Ertuğrul Sağlam

Başlatan Sadece Samsunspor, 20 February 2008, 10:24:32

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

mehmet yılmaz

mehmet yılmaz

Ertuğrul Sağlam

maviay55

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 11 January 2011, 20:10:41
Kardeşim Ertuğrul'un adamlığından banane beni o ilgilendirmez.Ben Samsunspor'luyum beni Samsunsporumun menfaatleri ilgilendirir.İsmail başkan Ertuğrul'a 2004 yılında kurduğu kadroyu biliyorsunuzdur.Eminimki o kadro şuan Bursa'nın kadrosundanda daha iyiydi.Ama sonuç ne oldu yine bize hüsran.
Ertuğrul anadolu'da devrim yapmış iyi güzel yapmışta banamı yapmış yani adam gitti Kayseriyle UEFA kupalarında oynadı .Bursaspor'u şampiyon yaptı helali hoş olsun ama beni ilgilendirmiyo o ben burda Samsunsporumun yıllardır bir avrupa kupasında oynama özlemi duyarken son 5 yıldır bank asyadan düşmeyelim belimizi düzeltip Süper lig'e çıkalım Türkiye kupasında yıllardır gruplara bari kalalım derken kusura bakmasın kimse ben Ertuğrul'un yaptıkları ile kendimi avutup övünemem.

Benim Samsunsporumu gelsin elin bir Bursalısı şampiyon yapsın 2 başarı elde etsin bize güzel günler yaşatsın onu sırtımda taşırım ama şimdi alsın bursalılar Ertuğrulu gururlarını duysunlar nede olsa takımlarını Şampiyon yaptı adam.

Ayrıca kendisi büyük bir Samsunspor'luysa bize sırtını dönüp gitti arkasına dahi bakmadan ama Beşiktaş'dan yollanıp Bursa'ya giderken buram buram ağlıyordu.O nasıl bir Samsunspor'luluktur başka bi mevzu yani...
>l< >l< >l<

furkan5534

ne olursa olsun bu adama bayılıorm bır cok kısıde oyle .ADAM GIBI ADAM. ;)

celebi

shane bende samsunsporluyum. ama saçmalamamışsın kusura kalma samsuni gibi evet evet haklsın diyemeyeceğim

brigand

evet bende Ertuğrul Sağlam'la gurur duymuyorum. ama mutlu oluyorum. sevdiğimiz bir insan. efendidirde. bir çok mekanda şahit de oldum buna. çok eski hallerinide anlatır bilenler , önceden de öyleymiş. burdan giderken hangi şartlar altında gitti, bilinmeyenler neler daha iyi araştırmak lazım. Samsunspor luyum demiş durduk yerde. bu aslında kolay bir açıklama değildir başka takımda çalışan hoca için. bi anda tepki çekebilirsiniz üstünüze. o yüzden de Ertuğrul Sağlam Samsunspor'lada özleşmiş önemli bir figürdür. ama şuan itibariyle onla gurur duyacak bir kesim varsa sadece ve sadece Bursasporlulardır. inşallah dahada başarılı olur. avrupada devam eder yoluna.

lucarelli

Ertuğrul bu forma için ter dökmüştür, Hem de bu takımda oynarken canını dişine takmıştır. Rekor transferle klube para kazandırarak Beşiktaş'a gitmiştir. Gerek karakteri gerek oynadığı futbolla bu takıma çok şey katmıştır. Türk Futbolunda yeni bir çağı açan birinin Samsunspor ile ilgili böyle düşünceleri olması da Samsunsporu ne kadar sevdiğini göstergesidir.
Adam gibi adamdır.

AntZ

Futbolcuyken Samsunlu olmadığı halde Samsunspor'a çok şeyler kazandırdı, bırakın dışardakikleri biz çoğu Samsunlu bile Samsunlu bildik onu. Futbolculuğundan sonra da teknik adam olarak Samsunpor'a katkı yapmak istese de çok sevdiği Samsunspor'undan kopmak zorunda kaldı. Küfürlerle, hakaretlerle göndermek için elimizden geleni yaptık, ne yani o kadar küfürü yedikten sonra "başlarım ben böyle taraftara, ben bu takımda çalışmam" deyipte mi gitseydi? Efendi gibi bana müsade, yoruldum dedi gitti. Biz sahip çıkabilseydik Kayseri de, Bursa'da kazandığı başarıları bizde kazanabilirdi, çıkamadık. Küfrettik gönderdik, ama o başka takımda şampiyonluk yaşadıktan sonra çıktı yine adam gibi ben Samsunsporluyum dedi. Evet gurur duyuyorum Erturğrul'la, birgün bu takımın başında görmeyi istiyorum ve eğer gelirse bize de başarılar yaşatacağına inanıyorum. İsteyen küfretmeye kaldığı yerden devam edebilir, biz sütten çıkmış ak kaşığız ne de olsa.

