Maraton Başkan'dan Pizza Keyfi [+18] :)))

Başlatan berusa55, 21 January 2011, 23:18:43

« önceki - sonraki »

berusa55

Dün akşamki müthiş organizasyondan sonra bizleri ödüllendirme babında maraton başkanın yemek davetine icap ettik. Yeni mekan isim vermemizde sakınca görmüyorum Domino's Pizza'ydı. Çalışanlar da neye uğradığını anlayamadı :D

Ama konu başlığımıza eklediğimiz +18'den de anlayacağınız üzere, bir yemek daveti veriyorum diye bu kadar böbürlenmek kapıda ağalar gibi karşılanmak masada el hareketleri de çekmek neyin nesi anlyamadık! :P  :D

Yine de var ol büyük başkan. Bir sonraki lezzet durağımız bu başlıkta paylaşırsanız müteşekkir oluruz tüm site ahalisi olarak.  :P :D

BÜYÜK BAŞKAN İÇERİ GİRER, pizza salonunda çığlıklar, yıkılıyor ortalık ama :D

Bu pozu çeken Ferhat dostuma sorarım; maraton başkanı kızdıran olay nedir de karşılığında bu talihsiz hareket gelmiştir. Gözlere bakın ateş fışkırıyor  .:.:. .:.:.  :D

VE MUTLU SON...  >l< >l< >l<

ahmetsefa55

diyet yapıyodum bir dilim yedim yoksa başkan ordan sağ cıkamazdı  :D

lucarelli

Afiyet olsun. Bu arada atkılar da süper.

mehmet yılmaz

Ben de diyorum bu kadar berbat bir konuşmaya rağmen niye bizimkiler maratontonu alkışlıyorlar?
Demek ki bundanmış :)  :P >l<

Ayberk

21 January 2011, 23:43:08 #4 Son düzenlenme: 21 January 2011, 23:52:07 Ayberk
Maraton başkan sağolsun, aç karnımızı doyurdu. Bize afiyet, maraton başkanın kesesine bereket... :)

Bu arada enkazımız da feci olmuş hani, son fotoğraflara bakılırsa... :D

jorgensen55

Mekan sarı lacıwert olmamıs buraya bı el atmak lasım ...ama atkılar 10 numara hemen almak ıstıom bı tane:)

Dartagnan

Güzeldi :) Buyuk başkan >l< >l< >l< >l< >l< ersin abi fotolar çok guzel teşekkurler :)

Ollivanders

Ellerine sağlık abi. Çok güzel resimler :D

mehmet yılmaz

Cagdas Ünver

Abiler bu atkilar çok güzel olmuş. Nerden temin edebiliriz acaba ?

mehmet yılmaz

Bu arada gecenin videosunu tekrar izledim ve benim konuşmamada Burak'ın hiç alkışlamadığını gördüm...
Şimdi içim ezilerek, acılar içinde maalesef bir de maratonton'un konuşmasını izleyeceğim, bakalım Burak orada alkışlamış mı maratonton'u? :)

Not. Kolunun alçıda olduğunu biliyorum, maksat maratona çamur atmak, çaktırma ;)
Düzeltme. Şimdi seyrettim, kolundaki alçıyı çıkarmış, nasıl da alkışlıyor matadoru?  8)

Ayberk

Alıntı yapılan: Cagdas Ünver - 22 January 2011, 01:29:11

Atkıları bildiğim kadarıyla Şirinler yaptırmış, derneklerinden temin edilebilir.

Cagdas Ünver

Alıntı yapılan: Ayberk - 22 January 2011, 01:43:49
Atkıları bildiğim kadarıyla Şirinler yaptırmış, derneklerinden temin edilebilir.

Eyvallah kardeşim. Sagol

Ajan

Alıntı yapılan: Cagdas Ünver - 22 January 2011, 01:29:11
atkilar gazi caddesindeki ufuk kırtasiyede satılıyor. Oradan temin edebilirsiniz

celebi

ula atkıları bizim istanbulda zafer yapmış bilseydim alırdım bir tane :)