Gökhan Kaba "Gol Benim Isim"

Başlatan MeL_55, 23 January 2007, 19:56:29

« önceki - sonraki »

MeL_55

Alıntı

Antalya kampının yıldızı Gökhan Kaba, kendisindeki değişimi ve ikinci yarıyla ilgili görüşlerini ilk kez HALK'a anlattı...

GOL BENİM İŞİM

Çaykur Rizespor'dan Samsunspor'a hazır olarak gelmediğini ve özel sorunlarının olduğunu belirten genç futbolcu, "Bir türlü istediğim oyunu sergileyemedim. O dönem takımında kötü gidişatı benim özgüvenimi yitirmeme neden oldu" diye konuştu

Almanya'da geçirdiği tatil sonrası Samsun'a zıpkın gibi döndüğünü belirten Gökhan, "Kendime bir hedef koydum. Sezonu 10 golle tamamlamak istiyorum. Bunun için elimden geleni yapacağım. Samsunspor'un başarısı benim başarım olacak" dedi

GÖKHAN İÇİNİ DÖKTÜ
İlk yarıda kendisinden bekleneni veremeyen, hatta takımdan gönderilmesi bile gündeme gelen golcü futbolcu Gökhan Kaba, HALK Gazetesi'ne çarpıcı açıklamalarda bulundu. Antalya kampındaki başarılı performansı ve hazırlık maçlarında attığı şık gollerle bir anda herkesin dikkatini çeken Gökhan, kendisindeki bu değişimi ve ikinci yarıyla ilgili görüşlerini anlattı. Sözlerine 'kendimi bomba gibi hissediyorum' diyerek başlayan genç golcü, "Samsunspor'un başarısı benim başarım olacak" dedi.

HAZIR DEĞİLDİM

Çaykur Rizespor'dan Samsunspor'a geldiğinde eksiklerinin olduğunu herkesin net olarak bilmesi gerektiğini belirten genç forvet, "Hem fizik hemde kafa olarak hazır değildim. Özel sorunlarımında devam etmesi benim gerçek performansımı sahaya yansıtmama engel oldu. Buna bir de takımın kötü sonuçlar alması eklenince kendime olan özgüvenimi kaybettim. Özellikle iç saha maçlarında sürekli büyük bir stres altında mücadele ettim. Taraftarın bana tepkisi gayet doğaldı" diye konuştu.

UYUYAMAZ OLDUM
Geceleri gözlerine uyku girmediğini dile getiren Kırmızı-Beyazlı oyuncu, "Büyük sıkıntılar çektim. Kendimi toparlamak istedim ancak elimde olmayan nedenlerden dolayı bir türlü bunu başaramamıştım. Allahtan devre arası benim imdadıma yetişti. Tatil için gittiğim Almanya'da kendimi yeni baştan yarattım. Kişisel sorunlarımı hallettim kısacası yeniden doğdum. Antalya kampı öncesi Samsun'da yapılan hazırlık döneminde çok çalıştım. Artık gol, goller atmalıydım. Buna konsantre oldum" dedi.

TATİL İLAÇ GİBİ GELDİ

Antalya'da yapılan hazırlık kampının kendisi için son derece faydalı geçtiğini ifade eden golcü oyuncu, "Burada hocam benimle yakından ilgilendi. Takım arkadaşlarımızla çok iyi bir ortam oluşturduk. Herkes birlik ve beraberlik içinde çalışıyor. Bende kendimi çok iyi hazırladım. Çalışmalarımın karşılığını yavaş yavaş almaya başlamıştım. Bunu hazırlık maçlarında sergilediğim futbol ve attığım gollerle de kanıtlamıştım. İnşallah bu tempomu ikinci yarıyada taşıyacağım" şeklinde konuştu.

İŞİMİZ KOLAY DEĞİL

Zorlu bir ikinci yarının kendilerini beklediğini dile getiren Samsunspor'un golcü futbolcusu Gökhan, "İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak zorundayız. Bu çıkışımızı Orduspor maçıyla yapmak istiyoruz. İkinci yarıda kendime bir hedef koydum. Sezonu 15 golle tamamlamak istiyorum. Bunun için çalışıyorum. Samsun ve Samsunspor'da olmaktan son derece memnunum. İkinci devreyle birlikte herkes farklı bir Gökhan Kaba izleyecek. Taraftarlarımız içini ferah tutsun. Samsunspor başarılı olacak" dedi.

