Lig A 19. Hafta l Kocaelispor 3 - 4 SAMSUNSPOR

Başlatan MeL_55, 28 January 2007, 17:16:56

« önceki - sonraki »

Amsterdamli

Hadi Erol birde guzel vur su topa. Bu macta kirmizi kart gormesek iyidir. Zaten Erisi de tribune yolladilar, biraz daha sakin olmamiz gerekir.

Sadece Samsunspor

spikere bakya erol kotu vurdu dedii lafa bak insallah hep bole vurur dior korktu tabii adam

Lusage

Gidemediğime ne kadar üzüldüm var ya. Gitseydimde şunlara 2 sifkede ben çaksaydım. Yani öyle yazılar yazıyorlar ki gelde girişme Hırr!!!!!!

cagdasahmet

Alıntı yapılan: "Amsterdamli"Bu macta kirmizi kart gormesek iyidir.

Halkisin ara ara sert geciyor mac.

Sadece Samsunspor

bu spiker harbi mal ya aynen laf su faulle karisik topu almis raadsiiz spiker

körfez55

kim daha baskın oynuyo ya dinleyemiyorummm

Pergani 55

galip gelelim de spiker önemli degil. öylesi mallar heryerde var maalesef

Lusage

Alıntı yapılan: "tuqberk-16"bu spiker harbi mal ya aynen laf su faulle karisik topu almis raadsiiz spiker

Taraflı spikerden ne beklersin ki :D Maç anlatmaktan bi haber :P Biz yenelimde boş ver spiker kendi takımını övsün.

cagdasahmet

Iki takiminda posziyonlari var.Hakem yine .... yapti.Erol cikti Serkan D. girdi bu arada.

Sadece Samsunspor

erol kapusuz cikti yerine serkan dokme girdi

cagdasahmet

Alıntı yapılan: "kou_Lü"kim daha baskın oynuyo ya dinleyemiyorummm

Biz sanki biraz daha iyiyiz.Gökhan Kaba ve Burhan fena degiller.Tehlikeli geliyoruz.Biraz toparlandik handi Samsuuunnnuum...

maviay55

spiker dio samsunun pas yüzdesi bizden çokfazla 2 pas yapamıoz biz dio ..sanki yunanlılarla oynuo  :evil:  :evil:  :evil:

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "maviay55"spiker dio samsunun pas yüzdesi bizden çokfazla 2 pas yapamıoz biz dio..sanki yunanlılarla oynuo  :evil:

cok doru diorsun :wink:

Sadece Samsunspor

edmontdante

Spiker ataklarımızı anlatmıyor ama daha baskın olduğumuzu  ve Kocaelinin 3 pas yapamadığını  belirtiyor