Lig A 18.Hafta | SAMSUNSPOR 2-0 Orduspor

Başlatan hasselbaink, 19 January 2007, 14:11:40

« önceki - sonraki »

MeL_55

Alıntı yapılan: "roligan"Sevgili MeL_55, bu alıntıyı nereden yaptın söyler misin acaba?
Haberi yazan salak küme düşme tehlikesinden ve Samsunspor'un bu galibiyetle biraz olsun nefes aldığından bahsediyor! Herhalde arkadaş daha önce İskoçya'da falan çalışmış, Türkiye'den, ligden, futboldan haberi yok!
Sen ve biz uyarırsak bir daha böyle hatalar yapmayacaklar, bu tip haberleri çoluk çocuğun yazmasına engel olacaklardır.
Saygılar

bu haberi superspor.com dan aldim !!

Sadece Samsunspor

lige çok iyi başladık bu galibiyet dediğiniz gibi samsunspor kazasındaki samsunspor ekibine gelsin - bana göre eski SAMSUNSPOR geri dönüyor bekle bizi süper lig aşıp geleceğiz engelleri-yeni transferlerde takıma çok yararlı oluyor

timofte

Maçtan şimdi geldim, uzun zaman sonra tribünden mutlu ayrıldık. Bununla galibiyeti değil, oynanan futbolu ve mücadeleyi kastediyorum. Zira ilk yarıda da kazandığımız maçlar vardı ama oyun bizleri mutlu etmiyordu. İlerleyen haftalarda takımın formu daha da yükselirse her maçı böyle kolay kazanırız.

Yeni transferlerden Feridun sağ bekte güven verdi. Erol orta sahada çok etkili ve hücuma yönelik iyi bir oyun ortaya koydu. Burhan da forvette hareketliydi. İkinci yarı dar açıdan vurduğu top kaleciyi de geçti ama direkte kaldı. Ordu'nun da tek ciddi pozisyonunda ise top üst direkten döndü. Bu arada duran toplarımızı olumlu kullanan Sinan Demircioğlu'na da teşekkür etmek gerekir. İki golü de duran toptan attık.

Sağnak yağış, rüzgar ve soğuğa rağmen hatrı sayılır bir taraftar topluluğu maçı izledi. Tahminim tribünde 7-8 bin kişi vardı. 300 kadar da Ordulu seyirci gelmişti.

İlk golümüzden sonra bir ikili mücadelede ortamı geren Ordulu oyunculara, oyuncularımız cevap verdi. Sahada bir arbede oldu. Ordulu oyuncuların hazımsızlıkları taraftarı da çileden çıkardı. Bir iki pozisyonda cezasahasında kendilerini yere atmaları ve ciddi bir şey varmışçasına itiraz etmeleri de sinir bozucuydu. Ordu'daki maçta dakikalarca yerlerde yatmaları aklıma geldi. Neyse ki ikinci gol gecikmedi ve bundan sonra gardları düştü. İkinci golü ben Ordulu oyuncu kendi kalesine attı gibi gördüm. Özellikle kapalıdaki taraftarlar sürekli hakemle oynayan Şenol'a kafayı taktılar. Bu oyuncuya her top geldiğinde tribünden ıslıklar yükseldi.

İkinci yarı Ordu rüzgarı arkasına alan taraftı ama oyunu yönlendiren yine biz olduk. Transferlerin hepsi yerinde görünüyor. Sezon başındaki gibi bilinçsizce yapılan transferler değil. Ayrıca atılan golden sonra ve sahadaki gerginliklerde gördüğüm kadarıyla takımda iyi bir arkadaşlık da oluşmaya başlamış gibi. Yani çok farklı bir Samsunspor vardı sahada, inşallah devamı gelir..

