Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

seckin55

Altay maçının 61.dakikasında i..nee trabzon olamazsın şampiyon diye bağırmalıııı:))

celebi

bence gerek yok dk 61. ön plana çıkrmak olur bu tip birşey

**KaR6**

davidsavage

ya 60+1. dk süperdi ama bjk liler sustu o dakıka yaklasırken sonra hepsi birden bi bagırmaya başladı trabzonlularda afalladı onlarda o dakikayı bekliyolardı bagırmak için g.te geldiler  :D

Serkan

lalalalalay trabzonu tutanınnnn

cembaba

aynen 62-1. dk süperdi. Bizde çiftlikte i/ne trabzon olamazsın şampiyon yapabiliriz. :)

Serkan

( =

daha orjin'lerini yapıcaz cem kendilerine bağırttırıcaz Pazar günü onlar kesin forma ile çıkarlar Fener maçı var diyerek

cembaba

Alıntı yapılan: Serkan - 26 January 2011, 23:47:43
( =

daha orjin'lerini yapıcaz cem kendilerine bağırttırıcaz Pazar günü onlar kesin forma ile çıkarlar Fener maçı var diyerek

he la bak unuttum onu. yıkalım babacan çiftliği de stadı da "hayvan gibiiii" :D

spooks

Serkan

ses  tellerimi yoramam maçtan önce ( =

**KaR6**

anılarımı burdan anlatmim, baskasının reklamını yapmayalım ama maçtan sonra çok fena 'dalga' geçtiler ts lilerle, acaip eğlendim.. 61 de ise acaip bişeler oldu ;D

emre

yeter barca yeteeeer..  :D bu nasıl bir takımdır ya!!

Ertuğrul Sağlam

Doğruyu söylemek gerekirse Samsunspor'un içinde yaşanan sorunlardan dolayı Cenk'in gitmesi taraftarıydım. Akşam iş çıkışı antremanı izlemeye gittim gözlerim bir an Cenk'i aradı bi tuhaf hisettim kendimi. Sanki tesisler biraz yavan geldi bana Cenk'siz... :( zzzzz

SSBiz Gençlik

Ayberk

TAK ne demek yauv tam anlayamadık :P :P :-*