Arka cama ışıklı SAMSUNSPOR tabelası

Başlatan Dartagnan, 17 January 2011, 21:53:44

« önceki - sonraki »

Gökberk55

:D süper hem Atatürkün imzası hemde Samsunsporumuzun adı,daha iyisi olamazdı...

Kaya

Gerçekten çok güzel olmuş yapanın ellerine sağlık.. >l< >l< Bana göre tek olumsuz yanı let ışıklarının renk uyumunun bize biraz ters oluşu,sanki bordo mavi gibi duruyor.Mavi yerine sadece Kırmızı olursa müthiş olur..

binikalamadım

valla bu ürüne fiyat belirleyin gideri var

seskat

bunu yaptırmak veya almak şart oldu  :) nerden temiz edebiliriz yada nerde yaptırabiliriz  samsunspor_x

5trawberry

Samsunstore olsa ve orda satılsa yok satar.

doðan

Arkadaşlar bu cam SAMSUNSPOR levhası için maliyet belirlendi , talep oluşursa arkdaşlar sizin için imal edecekler , sadece tabela için 75 tl , montajı ile birlikte ise 100 tl olarak satın alabileceğiz ...
bu levha tamammen el emeği dir kişilere özel yapılacak hatırlatayım...

doðan

Arma mı ?  ;D
o engin sever in ilgi alanına girer :)
çok zor olur diye biliyorum ama yinede sorarım :)

heryerdesamsunlu

BURASI HERYER DEĞİL YAZISIDA OLABİLİR ARKADAŞLAR.FİYAT BİRAZ PAHALI AMA ARAŞTIRILIRSA SANAYİDE ARKADAŞLAR VAR DAHA UCUZA YAPTIRILABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.BU TS YAVŞAKLARI BAŞLATMADAN BİZ ÇOĞALTALIM samsunspor_x

##kdc##

doğan abi bunun prize bağlı olanını yaptırabilirmiyiz?? odamın duvarına asmak için elektiriği prizden alacak sadece olur diye düşnüyorum?? :) samsunspor_x

Sonuna Kadar 55

burası samsun her yerde samsunsporlular var..

##kdc##

Alıntı yapılan: doğan - 12 February 2011, 20:28:53
Arkadaşlar bu cam SAMSUNSPOR levhası için maliyet belirlendi , talep oluşursa arkdaşlar sizin için imal edecekler , sadece tabela için 75 tl , montajı ile birlikte ise 100 tl olarak satın alabileceğiz ...
bu levha tamammen el emeği dir kişilere özel yapılacak hatırlatayım...

doğan abi yapan arkadaşlara soralımda da bunu prize bağlayabilcek bi devre yapabilirlerse ben duvarıma asmak için almak isterim, maksat farklılık olsun ;D

doðan

sistem elektrik düzeneğine dayalı , tabiki prize bağlı hale getirilebilir ..
arma şekli malesef yok ...

arabada çok şık olduğunu düşündüğüm ,için ben önermiştim zaten , ben kebdi aracıma yapıyorum :)

millwall

abi İzmirliyiz,Altaylıyız kaça olur sorabilir misin ?
:D

Serkan

##kdc##