Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sercan

Alıntı yapılan: Serkan - 30 December 2010, 22:56:56
arada gitmek lazım tabi ( =

eskiden transfer söylentisi olurdu şimdi oda yok ( =

Ben oradan aldım kardeşim...

berusa55

Sanırım aşağıdaki foto bana bu Samsunspor aşkının, damarımıza giren bu hastalığın nasıl bulaştığının en büyük kanıtı. 4 veya 5 yaşındayım bu fotoğrafta. Sağımda amcam solumda babam kaldırmışlar havaya beni kafamda kırmızı beyaz bir şapka sahada Tanjular Zaferler Eminler Savaşlar... Bu fotoğraftaki çocukla gurur duyuyorum. Babama ve amcama da teşekkür ediyorum.

İNADINA SAMSUNSPOR

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: berusa55 - 31 December 2010, 13:44:56
Sanırım aşağıdaki foto bana bu Samsunspor aşkının, damarımıza giren bu hastalığın nasıl bulaştığının en büyük kanıtı. 4 veya 5 yaşındayım bu fotoğrafta. Sağımda amcam solumda babam kaldırmışlar havaya beni kafamda kırmızı beyaz bir şapka sahada Tanjular Zaferler Eminler Savaşlar... Bu fotoğraftaki çocukla gurur duyuyorum. Babama ve amcama da teşekkür ediyorum.

İNADINA SAMSUNSPOR

Ersin sen bayağı bir tarihmişsin abicim yaa.
Ben o dönemlerde Kavak / Serniç (Yeralan) köyünde eski bez parçalrını top yapıp arkadaşlarla oynardık. Ne Samsunspor'dan haberim vardı nede başkalarından. ozaman söylerlerdi Tanju, Fatih, Savaş ama hepsinden bi haberdik. Asıl ilginç olan ise ozamanlar bende bir Gençlerbirliği hastalığı vardı nerden kafama yer ettiyse :D

maviay55

AlıntıCenk İşler...

Samsunspor yönetimi devre arasında takıma takviye yapabilme adına transfer arayışlarını halen sürdürürken  basına yansıyan ve de isimleri saklanan 3 bomba transferden henüz çıt bile yok.
             Aldığım bilgilere göre şu ana kadar Süper Lig'de  talip olunan birkaç  futbolcunun Bank Asya 1. Ligi'nde zaten oynamaya da gönülleri  yokmuş.
Hal böyleyken sen Samsunspor olarak  elindeki Cenk İşler gibi geçen sezon Süper Lig'de  Kasımpaşaspor'un en iyi futbolcularından birini oynatmayı açıkçası beceremiyor; sonra da Hüseyin Kalpar'ın baskısıyla  gönderiyorsun.  
             Haaaa daha iyisini alabiliyorsan o zaman elbette bir lafımız yok.
             Ancak şu an Süper Lig'de talip olduğun ve transfer etmek istediğin, sezonun ilk yarısını takımlarının yedek  kulübesinde oturarak geçiren Mehmet Yılmaz ve Gökhan Güleç bile Bank Asya Ligi beğenmiyor.
Bekleyip  göreceğiz bakalım bu işin sonu ne  olacak.
             Cenk İşler'den söz açılmışken dünkü röportajımı okumuşunuzdur. Cenk İşler'in neden gönderildiğini anlayan var mı?
             Cenk İşler röportajında bugüne bıraktığım bir detayı da size aktarayım.
Cenk  İşler sezonun başlamasına 2 gün kala transfer edilmişti. Sonrasında Kalpar Hoca yaptığı ilk görüşmede  kendisinin bu takıma kaptan olması gerektiğini söylemiş. Ardından Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır da kendisi ile yaptığı görüşmede yine aynı sözleri kendisine bir kopya gibi aktarmış.
             Ancak Suat Çakır, bu konuda şu an takımda kaptan olan Turgay Gölbaşı'nın kırılmaması için kendisinin kaptanlığı gönülden teslim etmesi gerektiğini anlatmış.
Aradan kısa bir süre sonra Turgay Gölbaşı, Cenk İşler'e kaptanlığı sezonun ilk maçından itibaren teslim etmek istediğini, hatta bu konuda rahatsız bile olduğunu, fakat yönetimin buna karşı çıktığını iletmiş.
             İşte bir kulüpte futbolcu nasıl sinir sahibi olur, sonra da o meşhur bardak nasıl taşar size kısa bir örneği....