cem and naz55

bende maçtan geldim ve staddan mutlu ayrıldık maçta 9000e yakın bu yağmurlu havada takımıza destek verdi hiç zorlanmadan bir galibiyet aldık özellikle feridun ssanki 5senedir samsunsporda oynuyormuş gibi oynadı takımda birlik ve beraberliğin en üst noktaya çıktığını hepimiz gördük özellikle ilk yarının sonlarında kale arkası-kırmızı maraton-beyaz öbür kalearkası-şampiyon kapalı-samsun tezarautı inanılmaz güzel oldu ordulular sustu ağızları açık bizi izlediler o ses karşıyakaya bile gitmiştir kapalıda dahil inanılmaz bir tezaurattı takımın oyundan çok mücadelesi müthişti yedeklerimizde serkan dökme sinan özkan serdar özkan ömer ateş gibi kaliteli oyuncular bile yedktiki bu şunu gösterir bizim yedeklerimiz bile kaliteli onların 10numarası şenol taraftarımızı çok tahrik etti ordulular her kararda hakeme itiraz etti maç sonlarına doğru biz orduda engin uzun istifa diye bağırdığımızda bize gülen ordulular kendi yönetimini istifaya davet ediyorlardı maç sabaha kadar oynansa ordu gol atamazdı biz ordunun üstüne gitseydik daha çok atardık hocamız riske girmedi
son olarak bu yağmurda stadda gelip takımımıza destek veren 10.000e yakın samsunluya teşekkürler

55cem55

samsunspor bu maçta güzel bir oyun sergiledi ve gelecek için umut vadetti..yeni transferlerden feridun harikaydı ve burhan forvet hattın çok hareketli güç kazandırdığı çok net görülüyordu..erol kapusuz yıldız transfer gösteriliyor ama formu çok düşük etkisiz bi oyunu vardı bence çok ağır kaldı..zafer kendini çok gösteremedi...bu maçın yıldızı kesinlikle e sinan demircioğludur muheteşem bir oyun sergiledi yapmış olduğu ortalar adrese teslimdi surati ve savunmasıda gerçekten çok iidi...ben kapalıda oturuyordum ve şenol bizi deli etti bizde ona gereken teazhuratı yaptık:))serdar özkan son dk larda oyuna dahil oldu çok fazla topla buluşamadı ama topu aldığı anlarda ve hucum esnbasında kalitesini gösteriyor..maçın son dakikalarında fırtına çıktı bizim kaleye doğru akın topa vuruyor top kaleye geri dönüyor bi turlu uzaklaştıramıyorduk allahın işi:))golu ordudan değilde fırtınadan yiyebilirdik:)seyricimiz muhteşemdi dikkatimi çeken canikli mekansızlar ara dönemi iyi değerlendirmişler grubu genişletmişler ve showları stada renk kattı..yani bu maç seyirci hava muhalefetine rağmen stadı doldurdu takım galip geldi samsunspor butun olarak taraftarı ve futbolcusuyla kazanmıştır;)

Serkan

Taraftar harikaydı.. o soğuğa rağmen heleki yıllar sonra yapılan harika düzeyde olan kırmızı-beyaz-enbüyük-samsun gözlerimi yaşarttı : ) bide ordunun 10 numarası şenol anneni fuck you : )

cem and naz55

Alıntı yapılan: "FoRZa_AlviN"Taraftar harikaydı.. o soğuğa rağmen heleki yıllar sonra yapılan harika düzeyde olan kırmızı-beyaz-enbüyük-samsun gözlerimi yaşarttı : ) bide ordunun 10 numarası şenol anneni fuck you : )
evet bende maç yorumunda onu özellikle yazdım o müthiti bütün taraftarların hatta kapalıda bulunan bayanların bile kale arkasından sonraki en büyük sözünden sonra samsun diye hepbirlikte bağırmaları yemin ederim beni bile duygulandırdı o sloganları ordulular sustu dinlediler bile statta bulunan 10.000e yakın kişi herkes bağırdı müthişti

mehmet yılmaz

mehmet yılmaz

İkinci devreye galibiyetle başlamak oldukça keyifli bir şey... Özellikle ilk devredeki maçı deplasmanda takip eden benim gibi herkes mutlaka bu maçı almamız gerektiğini biliyordu. Rakip Orduspor hedefsiz bir takım gibi idi. Halbuki, onları destekleyen taraftarları da vardı statta ama görünen o ki, Ordu sezon başındaki havasını kaybetmiş; bir şeylerin onlar adına değişmesi gerekiyor.

Samsunspor olarak 4 yeni oyuncuyla başladık oyuna ve onradan girenlerle birlikte tam 6 oyuncumuz ilk defa resmi bir müsabakaya çıkmış oldu. Dolayısıyla "takım ahenginin" tam olarak sağlanmamış olduğunu  gördük. Buna rağmen takımın kondisyon olarak çok çok iyi durumda olduğunu söyleyebilirim. Orduspor'a bir pozisyon verdik...

İki takım arasında kadro kalitesi bakımından bariz bir farklılık vardı ancak dediğim gibi bizim yeni bir ekip olmamız oyunun tamamını forse etmemizi engelledi.

