Şok Gelişme: İsa Turan İstifa Etti..

Başlatan AntZ, 31 December 2010, 19:05:36

« önceki - sonraki »

AntZ

31 December 2010, 19:05:36 Son düzenlenme: 31 December 2010, 19:21:51 samsuni
Bank Asya 1. Lig ekibi Samsunspor'un Sportif Direktörü İsa Turan, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Cumhuriyet Caddesi'ndeki bir iş yerinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Turan, yaptığı açıklamada, görevi bırakma kararı aldığını söyledi.

Kulübün menfaatleri doğrultusunda istifasının detaylarına girmek istemediğini ifade eden Turan, şunları kaydetti:
''Onurumla, gururumla, bilgim ve birikimimle bana emanet edilen görevimi şerefimle bırakıyorum. Detaylara girmek istemiyorum. Samsunspor'a zarar vermeyecek şekilde görevimden ayrılma kararı aldım. Görevde bulunduğum yaklaşık 1.5 sene içinde birkaç kez daha istifa kararı almama rağmen, Samsun'un çocuğu olduğumuz gerekçeleriyle vazgeçirildim. Kırılma noktasına kadar esnek davrandım ancak bundan sonra ne gururumdan ne kişiliğimden asla taviz vermeyi düşünmüyorum. Bu nedenle de istifa kararımı yönetim kurulundan önce sizlere açıklıyorum.''

Vicdanen çok rahat olduğunu da vurgulayan Turan, ''Görevde bulunduğum sürede çok güzel şeyleri birlikte başardık, sonuç da ortada. Ancak şu durumda yapacağım herhangi bir açıklama kulübe zarar verebilir. Kimseye zarar vermek istemiyorum. Sezon sonuna kadar dinlenip hedeflerim doğrultusunda önümüzdeki sezon teknik adam olarak çalışmak istiyorum'' dedi.

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20101231/isa_turan_istifa_etti.html

realfans

biz transfer beklerken istifa haberleri gelio bu ne işş anlamadım

nomak55

İi herzamanki gibi kendisine yakışanı yapmış bu adamda suyunu çıkarttı zaten durmadan istifa edip geri geliyordu bir dahada sokmasınlar kapıdan ne bu ya çocuk oyuncağımı ??

ahmetsefa55

kalpara bak ya herkesı yolladı ha nası saglama aldıysa artık kendını  :o

Ertuğrul Sağlam

cembaba

Adam zaten sıkılmıştı bence. Şampiyon olamazsak, ve ya Süper Lig'e çıkamazsak görüşeceğiz o zaman Kalpar!

emre

buyrun cenaze namazına..bu kulubün içinde neler dönüyör anlamak mümkün değil.. :-X

Ollivanders

supernatural_55

Pembe dizide bu kadr ihtirasli seyler olmaz galiba.KOLPAr RUZGARİ adli diziyi izlemekteyiz,Allah sonumuzu hayir etsin...

Bu kadar karmasik iliskilerin oldugu bi kulup daha yoktur,sehrin,taraftarin bu denli kenetlendigi,siyasilerin is adamlarinin destek oldugu bi seneyi husranla noktalarsak iki elim obur dunyada yakanda olacaktir kalpar....

KareAs55

kuzey55

klasik samsun olayları...birlik olamıyoruz ve sonu hüsranla bitiyor malesef.

doðan

Bildiğim  ve de gördüğüm kadarıyla beklenilen bir olaydı detayları konusunda İsa Hoca açıklama yapmamış ki ortaya atılan her söz polemik yaratacaktır, Özveri göstererek bir şeyler yapmaya çalıştığını biliyorum ... Bırakma günü geldiğinde de bırakmıştır ... Sonraki yaşamında başarı ve mutluluk dilemek düşer bize yolun açık olsun İsa hoca...

mehmet yılmaz

İSA TURAN İSTİFA ETTİ

Samsunspor Sportif Direktörü İsa Turan, görevinden istifa etti. Turan,"Onurumla, bilgimle, birikimimle bana emanet edilen görevimi bıraktım" dedi

TURAN ŞOK ETTİ
Kırmızı-Beyazlılarda bugün şok gelişme yaşandı. Bir süredir Teknik direktör Hüseyin Kalpar ile sorun yaşayan ve bunu her haliyle belli eden Sportif Direktör İsa Turan, yaptığı basın toplantısıyla görevinden ayrıldığını açıkladı. Dün Ravza Restoran'ta gazetecileri davet ederek, istifasını açıklayan Turan, şunları söyledi;

ARTIK KESİN YOKUM
"Onurumla, gururumla, bilgimle, birikimimle ve becerimle bana emanet edilen Sportif direktörlük Görevini bugün itibariyle şerifimle teslim ediyorum. Kimseyi bir kırgınlığım yok. Hatta bu kararımı yönetim kurulu ile bile paylaşmadım. Birkaç kez istifa etmek istedim, vazgeçirildim. Ama artık kararım kesin. Dönüşüm olmayacak."

ŞU AN KESİNLİKLE KONUŞMAM
"Şu saatten sonra Samsunspor'a zarer vermek istemem. Vicdanen rahatım. çok iyi şeyler yaptığıma inanıyorum. Bu kulübün 5 lirasını kimseye yedirmedim. Menajerlere 1 lirasını kaptırmadım. Bilgimizle, birikimimizle birşeyler yaptık ve takımın geldiği durumda ortadadır. Bundan sonra konuşmak, karalamak, suçlamak bize kesinlikle yakışmaz."

SEZON SONUNDA KONUŞURUM
"Artık Samsunspor'un iyi bir destekleyicisi olacağım. tabiki fikrimiz sorulursa yardımcı oluruz. Ama bende kendime bir yol çizmem gerekiyor. Ben teknik adamım. Kendimi daha geliştirme adına çalışmalar içinde olacağım. Şu anda takım çalıştırmam yasak. Ama sezon bitiminde bir yer olabilir. Şunu da söyleyeyim. sezon sonunda Samsunspor'u çok konuşuruz."      

mehmet yılmaz

Bence kötü oldu bu...

Cenk İşler'in de feda edilmesiyle birlikte bütün ipler Kalpar'a teslim edilmiş durumda. Kötü olması ise Kalpar'ın inatçı ve aksi kişiliğinin takıma doğrudan yansıması olacaktır. İsa Turan, futbolcularla onun arasında katalizör görevi görüyor, dengeleri sağlayabiliyordu.

Artık Kalpar'a teslim olmuş, durumdayız.
İnşallah hayırlı olur bu gelişme.

KareAs55

Hiç iyi yolda değiliz  :( Allah sonumuzu hayır etsin....