Hatırlarsanız ben de köşemden Cenk İşler'in geldiği ilk günlerde Samsunspor'un kaptanlık konusunu gündeme getirmiş ve bu konuda doğru ismin Cenk olacağını anlatmaya çalışmıştım.
             Çünkü Cenk İşler gibi futbolculara sorumluluk yüklerseniz daha çok verim, daha iyi performans alırsınız diyerek de yorumda  bulunmuştum.
Sonuç olarak görünen o ki Samsunspor Kulübü hep bir elden Cenk İşler'i kullanmayı ve de oynatmayı becerememiştir.
             Cenk İşler'i bundan böyle sezonun ikinci yarısında transfer olacağı yeni takımında hep birlikte izleyeceğiz.
             Sanırım bir Oktay Delibalta olayı daha yaşanabilir...

cenk işler topici kitlenmişti..cok önemli şeyler var Ercüment gülün köşe yazısı   >:( >:(

5trawberry

Sevgili arkadaşlar.
Samsunsporumuzun marşı sizce daha da güzel olamaz mı?
Elbette her zaman dediğimiz gibi Samsunspor için yapılan herşey güzel lakin, bence marşımız daha da güzel olabilir.
Samsun'dan yetişen onca müzisyen onca sanat adamı var, illaki ortaya güzel eserler sunacaklardır.
Bu konudaki düşünceleriniz nedir.

YaşarDoğu

AKS TV de yayınlanan programda Samsunlu Fehmi sahne almış.Seyirciler arasında Samsunspor atkısı açıldı , helalllll...

Ayberk

Atkılar şehirde de iyice arttı, çok güzel oldu abi :) Son maçın üstünden 2 hafta geçmiş, bir sonraki maç 3 hafta sonra... Ama bugün Çiftlik'te hatırı sayılır rakamda atkılı insana rastladım. Maç günü değil artık atkıyla Çiftlik'te gezmek. Hatta ve hatta artık "caka satma yöntemi" bile oldu sanırım Samsunspor atkısı. Nasıl olursa olsun, Kırmızı-Beyaz'ı benimsesinler de... >l<

ahmetsefa55

ahhhhhh ahhhh koca kafalı yonetım kafasını calıstırsaydı o atkıların hepsını kendı satardı.klube gelır saglardı. >:( >:(

kuzey55

adamlar burası heryer değil atkılarını birçok farklı tasarımını yapmış.ve ne zaman görsem kalabalık atkı satın alıyo.yok satıyomus bu atkılar.

Ayberk

Evet, gerçekten de şehrin benimsediği bir slogan oldu >l<

doðan

Alıntı yapılan: DeLaGuarda - 01 January 2011, 23:04:26
Evet, gerçekten de şehrin benimsediği bir slogan oldu >l<

allah allah nerden çıktı ki bu slogan  :D :D :D :D
biri çıkar telif melif ister şimdi ;D ;D

yirmiuc

fuchs ft. sansar salvo - öldü sanma

şarkının nakaratı:
"bu benim mahallem , benim caddem , benim şehrim
sesim(iz) çıkmıyor diye öldük sanma,
ben burdayım çeneni kapa "

samsun ve samsunspor için yazılmış gibi  :-\

Ayberk

Para, para, para...

Bank Asya 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren takımların teknik patronları, yaşanan ekonomik sıkıntılardan yakınarak, ''Parayı bulan takım Bank Asya'da şampiyon olur'' görüşünü dile getirdiler.

Bank Asya 1. Lig'de takımlar birbirleriyle olduğu kadar maddi sıkıntılarla da mücadele ediyor. Devre arasında futbolcular iyi bir hazırlık yapmak için uğraşırken, kulüp yönetimleri de farklı kampanyalar ile takımlarına kaynak bulmaya çalışıyor.

