Lig A 18.Hafta | SAMSUNSPOR 2-0 Orduspor

Başlatan hasselbaink, 19 January 2007, 14:11:40

« önceki - sonraki »

since1965

Alıntı yapılan: "edmontdante"
Muhammet ŞEKER ve Serkan ÖZDEMİR gibi adamları sahada görmemek de çok güzelmiş bunu anladım bugün.

Maçda en çok zevk aldıgım konu bu yenip yenilmemek önemli degil genç ve yeni bir Samsunspor çok güzeldi.

King Of The North

Golleri maçkolikte Gökhan ve Mustafa Çicek attı diyor bizim sayfada Feridun ve Adnan attı diyor hangisi doğru? Gerçi kim atarsa atsın önemli değil de kafam karıştı durup duruken:)

King Of The North

Pardon Tufan ve Adnan. Feridun yok.

CeLL-O

Amsterdamli

Alıntı yapılan: "ngonge"yükseltilen açığın üstündeki garip tel şey ne? anlam veremedim?

Sevgili N'Gonge maratonun ustunu kapatacaklar, demirleri o yuzden dikmeye basladilar oraya.

ngonge

Alıntı yapılan: "Amsterdamli"
Alıntı yapılan: "ngonge"yükseltilen açığın üstündeki garip tel şey ne? anlam veremedim?

Sevgili N'Gonge maratonun ustunu kapatacaklar, demirleri o yuzden dikmeye basladilar oraya.

anladım da çok çirkin olacak gibi duruyor o şekilde olacaksa.. kale arkalarından hem yüksek hem de uyumsuz olacak.

Forvetim

takım yeni transferlerle iyi bir görüntü çizdi, birkaç maç sonra iyice adapte olmuş bir tablo olacağını sanıyorum ve daha başarılı sonuçlar, en önemlisi süreklilik arzeden sonuçlar alacağımıza inanıyorum. yedeklerimiz bile yeni transferlerdendi. taraftar müthişti. olumsuz hava dahi etkilemedi. ters esen rüzgara karşı akın, degajda fazla ısrar etmemeliydi. adnan son dakikalara doğru oyundan düştü değişse iyi olurdu, feridun burhan ve sinan  güzel oynadı zafer ve erol biraz daha dikkatli oynamalı, gökhan gol yollarında daha ısrarcı olmalı diye düşünüyorum. genelde takım ileri tarihler için olumlu bir havadaydı ve ümit gösterdi. sonraki maçlarda inşallah daha iyi olacağız. ilk 6 için bu galibiyetin devamı gelmeli. bir de artık taraftara eziyetten vazgeçmeleri konusunda yönetime mi yoksa kimlere duyurulacaksa duyurulsun bu kadar vefakar taraftara bu çin işkenceleri artık durdurulsun, yada giriş çıkışlarda ki yolların rezaleti düzeltilsin. çamurun suyun içinde perişan olduk. ayaklarım su içinde havza'ya döndüm. ayıptır.

Ladikli

Alıntı yapılan: "Forvetim"bir de artık taraftara eziyetten vazgeçmeleri konusunda yönetime mi yoksa kimlere duyurulacaksa duyurulsun bu kadar vefakar taraftara bu çin işkenceleri artık durdurulsun, yada giriş çıkışlarda ki yolların rezaleti düzeltilsin. çamurun suyun içinde perişan olduk. ayaklarım su içinde havza'ya döndüm. ayıptır.

şu yazdıklarını okuyunca bu yapılana daha da sinirlendim. bir sürü insan suya çamura battı. kuru yer varken burayı layık görüyorlar. nasıl olsa sevmişiz bir kere Samsunsporumuzu geleceğiz biliyorlar. ama bu kadar da olmaz. her şeyden önce insan yerine koyacaksın bu vefakar taraftarı.
ana bölüme açtığım topicte daha fazla resim koydum ama yönetimin yine bizi duyacağını sanmıyorum

http://www.samsunspor.biz/viewtopic.php?t=2539

MeL_55

AlıntıTARAFTARA ARMAĞAN EDİYORUZ

Orduspor karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını belirten kaptan Adnan Güngör, "Bu galibiyeti bizleri iyi ve kötü günde destekleyen cefekar taraftarımıza armağan ediyoruz" diye konuştu

