fransız kaleci parfarit mandanda altay'da kalede.goca göbek mandyy  :D