Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ayberk

Benim dediğim ise, Mithat Paşa'nın oradan çıkarken Sony'nin aşağısındaki bayii. Demek ki hepsi yapıyor bunu :o

fat55

bizim türkiş sapağının girişindeki et lokantasının yanında digiturk bayisine trabzonsporun digiturkle ilgili reklamı var.ona bir operasyon lazım aslında.

King Of The North

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 27 January 2011, 11:12:23
bencede,hatta ben yanımda ki arkadaşlarla bağırıcam eşlik eden olursa maratonun büyük bir kısmının destek vereceğine eminim..

55 de kümeye diye bağıranlara,hemde o gün maçımızı izlemeye gelen(gerçi o gün eziklerin maçı var pek gelen olmaz ama)protokolde oturan ağır abilere ts bakışımızı gayet net iletmiş oluruz.

orda olmak vardı, gırtlağım yırtılana kadar hem de...

Serkan

Erdal abi maç öncesi nerdeyiz ( =

kaptan 55

maraton koşusu düzenleyelim mi?

Serkan

başımızda bir büyük bulunmasın mı abi ( =

kaptan 55

twitter

fener fb-ts ve fb-valencia maçlarının biletlerinden 4 milyon kazanmış ohio

berusa55

Bilmeyenler için yazayım; febe valencia maçı bu akşam 21:45 te oynanacak euroleague maçı.

millwall

iddaa oynayanlar alt a yüklensinler bu arada.yüroligin en sert defans yapan iki takımı febe ve valencia.

berusa55

Alıntı yapılan: millwall - 27 January 2011, 15:43:53
iddaa oynayanlar alt a yüklensinler bu arada.yüroligin en sert defans yapan iki takımı febe ve valencia.

yürolig  ;D  la Ahmet  ;D :D

kaptan 55

berusa55

Çok güldüm yaa  ;D ;D

"Ankara mitinginde Ankaragücü, Gençlerbirliği, Telekomspor, Etimesgut Şekerspor, Asaşspor ve Ankara Demirspor kaşkollarını aynı anda takan Kemal Kılıçdaroğlu, havale geçirdi"

Kaynak: zaytung  :D

**KaR6**

bunu rize macından sonra çekmiştim, cezanın açıklanmasını bekliyodum koymak için unutmusum simdi aklıma geldi.. maçtan sonra rize stadına bayragı dikerken ;D

beşnumara

Hahahahahhh çok fenasın M6 reyiz ;D ;D :D