HEDEF SÜPER LİG
Samsunspor'un kaptanı Adnan Güngör, Orduspor maçında galibiyeti hakeden bir futbol sergilediklerini söyledi. Takım olarak 90 dakika boyunca sahada mükemmele yakın bir mücadele sergilediklerin ifade eden kaptan Güngör, "Her zaman söylediğimiz bir şey vardı. Hedefimiz Süper Lig'e yükselmek. Devre arası hazırlıklarımızı bu doğrultuda tamamlamıştık. Ciddi ve disiplinli çalışmalarımızın meyvelerini toplama zamanı geldi" diye konuştu.

GÜZEL BİR BAŞLANGIÇ
Orduspor galibiyetinin kendisini çok mutlu ettiğini de sözlerine ekleyen Kırmızı-Beyazlı ekibin kaptanı Güngör, "İkinci yarıyı iyi bir başlangıç yapmak adına bu maçın kazanılması bizim için çok önemliydi. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Herkes görevini yaptı. Bizi iyi ve kötü günde her zaman destekleyen ve yanımızda olan taraftarlarımıza bu galibiyet hediyemiz olsun. Gerisi devam edecek. Samsunspor çıkışa geçmiştir" dedi.

MeL_55

AlıntıFUTBOLCULARIMI KUTLUYORUM

Orduspor karşısında görevlerini eksiksiz olarak yapan oyuncularını tebrik eden Samsunspor Teknik Direktörü Levent Eriş, "Bu maçla birlikte çıkışımız başladı" diye konuştu

ÇOK MUTLUYUM
Samsunspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Orduspor karşılaşmasında oyuncularının görevlerini eksiksiz olarak yerine getirdiğini söyledi. Maçın neredeyse tamamında rakiplerinden etkili bir futbol sergilediklerini dile getiren tecrübeli teknik adam, "Hedeflerimiz açısından mutlak kazanmamız gereken bir müsabaka olduğunu biliyorduk. Bu bilinçle sahada mücadele ettik ve hakkımız olan bir sonuçla 90 dakikayı tamamladık" diye konuştu.

İYİ BİR TAKIM OLDUK

Yeni transferlerin takıma tam olmasada büyük ölçüde uyum sağladığını ifade eden Teknik Direktör Eriş, "Galibiyetin yanı sıra bu durumda beni çok mutlu etti. Şu anda herşey istediğimiz gibi gidiyor. Artık Orduspor maçını unutup, haftaya oynayacağımız Kocaelispor maçına konsantre olmamız gerekiyor. Ben bir kez daha bütün oyuncularımı özverili mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Çıkışı iyi yaptık devamını getirmek için çalışacağız" dedi.

MeL_55

cok güzel bir resim buldum iste taraftar iste samsunspor

jean

super galibiyet cok istiyordum galp gelmemizi allaha suklurler olsun yendik intikamimizi aldik 2.yariyada guzel basladik boyle devam edelim ilk

tuzlalı

Güzel bir galibiyet oldu. İnşallah devamı gelir. Maçı canlı seyredip yorumlayan tüm taraftar kardeşlerimize teşekkürler.
Maçın 30. dakikasında 2-0'ı yakalamışken, koca 60 dakika boyunca 1-2 gol daha bulabilseydik diye üzüldüm desem ukalalık olur mu acaba.
Yeni transferlerin umut vermesi de önemli bir konu. İnşallah istikrarlı olurlar. teknik kadro bu kadro zenginliği ile oluşacak rekabeti lehimizde kullanabilir inşallah. Darısı Kocaeli maçına. Hadi hayırlısı.

samet

biz bu sene süper lige çıkacağız...bu arada kenan başkan güzel tiribün yapmışın be...

Pergani 55

ikinci yarıya galibiyetle başlamak çok güzel.bu son bir ayda aldıgım en güzel haberdi ah gurbet ah...bu arada Mel_55 fotograf güzel sagol.kırmızı beyaz çok güzel görünüyor