Şok Gelişme: İsa Turan İstifa Etti..

Başlatan AntZ, 31 December 2010, 19:05:36

« önceki - sonraki »

GökhanÇağlar

31 December 2010, 21:10:53 #30 Son düzenlenme: 31 December 2010, 21:16:03 samsuni
ne biçim çıktı bu kalpar denen adam...yakında kimseyi bırakmayacak külüpde.ne güzel gönderecektik güngören maçından sonra...sonra kendi istifa etti,kabul etmedik.daha çok çekeriz biz bu adamdan...

ahmetsefa55

samsunspor_x kalpar yakında bızı de kovar mı dersınız ?  samsunspor_x

KareAs55

fat55

yönetim ipleri kalpara iyice verdi.hayırlısı olur inşallah.

CeLiL_55

bu takımı süper lige cıkarmamak adına herşeyi yapıyor adamlar

minci

Acaba benide Samsunspor taraftarlığından vesevgisinden atarmı. Çok korkmaya başladım

celebi

maviay55

hayırlısı olsun..kalparın bi diğer isteği de oldu..

padişahım pardon kalpar çok yaşa  >:( >:( >:(

epçeli köylü

Bir kalparı göndereceklerdi.Masrafsız transfer yapmadan bu takım çıkacaktı.Şimdi ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum. Kalparı taraftar sevmiyor istemiyor işte neden bu inat anlamıyorum.

berusa55

engin55

Bakalım kalpar tek başına neler yapacak

berusa55

Şu bir gerçek ki bundan sonra çok da iyi bir haber beklemeyelim artık özellikle de transfer konusunda. İsa Turan'ın istifası demek birtakım sorunların var olduğu demektir. Hakkımızda hayırlısı diyeceğim ama  :(

Sioux

GökhanÇağlar

bir hoca gidecegine,7 topçu ve isa turan gitti.yetti da artık...nedir bu adamdan çektigimiz

HoliganSamSunLu

kalpar bu takımı lige çıkaramazsa onu taraftarın elinden kim alır bilmem her türlü borusunu öttürüyor ama bunun bide hesabı var lige çıkarsak sorun yok eyvallah ama tam tersini düşünmmek istemesekte olması durumunda bakalım kime ne kabahat bulacaklar...