Yenilerden Feridun'u çok beğendik genel olarak. Tufan-Kenan-Akın üçlüsü geride çok sağlamdı. Forvet hattı ise çok da yeterli değildi. Uzun süre sonra kornerden bir gol atmış olmak da keyifli idi. Ayrıca golleri kimlerin attığı da ayrı bir muamma idi. İlk golde son dokunan Tufan idi sanki. İkinci golü ise Ordusporlular kendi kalelerine attılar.

Taraftarımız çok iyiydi. Gayet güzel destek verildi ve işin en güzel yanı da yıllar sonra bütün stadın hep birlikte "kırmızı-beyaz-en büyük-Samsun" çekmesi idi. Taraftar grupları birleşsinden çok buna eğilmemiz gerekiypr. Tamam, kimse birleşmesin ama tezahüratlar ortak yapılsın. Bugün çok güzel bir örnekti işte... Maraton bile katıldı olanca sesiyle!

Havanın aniden soğumasına rağmen takımını seven 10.000'e yakın Samsunsporlu tribünlerdeki yerlerini almıştı.

Ordulular maça bir minibüs ve üç de yarım otobüsle gelmişlerdi. Zaten üstte de fotoları var. 500 kadar Ordu taraftarının büyük bir kısmını Samsun'da oturan Ordulular oluşturdu. Zaten maçın başında çok kısa bir süre tezahürat yaptılar ve çoğunluk da "çekirdekçi tayfası" idi. Golü yedikten sonra genelde suskun kaldılar. İkinci devre Samsunspor lehine ve kendi yönetimleri aleyhine bir müddet bağırdıklarını duyduk. Herhangi bir olumsuzluk da olmadı bildiğimiz kadarıyla...

Neticede, kulübede bir zenginlik yakaladığımız gerçeği var. Ancak ilk devre çok puan kaybettik ve devamlılığı sağlama adına işimiz hiç de kolay değil. Öncelikli hedef olarak ilk 6 görünüyor.

bluegreen55

hazırlı maçlarından itibaren benim dikkatimi çeken bir durum var.
maça hızlı başlıyoruz gol-goller buluyoruz sonra ya yiyoruz yada maç öyle bitiyor.

takımın ondisyonumu iyi değil
yoksa 2 tane atıp skoramı yatıyo
yoksa rastlantımı bilmiyorum ama dikkat çeken bir durum
Samsunspor - Aydınspor: 2-1
Mardinspor 2 - 2 Samsunspor
SAMSUNSPOR 3- KIRIKKALESPOR: 1
Tarsus Id. Yurdu 1 - 2 Samsunspor
SAMSUNSPOR 2-0 Orduspor

bu maçların hepsinde ikinci yarı gol atamamışız
geriye gol atamadığımız adanademirspor maçı ve gençlerbirliği oftaş maçı kalıyo

7 maçın 6 sında 2. yarı gol yok yani..

ngonge

yükseltilen açığın üstündeki garip tel şey ne? anlam veremedim?

edmontdante

İkinci yarıya galibiyetle başlamak çok sevindirici.İlk maçta Ordu'da yaşananların ve maçın rövanşını almakta.

Orduspor havasını kaybetmiş,futbolcu kalitesi çok düşük bir takım.Maç boyunca ne yapmaya çalıştıklarını,amaçlarını anlayamadım.

Herkes gibi ben de bugün maça yeni transferleri ve takımın devre arası kampı sonrasında geldiği durumu görme düşüncesiyle gittim.

Öncelikle transferler hakkında fikirlerimi söyleyeceğim.Ancak  bu oyuncuların ilk kez taraftar önüne çıkıyor olması etkenini de gözönüne almamız gerekiyor.Hemen hemen herkes Feridun'un takıma faydalı olacağı konusunda birleşmiş.Bence de Feridun kuvveti ve çabukluğuyla takıma faydalı olacaktır.Maç boyunca karşıkarşıya geldiği rakip oyuncuları kuvveti  ve hırsı ile her pozisyonda ezdi.Ancak hücum anlamında katkısı ne olur zamanla göreceğiz.Bugün gördüklerimiz bu konuda yorum yapmamız için yeterli değil.

