Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

seckin55

Hedef 20 bin seyirci

Samsunspor'un üst üste aldığı başarılı sonuçlar ve zirvedeki iddialı konumu taraftarları da harekete geçirdi. Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, pazar akşamı oynanacak Altay maçında 16 bin 444 koltuk kapasitesi olan Samsun 19 Mayıs Stadyumu'na, 20 bin kişiyi sığdırmaya çalışacak.Kırmızı-Beyazlı renklere gönül veren taraftarlar, Altay maçında daha önce görülmemiş bir deneme yapmaya hazırlanıyor. Samsunspor'un aldığı başarımlı sonuçların ardından zirvenin en güçlü adayı olması ve şampiyonluk şarkılarının daha yüksek sesle söylenmesi, Kırmızı-Beyazlı renklere gönül verenleri harekete geçirdi. Taraftarlar, pazar akşamı saat 19.00'da oynanacak Altay maçında 16 bin 444 koltuk kapasiteli stadı, 20 bin kişiyle doldurup taşırmayı hedefliyor. Taraftarların amaçlarına ulaşabilmek için yoğun şekilde çaba harcadığı öğrenildi.

europe_55

Bizim Stadimiz 19 000 kisilik degil miydi?  :o

oguz_5528

Gözüne girsin 16444 kişilik stad  >:(

Burak

AlıntıBeşiktaş-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor

Gaziantepspor-Galatasaray

İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Kasımpaşa

Gençlerbirliği-Bucaspor

Kupadaki eşleşmelerin saçmalığına bakar mısınız ?  hepsi aynı gruptan çıkan takımlar böyle şeyler ancak Türkiye ' de olur sanırım ?

fındık

kırmızı beyaz çizgili atkılardan çıkmıcakmı birader ya?

özkan

haber gazetesi almamaya davet ediyorum sizleri !!!

berusa55

16.444 ü nerden görmüş öğrenmiş duymuş acaba! Hey allahım sen sabır! Koskoca maratonun iki katı büyüklüğünde bir tribün daha eklendi stada ama adam 16binden bahsediyor töbe ya!

cembaba

Ya bu bilet resimleri moda oldu ha... Herkes almış arkadaş bilet... Bu nedir ya :D

Gökberk55

çiflik metroda çok bilet kalmış millet ayıp oluyor...  :(

King Of The North

Daha bu maçta bilet muhabbetidir gidiyor, ilerleyen haftalarda Samsun'a geleceğim, karaborborsa bilet işine gireceğim, sağlam 2-3 adam lazım, malum tek kalkılmaz bu işin altından.

brigand

Burak

Alıntı* Takımlar kendi kendileriyle de eşleşebilirdi. Buna da şükür.
* Ey UEFA aptal olma, kura çekiminde bizi örnek al!
* Bu kura sonucunda görüyoruz ki amatör bile olamayacak zihniyet, futbolumuzu yönetiyor.
* Futbol Federasyonun gruplara doyamadığı ve bunu da devam ettirdiği kura çekimidir.
* Biraz daha uğraşsalar Bucaspor, Brezilya'yla bile eşleşirdi.
* Seyir zevki ve heyecanı yerlerde sürünen Türkiye Kupası'nın komedi haline dönüşen kura çekimlerini görünce gülmemek için kendimi zor tutuyorum.
* Talimatname : Gruplarda ilk iki sırayı alan takımlar, iki taraflı eleme oynarlar.
* Her grubun birincisi ile ikincisi final oynasın. Evet, süper fikir.
* O zaman ikincileri niye çıkarttın diye sormazlar mı adama. Direkt liderler yarı finale çıksın o zaman.
* Kupada grup maçları zaten saçma. Bari çapraz eşleştirin takımları da saçmalıklar olmasın.
* Bir Avrupa'daki kupa maçlarına bak bir de bizimkilere...
* Eğer böyle şansa kura çekiliyorsa federasyon loto oynasın.

kupa eşleşmeleri ile ilgili bazı yorumlar :)

celebi

valla bu sene artık bu hasret son bulmalııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı. sabah sabah yine gaza geldim. bir şey paylaşmak istiyorum. İstanbuldaki arkadaşlar bilirler.istanbulda SAMSUNSPORUMUZUN taraftarrı azınsanacak gibi değil. fakat son senelerdeki istikrarsızlık onlara da sirayet etmişti. fakat bu sene onlarda bazı şeylerin farkına vardı. en fazla İstanbulda SAMSUNSPORLULAR arabaların arkasına armamızı flamamızı asarlardı. tabii bu sen bu oldukça arttı. her yerde her istanbul ilçesinde ve artık bu sene bu arabalar sıkça rastlıyoruz ve inanın çok mutlu oluyoruz. 55 plakalı araçların arkasında selektör yapıyoruz önlerine geçiyoruz birbirimize korna çalıyoruz. fakat bu sabahki tablo beni yine gaza getirdi. o da nedir? istanbulda liseli çocuklarda bile tese atkısı beresi falan görür olduk artık buralarda. benim bulunduğum ümraniyede ıhlamurkuyu mahallesi çoğunluğu termeli ve çarşambalı hatta mahalle muhtarı bile termeli. haliyle buradaki insanlarda artık SAMSUNSPORUMUZU burada daha iyi yaşamaktalar. sabah evden çıktık hanımla arabayı çalıştırdım yolda ile ilerlerken 2 kız ve 1 erkek sanırım lise talebeleri idi. boyunlarında SAMSUNSPORUMUZUN  atkısı ve başlarında bereleri. yanlarında geçerken böyle bir tablo görmek beni inanın çok m utlu etti korna çaldım. çocukları tanımam etmem. benim aracın arkasındaki flamayı görünce ell salladılar minik bir lay lay lay çekti erkek olanı süperdi valla ya . paylaşayım dedim.

özkan

29 January 2011, 12:58:25 #10918 Son düzenlenme: 29 January 2011, 13:52:28 özkan17
Bu sene son olsun,Hasret son bulsun,
İnletelim heryeri ŞAMPİYON SAMSUN

Bana Müsade'ye kalan gün sayısı 105 !

cgr

Altay maçından sonra 2.olimpiyat koşusunu gerçekleştirsek mi diyorum ? :) Ne dersiniz :)