Lig A | Ara transfer başlığı

Başlatan radikal-fma, 04 December 2006, 10:53:56

« önceki - sonraki »

veis

bence 55 numara taraftrada kalmalıydı.

berusa55

olsun veis kardesim canını sıkma!sahada bir 55 nolu forma olması güzel yine de!hepmiz birer 55iz zaten!o kalbimizde!adamın kalbinde yoksa sırtına hiç almaz onu!ben erolu kutluyorum!

MeL_55

bengülü resimi eklemeye unutmus

muhtemelen bu yeni puma cubuklu formamizin arkasi

AllydeenleaR

bana adidas çizgili gibi geldi puma da çizgiler daha fazlaydı

jean

samsun sevgisni asilamislar kisa zamanda demekki adamda farkinda ulu onder atatturklun sehrinde olduguna

ngonge

beyler kusura bakmayın ama ne alaka yahu, adama teklif etmişler kabul etmiş. zimbabwe den oyuncu getirsen de sana şu numaralı formayı verelim bizim için önemli bir numara desen kabul eder :)

piyanist

Bu sene verimli olsun gollerini atsın süper lige çıkalım bu sene Allahın izniyle seneye alırız 55 i merak etmeyin :wink: .Aslında 55 konusu biraz benimde içimi burktu ama şu anda tek düşüncem Ordu maçı

MeL_55

AlıntıSamsun'da imza töreni

Türk Telekom Lig A ekibi Samsunspor, devre arası transfer ettiği oyuncular için imza töreni düzenledi.

Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen törene, ara transfer döneminde anlaşmaya varılan Erol Kapusuz, Ömer Ateş, Zafer Şakar, Serdar Özkan ve Burhan Coşkun ile resmi sözleşme imzalandı.

Futbolculardan Erol, Ömer ve Burhan'ın bonservisleriyle birlikte alındığı öğrenilirken, Zafer ile Serdar'ın ise kiralık olarak kadroya dahil edildiği kaydedildi.

Törende Erol, Ömer ve Burhan 1,5 yıllığına kendilerini Samsunsporlu yapan sözleşmeye imza attı. Kırmızı-Beyazlı ekip ayrıca Zafer Şakar'ı 1,5 yıl, Serdar Özkan'ı ise 6 aylığına kiralık olarak renklerine bağladı.

Lusage

Daha önce 55 numarayı giyen Celil'den sonra Takımın tekrar 55 numaralı bir dinamosu oldu. Hayırlı uğurlu olsun. İnş. Altayda ilk yarıda attığı kadar gol atar yada attırır.

King Of The North

Başka takımlarda 55 numaralı birini görünce gurur duyardım.Aslında 55 numarayı ben Adnan'ın giymesini isterdim ama Samsunlu olmayan birinin giymesi de gurur verici hayırlı olsun.Umarım formanın ağırlığını taşır.

veis

vestelden sinan olmazsa muhakkak bi golcüye daha ihtiyaç var hatta kesin alınmalı.çünkü play ofa kalırsak kadro zenginligi lazım gene gökhana kalırsak yandık ki ne yandık.

jean

acilen forvet bence gol zor atariz biz boyle iki adam var sadece forvette iyi bir golcu alsak iyiydi

ngonge

Beyler Tff ye bakarken resmi kadromuzdaki en genç oyuncu dikkatimi çekti:

Alıntı
ARMAĞAN KUŞ
 01/01/1992
 1
 SAMSUN
 SAMSUNSPOR  

çocuk 92 doğumlu yahu..

55cem55

Alıntı yapılan: "ngonge"Beyler Tff ye bakarken resmi kadromuzdaki en genç oyuncu dikkatimi çekti:

Alıntı
ARMAĞAN KUŞ
 01/01/1992
 1
 SAMSUN
 SAMSUNSPOR  

çocuk 92 doğumlu yahu..

o çocuk geleceğin yıldızı sağ ve sol ayağını son derec iyi kullanan..ayrıca genç milli takımın değişmez yıldızı ve buyuk takımların transfer etmek istediği ve hangi takım hatrılayamıyorum ama yurt dışında çok unlu bir takımdan bile transfre teklifi almıştır :)

MeL_55

arkadaslar son transferleri iletmek istedim

Celil Sagir Antalyaspor
Tamer Tuna Gaziantepspor
Ceyhun Eris Trabzonspor