33- Simon Zenke

Başlatan samsunum, 26 July 2010, 19:37:24

« önceki - sonraki »

lucarelli

Simon Zenke kapış kapış
Samsunspor'un sezon başında kadrosuna kattığı Simon Zenke, Süper Lig ekiplerinin takibine girdi.

Bank Asya 1.Lig'in ilk yarısında 15 karşılaşmada forma giyen ve attığı 7 golle göz dolduran Nijeryalı futbolcu için başta Konyaspor olmak üzere pek çok Anadolu ekibinin devrede olduğu bildirildi. Ancak bu sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen ve ilk yarıyı 27 puanla tamamlayarak taraftarını havaya sokan Samsunspor'da yönetimin, astronomik bir teklif gelmediği sürece yıldız futbolcuyu satmaya sıcak bakmadığı ifade edildi.

Fanatik

FaTiH_HaN

Zenke için son vuruşları çok zayıf diyoruz ama adam gol krallığına oynuyor :) helal olsun gelir gelmez takıma oturdu uyum sorunuda yaşamadı inşallah ilk yarıdaki formunu 2. yarıda da devam ettirir .

erkutdem55

Bu adam son vuruşlarını geliştirirse,Samsunsporda bu adamı kimse tutamaz,inanılmaz bir paraya satarız.Adam henüz 22 yaşında.Çok yönlü bir futbolcu.Süper Lige çıkaracak bizi.

özkan

Bide hiç bencil değil adam arkadaş,o kadaaar asist yapma meraklısı,boş gördüğüne pası veren adam,yinede 7 gol..

Seviyoruz Seni,Seviyoruz ..

Zenkeeee .. Zenkeee.. !

eren55

Eleştiriyoruz eleştirmesine de herif en azından didiniyor.Kimse kusura bakmasın sahada mal mal topa bakanlar da vardı.Çoğu yerliden daha çok asılıyor maça.

KotuCocuk55

Bu adamı çok seviyorum..Hemde çok...
Hem tipini seviyorum hemde sempatik adam bunun yanında çokda çalışkan ve arzulu...
Kanser olduğumuz kartal maçında tüm oyuncular maçı bırakmış bitsede gitsek havasındayken maça tek başına asılması hala aklımda...

Ama..

Adam kazma yaa :)) Benim için tam işimiz zenkeye kaldıysa durumu yani..Ne saman ne yapacağı belli değil.Bitiricilik sıfır...Bank asyada götürüo..Süper ligi bile kaldırabilir türk futbolunun bugününe baktığımızda ama serkan aykut cenk ertuğrul ilhan mansız lardan sonra benim izlemek istediğim forvet değil...

Reklamını yapalım,süper ligte sağlam fiyata kasalım birilerine..Bu adam tutanın elinde kalır...Isaac gelio aklıma..

Hazır piyasası varken satalım derim ben,şimdi değil sene sonunda tabiki!

5trawberry

Bitiricilik mi yok.
Hangi gözle izliyorsun =?

kabacevizli55

bencede bitiricilik yok rize maçı hariç

55.hakan

Bence de son vuruşlar konusunda kendisini geliştirmesi lazım.

GökhanÇağlar

çok bitirici olmayabilir ama çok fayda sagladı takıma.attıgı 7 golün yanında attırdıgı goller de var.ayrıca rakip defansı çok yıpratıyor.fizigini iyi kullanıyor.daha ne yapsın!bence süper lige çıkarsak kalmalı.uzun yılllar bizde oynamasını isterim,hem zamanla kendini teknik anlamda da geliştirecegine inanıyorum.

Ekrem

Bencede 2. dönem başlayana kadar son vuruşlarda antreman yapmalı

YaşarDoğu

Bitiricilik yok , keyfe keder top oynama var. İyide 5 sezondur bu kadar yaklaşmışken bide bu negro nun keyfini mi bekliyecez maçlarda...

brigand

daha fazla çalışıp, kilo verirse iyi birşey çıkabilir ortaya. bitiricilik meselesine gelincede, bence doğuştan gelen birşey, zenke'de de bu özellik yok. geliştiremezde. sadece dediğim gibi kilo vermesi daha fazla çalışması durumunda iyi bir futbolcu sahibi oluruz. şuan cok iyi düzüeyde değil.

eren55

Vasatın üstünde.Gaza geldiğinde gayet iyi.En azından topu bırakmıyor,defansı oyalıyor.

AllydeenleaR

http://www.internetspor.com/yazi/cagatay-emeksiz/1830/besiktasli-halinden-memnun.html

Fanatik Gazetesi Çağatay Emeksiz'in Yazısından ;

AlıntıSimon Terwase Zenke

Hazır transfer demişken ligimizin en gözde ismi Emenike'nin bu dönemde gitmediği takım kalmadı.

Bazılarına göre yabancı hayranlığı olsa da Emenike'nin yetenekleri ve gücü göz ardı edilemez ve birçok kulübümüzde de direkt oynayabilir. Bu adam geçen sene Bank Asya'da parlarken bahsetmiştik ve o zaman almaya kalksalar çok ucuza gelebilirdi.

Şimdi ise fiyatı aldı başını gidiyor.

O yüzden kulüplerimize başka birini işaret edelim ve Samsun'da oynayan Zenke'yi gösterelim.

Bence Emenike'den daha yetenekli olan Zenke daha ön plana çıkmadı. Samsun başarılı olmadan da fark edilmez.

Fakat Zenke hem genç hem de ilk yarıda attığı 7 golle takımını sırtlamayı başardı.

Emenike gibilerini önceden keşfedemeyen kulüplerimiz hazır ucuzken Zenke'yi kaçırmasınlar.

Hem uyum sorunu diye saçma sapan bahaneler üreten yabancı oyuncuları almaktansa Anadolu'nun her yerine giden bu oyuncuları takıma kazandırmak çok daha mantıklı.

Aslında bu yabancıları kovalamaktansa kendi değerlerini yetiştirmek en doğrusu ama genelde günü kurtarma derdinde olan kulüplerimiz seneye Zenke'yi manşetlerde dolaştıracağına kendi yanlarında dolaştırsınlar.