Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

HoLiGanisT

Alıntı yapılan: mahmut 55 - 27 January 2011, 21:13:42
bu ibnelerin açtıqı sayfa facede ki samsunspor sayfalarını harekete geçirmiş hemen anti samsun düşmanları die sayfa açılmış arkdaşlar
http://www.facebook.com/pages/Anti-Samsun-Dusmanlari/147524905304990

Bak gördünmü gerek kalmadı savcıya bu kadar basit.
Tebrik ediyorum,seni kutluyorum

Sercan

Lan şu Erzurumdaki gibi bir organizasyon alamadık ya  :(

samsunum

Alıntı yapılan: HoLiGanisT - 27 January 2011, 21:17:41

ben zaten savcıya şikayet edelim demiştim ki o sayfanın alt köşesinde bu sayfayı şikayet et yazıo ve çok kişi şikayet ederse o sayfa kaldırılıo onu kastetmek istemiştim

Gökberk55

fenev gençler maçına baktım şöyle bi oktayı orda görünce üzüldüm kendinide baya geliştirmiş gördüğüm kadarıyla yazık oldu gitti hemde bedavaya

Gökberk55

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 27 January 2011, 21:18:33
Lan şu Erzurumdaki gibi bir organizasyon alamadık ya  :(

trabzonlu vekillerle alamayız da....

King Of The North

Alıntı yapılan: HoLiGanisT - 27 January 2011, 21:17:41

sövenlerin klavyesine sağlık, adamlar açmış ama piyasada kimse yok, bence bunu yapan Samsundan bir i..e, iyice bilevlendiriyolar insanları, pazar akşamı o güzel şiirlerinizi dinlyeceğiz tv'den...

erkutdem55

Tanjuuuuuuuuuuu yediğimiz gol 2. yarının ilk saniyeleriymiş.Devre başlangıcında böyle gol yenir myimiş!!!!Dünyadan haberin yok TAnju.Sonra çıkıp Samsunspor için ağlarsın,of be Tanju ömrümüzü yedin.

twitter

baskette çok iyiyiz iki takımda 2'de 2 yaptı

maviay55

tatilde abimin yanına geldim sungurluya..bugün çarşıya gazete almaya cıktıydım karsıdan benden ufak bi çocuk arkadasıyla sohbete dalmış geliyor dikkatle bi baktım armamız boynunda  >l<  duygulandım yav..

bu sene o sene  ;)

celebi

inşaallah kardeşim acayip bir atmosfer oluştu istanbulda da arabalar komple arma dolmaya başladı

jorgensen55

ŞU İKİ ADAM NE ARASINDAKİ 1.000.000 BENZERLİĞİ BAKALIM BULABİLECEKMİSİNİZ?   :-\

BU BİRİNCİ KİŞİLİK

BU DA İKİNCİ KİŞİLİĞİ

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, yazarımız Ercüment Gül'le Samsunspor üzerine sohbet yaparken, Kırmızı- Beyazlıların Süper Lig'e çıkmasının şehre de olumlu yansıyacağını savundu. Başkan Genç, Samsunspor'un Süper Lig'e çıktığında kentin ekonomik, sosyal ve turizm bakımdan sınıf atlayacağını belirtti

ASIL YERİMİZ SÜPER LİG
Başkan Genç, "Kabul etmek gerekirki Samsunspor'u içinde bulunduğu sıkıntılı günlerden özellikle de büyük maddi sıkıntılar yaşanırken, toparlayıp böylesi güçlü bir konuma getirmek hiçde kolay olmamıştır. Bu nedenlede Samsunspor'a her konuda destek veren bu kişilere bizlerin de destek vermesi gerektiğini düşünüyorum. Bu bir vefadır. Açık konuşmak gerekirse Samsunspor'un sezonun ikinci yarısında daha da güçlenen kadrosu ile şampiyonluğu yakalayacağına kesinlikle inanıyorum. Çünkü buna şehirde inanmış ve özellikle şehir artık Süper Ligi çok istiyor. Hepimizin bildiği gibi Samsunspor'un asıl yeri zaten Süper Lig'dir. Samsunspor halen geçmişi ile Türk futbollundaki marka değerini korumaktadır" dedi

Açıkcası Ben bulmakta çok zorlandım ardaki benzerliği, çunku insanda biraz karakter olcak biraz dürüst olcak yanar döner olmucaksın bu dunyada bayrağın belli olcak... Yazık ki bu adamları bu şehirde barındırıyoruz ve yönetici noktasında bu şehirde bulunduruyoruz. Biraz daha bilinçli olmamız lazım , gerçekleri göstermeliyiz ki herkes bilsin kimin ne olduğunu artık...

Gökberk55

Alıntı yapılan: jorgensen55 - 28 January 2011, 10:19:52
ŞU İKİ ADAM NE ARASINDAKİ 1.000.000 BENZERLİĞİ BAKALIM BULABİLECEKMİSİNİZ?   :-\

BU BİRİNCİ KİŞİLİK

BU DA İKİNCİ KİŞİLİĞİ

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, yazarımız Ercüment Gül'le Samsunspor üzerine sohbet yaparken, Kırmızı- Beyazlıların Süper Lig'e çıkmasının şehre de olumlu yansıyacağını savundu. Başkan Genç, Samsunspor'un Süper Lig'e çıktığında kentin ekonomik, sosyal ve turizm bakımdan sınıf atlayacağını belirtti