Kaya

İsmail başkan Ertuğrul Sağlam'ı ne kadar seviyorsa bende o kadar seviyorum...

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Ant55 - 12 January 2011, 02:12:27
Futbolcuyken Samsunlu olmadığı halde Samsunspor'a çok şeyler kazandırdı, bırakın dışardakikleri biz çoğu Samsunlu bile Samsunlu bildik onu. Futbolculuğundan sonra da teknik adam olarak Samsunpor'a katkı yapmak istese de çok sevdiği Samsunspor'undan kopmak zorunda kaldı. Küfürlerle, hakaretlerle göndermek için elimizden geleni yaptık, ne yani o kadar küfürü yedikten sonra "başlarım ben böyle taraftara, ben bu takımda çalışmam" deyipte mi gitseydi? Efendi gibi bana müsade, yoruldum dedi gitti. Biz sahip çıkabilseydik Kayseri de, Bursa'da kazandığı başarıları bizde kazanabilirdi, çıkamadık. Küfrettik gönderdik, ama o başka takımda şampiyonluk yaşadıktan sonra çıktı yine adam gibi ben Samsunsporluyum dedi. Evet gurur duyuyorum Erturğrul'la, birgün bu takımın başında görmeyi istiyorum ve eğer gelirse bize de başarılar yaşatacağına inanıyorum. İsteyen küfretmeye kaldığı yerden devam edebilir, biz sütten çıkmış ak kaşığız ne de olsa.

Vala bu güne kadar Ertuğrul'a hiç bi zaman buna yaklaşık 6 yıldır yorum yazdığım bu forum sayfaları ne takımın başındayken nede arkadaşlarla futbol sohbetleri sırasında Ertuğrul'a küfür etmedim zaten küfürleri edenlerin kendi kalitesizliğidir o.
Ben burda Ertuğrul'un adamlığına zaten bi şey demiyorum sanırım ilk yazımdan öyle bir şey anlaşıldı.Ertuğrul bu piyasada az sayıda bulunan dürüst,işini yapan,aldığının hakkını vermeye çalışan bir profesyoneldir.Umarım başarılarıda daimi olur ve kariyerine üstüne koyarakta devam eder.
Fakat demek istediğim benim için 1.sırada kendi takımım gelir onunla gurur duyarım.Yani Ertuğrul'un Bursa'yı şampiyon yapması benim için gurur duyulacak bi olay değildir.Bununla gurur duyan samsunlu yada herhangi bir memleketli taraftar varsada ona bi şey diyemeyiz tabiki bireyin kendi seçimidir.Tüm anlatmak istediğim buydu.

AntZ

1.sırada kendi takımımızın geldiğini, onunla gurur duyduğumuzu yazmaya sence gerek var mı sevgili kardeşim? Ertuğrul'la gurur duymak bunun aksini iddia etmek midir? Bu sitede kim istemez bunu? Senin için gurur duyulacak birşey değildir saygı duyarım ama ben Samsunlu olmasa da içimizden yetiştiği için böyle bir değer yetiştirmekle gurur duyuyorum. Banane Bursaspor'dan, şampiyon olmasından, gurur duyduğumuz Bursa değil Ertuğrul, bırakıp gitti diyorsunda Samsunlu olmamasına rağmen başka takımda şampiyonluk yaşayıp ben Samsunsporluyum diyebilen bir adam sence hain olabilir mi, gitmek zorunda olmasa bu şekilde gider mi? İnanıyorum ki gelecekte de Samsunspor'a hizmet etmeye devam edecek. Ertuğrul'u savunur gibi oldum sanki, babamın oğlu değil ama bu takım için savunulmayı, taktir edilmeyi hak edecek işler yaptığına inanıyorum.