Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

bugun okula gıderken atkıyı taktım boynuma.karsıdan 2 tane tıpsız gelıyo.nıye mı tıpsız.cunku bırı barız trabzonlu  :) ters ters bakıstık gectıler yanımdan.içinde samsunspor gecen bı cumle kurdu.bı tek samsunsporu duydum.döndum arkalarından **** trabzon olamassın şampiyon dıye bagırdım  :) hiç bişe diyemeden gıttıler kolpalar. samsunspor_x

Burak

evet gençlerde özellikle bu çok fazla atkıyla gezen sayısı baya çoğaldı

maviay55

Samsunspor kastamonu temsilcisi gibiyim..polar atkı bakmayan kalmıyo  8)

mehmet yılmaz

Samsunspor atkısı takılması konusunda çok büyük bir aşama kaydettik şehir oalrak. Sadece benden Samsunspor atkısı istemeleri yerine, nereden alabilirrim diye sormalarına daha çok sevineceğim :) Tamam, samimiler ama sayısını unuttum be birader, bulduğumuz gidiyor, kıyamıyor, hayır da diyemiyoruz kimseye :)

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: samsuni - 30 December 2010, 20:45:34
Sadece benden Samsunspor atkısı istemeleri yerine, nereden alabilirrim diye sormalarına daha çok sevineceğim :) Tamam, samimiler ama sayısını unuttum be birader, bulduğumuz gidiyor, kıyamıyor, hayır da diyemiyoruz kimseye :)

>l< >l< >l<

eren55

Sinop'ta 6 arkadaşa atkımızı hediye ettim.Çok hoşlarına gitti.İkisi neredeyse her daim kullanıyor.Diğerleri ara sıra takıyor.Kaldı ki burada Samsun atkısı takan başka insanlarda var.4 adette Çanakkale'ye gönderdim.Karslı adam aldı sardı boynuna, gık demedi.Gel gelelim Havzalı'ya taktıramadık.

Burak

Alıntı yapılan: samsuni - 30 December 2010, 20:45:34
Samsunspor atkısı takılması konusunda çok büyük bir aşama kaydettik şehir oalrak. Sadece benden Samsunspor atkısı istemeleri yerine, nereden alabilirrim diye sormalarına daha çok sevineceğim :) Tamam, samimiler ama sayısını unuttum be birader, bulduğumuz gidiyor, kıyamıyor, hayır da diyemiyoruz kimseye :)

valla o konuda çok ketumum sadece 1 kere atkı verdim onuda sitedeki Cell-o ya ( ücretiyle ) vermiştim . Kolleksiyonunda eksik olduğunu söyleyip rica etmişti. Kolleksiyonu dağıtınca direk geri aldım ( tabi ki ücretiyle  :D :D ) mümkünse kimse forma atkı istemesin  kıyamıyorum   :o :o ;D

mehmet yılmaz

Valla benim boynumdaki atkıyı, yakamdaki rozeti bile isteyen oluyor. Forma ve kitap isteyenleri saymıyorum bile.
Demek ki ya seni halen öğrenci olarak görüyorlar ya da sen daha tam temsil hakkı elde edememişsin :) Yakanda rozet varsa istenir birader, kaide budur.

Burak

Alıntı yapılan: samsuni - 30 December 2010, 22:26:24
Valla benim boynumdaki atkıyı, yakamdaki rozeti bile isteyen oluyor. Forma ve kitap isteyenleri saymıyorum bile.
Demek ki ya seni halen öğrenci olarak görüyorlar ya da sen daha tam temsil hakkı elde edememişsin :) Yakanda rozet varsa istenir birader, kaide budur.

yapma abi ya ben kıyamam para istesin  samsunspor ile ilgili emtia istemesin  :'( :'( :'(  :P :P

Serkan

abi şu eski rozertlerden nerden çözeriz  (=

YaşarDoğu

Samsunda beleşçilik hakkıyla yerleşmiş , itina ile Samsunspor la ilgili eşantiyon ne olursa olsun isteniyor.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Serkan - 30 December 2010, 22:31:27
abi şu eski rozertlerden nerden çözeriz  (=

klasik yalanımı söyleyim bari, serkancığım çok değer verdiğim bir arkadaşım verdi bu rozeti :) galiba rus pazarı girişinde satılıyor aynısı.

8) :P

Serkan

abi gittim oraya yok ( =

neyse ben bulurum bir şekil

not: Senden istemek amaçlı sormadım saygılar ;

mehmet yılmaz

Ne bileyim, espri üzerinden bana takılıyorsun sandım..

Orada oluyordu aslında, tekrar gelir bir süre sonra. Baska da aklıma bir yer gelmiyor  :-\ :-X :o

Serkan

arada gitmek lazım tabi ( =

eskiden transfer söylentisi olurdu şimdi oda yok ( =