TARAFTARA MESAJ YOLLADI

Son olarak taraftara mesaj yollayan genç golcü, "İlk yarıda olduğu gibi ikinci devrede de seyircimizin yanımızda olmasını istiyoruz. Kayıtsız şartsız bizleri desteklesinler. Çok iyi bir takım olduk. Yapılan yeni takviyelerle gücümüz bir kat daha arttı. Yakalayacağımız galibiyet serisiyle birlikte üst sıralara tırmanmak ve buradaki yerimizi sağlama almak istiyoruz. Samsunspor'u Süper Lig hedefine taşıyacak sonuçları alacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu. Özgür KALANBAK

piyanist

Gökhan ilk yarıda pek verimli olamadı ama inşallah 2.yarıyla beraber golleriyle döner.

edmontdante

İnşaallah dediği gibi olur ama bence bu imkan dahilinde değil.G.Kaba'nın kumaşı belli bence.Yetenekleri çok sınırlı hatta yok gibi.Nasıl gol ondan sorulacak yada nasıl golün adı olacak.Tek dileğim ligin ikinci yarısı  yanılmışım diyebilmek

ngonge

"gol benim işim": bak sen ne büyük açıklamalar... inşallah patlamaz.

tuzlalı

Alıntı yapılan: "edmontdante"İnşaallah dediği gibi olur ama bence bu imkan dahilinde değil.G.Kaba'nın kumaşı belli bence.Yetenekleri çok sınırlı hatta yok gibi.Nasıl gol ondan sorulacak yada nasıl golün adı olacak.Tek dileğim ligin ikinci yarısı  yanılmışım diyebilmek

Bence de öyle. Gökhan Kaba form düşüklüğünden öte, bir golcüde olması gereken özelliklerin eksikliği ile dikkatimizi çekti. Levent hocanın kensiyle ilgili ısrarı akılımızda soru işaretleri oluşmasına neden oldu. İnşallah yanılırız.

oğuzhan55

Gökhan Kaba'nın beklenilen bir golcüye yakışan oyunu oynaması için sanırım kendini biraz fazla zorlaması gerekecek.Belki de bunu yapar.Ne diyelim Gökhan Kaba'dan bol goller Samsunsporumuza bol puanlar gelsin.

veis

bu adamın işi golse bu ilk yarıda görevini niye yapamadı.millete saç baş yoldurtdu.

beşnumara

ancak artist artist konuşuyor yaaa kaç tane gol atmış da konuşuyor sen ilk önce görevini yerine getir de sonra konuş hazırlık maçlarında bir kaç gol attı lig maçlarında göreceğiz :twisted:

samet

jean

bence zor gol atariz serkana guveniyorduk sakatlandi gokhanla burhan var daha yeni ikili kurulacak bence zor forvette alip transferi kapasak iyiydi

dilatino

ne yapmis ilk yarida yani hala bu klupde yer bulabildigine dua etsin. oyun sisteminde degisikliklermi oluyorkine bu denli büyük söz ediyor. bekleyip görecez dedigini yapamazsa stadyum önünde ayakkabi boyasin. yada kale arkadasinda top toplasinda bir ise yarasin.

edmontdante

Alıntı yapılan: "edmontdante"İnşaallah dediği gibi olur ama bence bu imkan dahilinde değil.G.Kaba'nın kumaşı belli bence.Yetenekleri çok sınırlı hatta yok gibi.Nasıl gol ondan sorulacak yada nasıl golün adı olacak.Tek dileğim ligin ikinci yarısı  yanılmışım diyebilmek

Gökhan KABA Gol benim işim dedi ve dediği gibi devam ediyor.Geçen hafta Ordu maçında gol kime yazıldı bilmiyorum ama stad hoparlöründen  G.Kaba dendi.Bu hafta da KOCAELİ de 2 gol.Fikrim hala değişmesede adam sözünü tuttuğuna göre hakkını vermek lazım.Devamını bekliyoruz tabiki.Kim atarsa atsın yeterki atsın da

Sportmen

Gökhan Kaba,Ümit Milli takimda 4´ü resmi maclarda olmak üzere toplamda 6 gol atmis ayrica A milli takimla bir hazirlik maci oynamis bir gol kaydetmis yetenekleri Türkiyedeki üst düzey hocalar tarafindan kabul görmüs bir oyuncudur...
Rizede yasadigi bazi olumsuzluzklar ve ardindan Samsunsporda devam eden o sikintili gecis dönemini atlattigini düsünüyorum..
Karsiyakadan Milli Takima uzanan o basarili dönemde Karsiyaka taraftarlarinin ona gösterdigi sevgi ve destegin büyük katkisi oldugu süphesizdir.O da bu sevgi ve destekten aldigi gücle bir cok gol atmis ve Karsiyaka taraftarlarina vefa borcunu ödemistir.

Samsunspora gönül veren herkesin bilmesini isterimki, böyle sikintili dönemlerde herkese düsen görev futbolcularin moralini yüksek tutmak ve onlara sürekli yanlarinda olduklarini hissettirmektir...
Futbolcularin yeteneklerini sorgulamak,asagilamak yada yermek morallerinin bozulmasina, kendilerine olan öz güvenin kaybolmasina yol acar...Bunun ne SAMSUNSPOR´a nede Samsunspor taraftarina hic bir getirisi yoktur...

Insallah bu cikis dönemi geride kalan maclarda da devam eder ve sezon sonunda SAMSUNSPOR normalde olmasi gereken yere Süperlige geri döner...Saygilarimla..

Ladikli

Evet gol adamın işiymiş.Bugün iki gol birden attı.İlk golü gerçektende mükemmeldi.Gollerin yanı sıra koşan,mücadele veren hırslı bir kimlikteydi,helal olsun.Devamını gelir inşallah.

veis

evet bugun tabiri cayizse domuz gibiydi heryere saldırdı çok süper oynadı ama devamlı böyle olması gerekiyor süreklilik lazım