ASIL YERİMİZ SÜPER LİG
Başkan Genç, "Kabul etmek gerekirki Samsunspor'u içinde bulunduğu sıkıntılı günlerden özellikle de büyük maddi sıkıntılar yaşanırken, toparlayıp böylesi güçlü bir konuma getirmek hiçde kolay olmamıştır. Bu nedenlede Samsunspor'a her konuda destek veren bu kişilere bizlerin de destek vermesi gerektiğini düşünüyorum. Bu bir vefadır. Açık konuşmak gerekirse Samsunspor'un sezonun ikinci yarısında daha da güçlenen kadrosu ile şampiyonluğu yakalayacağına kesinlikle inanıyorum. Çünkü buna şehirde inanmış ve özellikle şehir artık Süper Ligi çok istiyor. Hepimizin bildiği gibi Samsunspor'un asıl yeri zaten Süper Lig'dir. Samsunspor halen geçmişi ile Türk futbollundaki marka değerini korumaktadır" dedi

Açıkcası Ben bulmakta çok zorlandım ardaki benzerliği, çunku insanda biraz karakter olcak biraz dürüst olcak yanar döner olmucaksın bu dunyada bayrağın belli olcak... Yazık ki bu adamları bu şehirde barındırıyoruz ve yönetici noktasında bu şehirde bulunduruyoruz. Biraz daha bilinçli olmamız lazım , gerçekleri göstermeliyiz ki herkes bilsin kimin ne olduğunu artık...

haber gazeteside ts yalakası zaten hatta rize felan tahmin ediyorum sahibi Samsunlu değil en azından Samsuncu değil

epçeli köylü

Nusret Sağlam yazısında http://www.netkulis.com/kose_yazisi-13084-Tehlike... Yayla uşakları adlı programda trabzonspor rezilliğinin yapılmasını kınayanları yanlış yapmakla suçlamış.Ben ona şu yorumu gönderdim.Yayınlanırmı bilmem
AlıntıTrabzon ve trabzonspor düşmanlığı bizlerde durduk yerde mi oluşmuş önce bunu irdelemek gerekir. En yakın olarak Samsunspor-Rizespor müsabakasındaki Trabzonspor taraftarlarının rize stadına gelerek Samsunspora ağza alınmayacak küfürlerini ve Rİzespor stadının 1 maç kapatılmasına bunların yaptığı taşkınlıkların sebep olduğunu bildiğinizi umarak yoruma devam etmek istiyorum. Samsun şehrinde olması gereken (nüfus olarak 2 katından daha fazla büyüktür) bölge müdürlüklerinin siyasi alavere ile buraya kaydırılması bizlerde derinden filizlenen bir kendini koruma ve dolayısıyla oluşan kin duygusunu körüklemiştir.Bu duygu yapılan her art niyetli olduğu belli olan kışkırtmalarla dahada alevlenerek en şiddetli şekliyle bünyemizi kavurmaktadır.İşin ilginci bu ateş bünyemizi daha dayanıklı hale getirerek şehrimize ve takımımıza yapılan her haksızlığa daha dirençli olmamızı ve daha şiddetli karşı çıkmamızı sağlamakta ve  bizi muktedir kılmaktadır. Baumax market samsuna kurulma aşamasındayken aman samsuna kurulmasın bunu trabzona kuralım diye kulis yapılırsa bizde nefret körüklenir,samsuna özel üniversite kuruluyor aman bizede kurulsun diye sırf kıskançlık kaynaklı bir diretme yaparsanız bu bizde nefreti körükler.Trabzon limanını Samsunlu işadamı alınca ihale iptal edilirse bu art niyetli yaklaşıma karşı elbette öfke körüklenir.Samsunspor amblemini stüdyonun ortasına koyup samsunspor kaşkolleriyle trabzon yerel tvsinde bir program yapın eğer yapabiliyorsanız bizde size söz veriyoruz aks tv deki yayla rezaleti programına tepki vermeyeceğiz. Tipik işgalci kafa yapısıyla bize heryer t. diyerek cümlealemin nefretini kazandıklarının farkında olmadan bir iş yaptıklarını zannedenlere samsun tv sinde gözümüzün içine baka baka bize heryer t dedirtmeniz bizim kutsalımıza saldırıdan başka birşey değildir. Bunu yapabilirsiniz ancak tvnizde Samsun adını kullanırsanız bu işe tepkilere itiraz edemezsiniz.Samsun ben Samsunluyum diyenlerindir.Heryer değildir.AKS tvde Samsun adı durdukça yapılan yanlışa Samsunluyum diyenler için müdahale hakkı vardır.Samsun adını kaldırıp istediğinizi yapabilirsiniz. Bizim kin duymamamız için öncelikle bunların bizim takımımız ve şehrimizle uğraşmayı bırakmaları ve zarar verici hareketlerden uzak durmaları gerekir. Aksi takdirde şehrin geleceğinin ve takımın korunması amaçlı nefretimiz daima canlı tutularak bu trabzon ve trabzonspor taraftarlarına karşı daima uyanık kalmak zorundayız. Yaşamak için mücadele gerekir.Yaşatmak içinde mücadele gerekir.Size heryer t ise bizede buna karşı her yol mübahtır. MA.

Serkan

Yazısında yazmış  "Samsunspor'luluk  konusunda benimle fanatizme girebilecek birini tanımıyorum." diye ama kendisi SAMSUNSPOR'luk bilincine nail olamamış...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Serkan - 28 January 2011, 15:19:45
Yazısında yazmış  "Samsunspor'luluk  konusunda benimle fanatizme girebilecek birini tanımıyorum." diye ama kendisi SAMSUNSPOR'luk bilincine nail olamamış...

şu cümleden nefret ediyorum...
kim ki çıkıp da "en büyük samsunsporlu benim" derse onda bir dolu falso var demektir. bunu nusret sağlam için demiyorum, bu cümleyi kurma gafleti gösteren herkes için söylüyorum.