Denizli'deki yerel bir televizyonda yayınlanan programa telefonla bağlanan lider Denizlispor'un genel menajeri Adnan Erkan, ikinci sıradaki Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Ümit Kayıhan, üçüncü sıradaki Orduspor'un antrenörü Engin Çalışır ile beşinci sıradaki Boluspor'un teknik direktörü Levent Eriş, yaşadıkları maddi sıkıntıları anlattılar, takımlarının ikinci yarı hazırlıkları hakkında bilgi verdiler.

Tüm kulüplerin ekonomik sıkıntı çektiğini ifade eden teknik direktörlerin ortak görüşü, ''ligin kaderini takımların ekonomik durumun belirleyeceği'' oldu. Teknik patronlar, ''parayı bulan, bank Asya 1. Lig7de şampiyon olur'' dediler.

Orduspor Antrenörü Çalışır, maddi sıkıntıyı aşmak için ''100 Altın Adam'' projesini hayata geçirdiklerini ifade etti. Çalışır, şunları söyledi:
''Takımımızın maddi sıkıntıdan çıkıp rahat bir nefes alması için yönetimimiz tarafından 100 altın adam projesini hayata geçirdik. Ordu'nun ileri gelenlerinden takımımıza destek olmalarını isteyeceğiz. Takımımıza destek olan kişilere altın adam unvanı vereceğiz.''

Çaykur Rizespor Direktörü Kayıhan da İstanbul'da gece düzenlediklerini, burada 3 oyuncunun transferi için destek aldıklarını ifade etti. Yemeğe Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığını dile getiren Kayıhan, ''Yemekte ikinci yarıda üç oyuncuyu daha renklerimize bağlamak için maddi manevi destek aldık. Oyuncularımızın paraları zamanında yatıyor'' ifadelerini kullandı.

Kamp öncesinde yaşadığı sıkıntıları, oyuncuların paralarının bir kısmının ödenmesi ile geçici olarak atlatan Denizlispor'da maddi sorunlar sürüyor.

Kamp döneminde transfer politikası oluşturmaya çalıştıklarını belirten Denizlispor Teknik Menajeri Erkan, yönetimle teknik heyetin bir araya geleceğini belirterek, ''Bir taraftan transfer politikası oluşturmaya çalışıyoruz. Bir yandan da alacağı olan oyuncularımız için ödeme planı hazırlıyoruz'' diye konuştu.

Ligde birçok takımın şampiyonluk şansının olduğunu belirten Boluspor Teknik Direktörü Eriş de ''Biz iyi oyunculardan kurulu bir takımız. Birçok takım gibi bizim de şampiyon olma şansımız var. Hedefimiz Süper Lig'e yükselmek'' dedi.

Bank Asya'da birçok kulübün maddi sıkıntı çektiğini dile getiren Eriş, transfer konusunda ise bir Makedon futbolcu ile anlaştıklarını, kaleci Ferhat'ın iyileşmemesi durumunda da kaleci transfer edeceklerini ifade etti.

Kaynak: Lig Tv

Bir tek bizden birisi programa bağlanmamış, çünkü çok şükür maddi bir sıkıntı yok geçen senelerin aksine. İnşallah bu haber sezon sonu gerçekliğe kavuşur, şampiyon oluruz :)

maviay55

AlıntıSen Neymişsin Be Kalpar!

Evet son günlerde hem gazetelerde okuyoruz, hem de sokakta insanlar "Sportif Direktörümüz İsa Turan neden istifa etti ?" diye birbirlerine soruyorular. Bence bu sorunun cevabını birbirlerine sormaktansa kulüp başkanımız Sn. Erkut Tutu'ya sorsalar daha iyi olmaz mı? Çünkü bu kulübün tek yetkilisi Sn. Tutu'dur.

