Evren Kürkçü'ye destek olalım

Başlatan foreversamsun, 07 February 2007, 00:00:50

« önceki - sonraki »

foreversamsun

arkadaslar evren kürkçü takımıza geldıgı ılk gunden berı oynamıs oldugu maclardakı gostermıs oldugu ustun mucadele ve hırsıyla hepımızde ayrı bır yere sahıp olmustur galıba.suanda takımda yer bulamamasına ragmen ıdmanlarda ve hazırlık maclarında gostermıs oldugu calışkanlık dıkkat cekmesııne ragmen bırturlu forma sansı bulamamktadır.leven erıs hocamızada buyuk gorev dusmektedır evren konusunda.evren gelecegı parlak olan bır sporcudur.leven hocamız evrene galıp durumda oldugumuz macların son dakıkalarında bıle sans vermıyor malesef.ordu macında oyuna bıle sokmadı kocaelı macında macın basında ısınmaya gondermesıne ragmen maca sokmadı.benım fıkrım levent hocanın evren konusunda daha dıkkatlı davranması ve onun soğukluk yasamasını engellemesı gerekmektedır.sadece kendı getırmıs oldugu oyuncuları oyuna sokuyor ve onlara sans verıyor.ozverılı calısmasına ragmen evren'i onure etmıyor.lutfen evren'e destek olalım ki takımımıza faydası olabılecek bır futbolcuyu takımımızdan sogutmayalım.

since1965

Kenan ve Tufan çok iyi form tuttu.Hocanın yapacagı fazla bişey yok ikisinden birisi cezalı ya da sakat olursa o zaman forma şansı bulabilir.

foreversamsun

ben tufan veya kenanı kesıp oynatsın demedımkı zaten.formda oldukları doğru.benım anlatmak ıstedıgım oyunun en azından son dakıkalrında oyuna sokması ve soğukluk yasamsını engekllmesıydı.lig basında evren ıcın bu sıtede nelerın yazıldıgını hepımız okuduk.destek verelım dedım.bize fayda saglayabılcek bır oyuncu cunku ılerıkı zamanlardada.levent hocanın yapacagı bırsey var oda son dakkıkalarda devre arsında kendısının takıma getırdıgı oyuncular yerıne evrene de sans vererek gonlunu alması ve sogukluk yasamasını engellemesı.umarım anlatabılmısımdır.kenan ve tufan hakkında herhangı bır sıkıntım sozkonusu deıl.sadece evren in yokolmasını ıstemem bır samsunsporlu olarak.cunku sezonun ılk maclarında herkes gormusturkı evren takımdakı samsunlulardan bıle daha cok mucadele gostermıstır.hakkı olan destege bu zamanlarda cok ıhtıyacı oldugu dusuncesındeyım sadece.

piyanist

Evren bu şekil çalışmaya devam etsin takımda kendisine yer bulacaktır.Bir dahaki sene takımın vazgeçilmez oyuncularından birisi olur düşüncedeyim

yusuf celebi

Evren hakkında zannetmiyorumki kötü oyuncu densin,Evren ilerde milli formayı bile giyebilir ,daha önce bir yazımda yazdım kadroya giremeyen oyuncular sorun çıkarmamalı bu konu çok önemlidir diyorum,Levent eriş bu konuda çok adaletli davranmalı aksi halde takım iyi gittiğinde yedek kalan oyuncular her zaman problem yaratmaya müsaittir çünkü kendisinide o kadronun içinde görmek ister.

AllydeenleaR

gerçekten kenan ile tufan çok iyi form tuttu.evreni de canlı olarak izledim çok gayretli birşeyler yapmak için çabalıyor canla başla oynuyor.
bana kalsa kenanı keserim evreni oynatırım ama herşey hocada bitiyo o nasıl isterse

hasselbaink

Evren gerçekten de lige çok iyi başlamıştı ve o dönemde takımın adeta ayakta kalan tek oyuncusu idi. Buradaki görüşlerin hepsine katılıyorum. Tufan-Kenan çok iyi form tuttu ve Evren de mutlaka hazır tutulup, pskiolojik olarak desteklenmeli.

Fakat madem konu stoper o halde şunu söylmeke lazım. Petkov'un gidişine çok da üzülmemek gerekirmiş değil mi? Çünkü o da yedeğin yedeği bekleyecekti. Sağ kanat oyuncusu Feridun gibi lması gerektiğine göre.

Mapavrili_53

Evren Kürkcü Rizelidir, daha cok genc, ilerisi parlak olabilir, insallah basarili olur.

kadir55ist

selam
evrenle uzun vadeli sözleşme yapılmalı ve geleceğe yatırım yapılmalı .
evren oynadığı zaman kendini izlettiren bir futbolcu.
inşallah uzun süre samsunumuza hizmet eder.

AllydeenleaR

sezon sonunda sözleşmesi bitiyor elimizde tutmamız lazım bize çok yararı olur

cagdasahmet

Kenanin yerine oynasin !!!!!!!!!!!