Aslında Turan'ın istifa nedenini benim gibi herkes çok iyi biliyor. Fakat şu anda sadece susuyorlar. Susmalarının tek nedeni ise, Samsunspor'un zarar görmemesinden dolayıdır. Çünkü herkes artık Bank Asya'yı değil Süper Lig'i istiyor ve şu an sineye çekiyorlar. Fakat Sn.Kalpar'ın "akıl almaz tavır ve düşüncelerine, hal ve hareketlerine" daha ne kadar sessiz kalırlar o da başka bir mesele. Şu anda bence hem şehirde hem de kulüpte fırtına öncesi bir sessizlik yaşanıyor. "Haydi hayırlısı!"

İsa Turan'ı seven vardır sevmeyen vardır. Bunu doğal olarak karşılamak gerekir. Her insanı  seven veya sevmeyen olabilir, buna saygı duyarız. Ama İsa Hoca'yı Samsunspor'da ki futbolculuk yıllarından alt yapıdaki, Gazi Bld.spor, Lüleburgazspor'daki, Ertuğrul Sağlam döneminde ki ve Teknik Direktörlük kariyeri başarılarla dolu olan ve şu an Bosna Hersek milli takımını çalıştıran Saffet Susiç'in de yardımcılığını yapan, hocalığından futbol bilgisinden ve herşeyden önemlisi merhametli bir insan oluşundan ve dik duruşundan dolayı onu daima takdir etmiş ve kendisini çok sevmişimdir.

Sn.Tutu'ya sormak istiyorum. "Sizce Sportif Direktör ne anlama geliyor? Bunu lütfen açıklar  mısınız?" Bizler biliyoruz, fakat bilmediğimiz bir tarafı varsa bir de sizden öğrenmek istiyorum. Sn.Başkan eğer bu soruma cevap verirseniz bizi çok mutlu edersiniz.

Sıra yine geldi bizim o "Dahi Hocamız!" Sn.Kalpar'a. Hocam bakıyoruzda kendinize hemşehriniz olan yeni bir  "yardımcı hoca" bulmuşsunuz, "Hayırlı Olsun". İki sezon önce Bafraspor'a gelmiş, kendiside yüklü bir miktarda para almış, takıma da dünya paralar harcatmış ama başarı yok, parada da puan sıralamasında da "sıfır" lar çok bol olmuş ve tabii ki o sezonu tamamlamadan görevi bırakıp gitmiş sezon sonu Bafraspor'un durumu ise malum büyük bir borç ile küme düşmüş.

Sn.Kalpar! Şampiyonluğa gidiyorsunuz. Samsunlu olan futbolcuyu, Sportif Direktör'ü yollatmak için her türlü yola başvuruyorsunuz ama hiç bir başarısı olmayan kişiye hemşehri kıyağı mı çekiyorsunuz? Peki Kalpar bu işi yaparken Sn.Yöneticilerimiz sizler ne yapıyordunuz? Samsun'da hiç mi Servet Bağlar gibi Samsunlu yardımcı hoca yoktu da Antep'den hoca getirtilmesine izin veriyorsunuz.

Bakın Sn.Hocam, ligin 2. yarısı çok çetin geçecek. Alınan kötü bir sonuçta bakalım Sn.Kalpar ne gibi bir açıklama yapacaksınız? Gerçi sizde öyle bir yetenek var ki, sahada değil ama dışarıda çok iyi bir taktisyensiniz. Ne demiş atalarımız: "Minareyi çalan kılıfını hazırlar". Eminim ki sizde onu çoktan hazırlamışsınızdır.

Şimdilik canım kadar çok sevdiğim ve şampiyonluk yolunda adım adım ilerleyen Samsunsporumuz'a zarar gelmemesi için burada yazıma nokta koyuyor ve herkesi Alah'a emanet ediyorum.

NOT: Yazımdaki amacım asla kişileri rencide etmek değildir, Samsunsporumuz'u daha iyi yerlerde görmek için düşüncelerimizi ve kaygılarımızı paylaşmaktır.

BİR SEVDADIR SAMSUNSPOR !!!

hüseyin karataşın köşe yazısı.. >l<

Serkan