Erol KAPUSUZ ben de hayal kırıklığı yarattı.Transfer döneminde hakkında söylenenler ve Altay kulübünün onu vermemekteki ısrarcılığı belki beklentimi artırmıştı.Ancak Orta sahanın ortasında  görev alan EROL aynı görevi  Serkan DÖKME üstlenen kadar takımı 10 kişi oynattı.Ne rakibe  baskısı ne de  hücuma katkısı oldu .Hatta fizik gücü de çok düşüktü bence.Ancak Serkan DÖKME nin oyuna girmesinden sonra biraz daha forvet arkası denilen mevkiide  görev alınca daha etkili göründü.

Burhan iyiniyetle iyi mücadele etti ama bana biraz ağır gibi geldi.TS de oynayan Umut'a benzeyen bir sitili ve fiziği var.Ancak G.Kaba ve Burhan ikilisinin çok etkili olamayacağını düşünüyorum.Serdar ve Ömer için yorum yapmak zor zira pek fazla oyunda kalmadılar.Zafer ŞAKAR'da yetenekli görünüyor aldığı topları olumlu kullandı genelde.

Muhammet ŞEKER ve Serkan ÖZDEMİR gibi adamları sahada görmemek de çok güzelmiş bunu anladım bugün.

Ancak benim Levent Hoca'ya olan inancım gün geçtikce azalıyor.Takım mücadele ediyor ama futbol anlamında bir şey yok.Devre arası kampı ve istediği oyuncuların alınmasından sonra bu takımda futbol kalitesinde bir şeylerin değişmesi gerekiyordu bence ama dediğim gibi organize çok bir şey görmedim oyunda.Gollerimiz de duran toplardan ve belki de birazda rüzgarın etkisiyle geldi.Ve bugünkü maçı değerlendirirken gözden kaçırmamız gereken en önemli husus Orduspor'un havlu atmış bir takım görüntüsünde olması ve böyle futbol oynaması.

Alıntı yapılan: "samsuni"

Taraftarımız çok iyiydi. Gayet güzel destek verildi ve işin en güzel yanı da yıllar sonra bütün stadın hep birlikte "kırmızı-beyaz-en büyük-Samsun" çekmesi idi. Taraftar grupları birleşsinden çok buna eğilmemiz gerekiypr. Tamam, kimse birleşmesin ama tezahüratlar ortak yapılsın. Bugün çok güzel bir örnekti işte... Maraton bile katıldı olanca sesiyle!

Havanın aniden soğumasına rağmen takımını seven 10.000'e yakın Samsunsporlu tribünlerdeki yerlerini almıştı.

Samsuni doğru bir noktaya parmak basmış madem ki taraftar gurupları birleşmiyor o halde koordine hareket edilsin.Unuttuğumuz "KIRMIZI BEYAZ EN BÜYÜK SAMSUN"U tekrar duymak ve buna iştirak etmek çok güzeldi.(Skorbord Kale arkasını buna katmakta epey zorlansakta )Maç Cumartesi günü o güzel havada oynansa dolardı.Bugün bu soğukta maça gelen herkes sadece maça gelmiş olmakla bile  üzerine düşeni yapmıştır bence.

Canikli Mekansızların  mevcutlarının fazlalığından ve atkı şovlarının güzelliğinden bahsetmek gerektiğini düşünüyorum.Maraton tribününe giderken   Belediye evleri kale arkasından geçtiğim esnada  Şirinler ve Canikli Mekansızların seslerini duymak tarif edilemeyecek bir zevk.

Hedefimizin ilk 6 olduğu çok açık.Yeni oyuncuları takıma adaptasyonu ile umarım bu hedefe ulaşırız.

CeLL-O

bu soğukta taraftarımızın desteği harikaydı.

oğuzhan55

Gerçekten bu galibiyetle üzerimize düşeni yaptık.Yazılan mesajlardan anladığım kadarıyla taraftarımızın mükemmel desteğine sahadaki oyuncularımızda karşılık verince güzel bir sonuç ortaya çıktı.Takımda galiba yeni transferlerinde etkisiyle bir hareketlenme olmuşa benziyor.İnşallah hep böyle devam ederiz.

BÜYÜK SAMSUN OLEY BÜYÜK SAMSUN OLEEEEEEEEY...

hasselbaink

Alıntı yapılan: "samsuni"Maçtan bazı fotolar;

belki ayrıntı gibi olacak ama bu adamları niye sahanın içine almazlar? Önlerinde de bir sürü polis dizilydi, yazık değil mi?

maç kesinlikle hakkımızdı. Ordu dönüşü yaşadığım hayal kırıklığını bir nebze de olsa atmış oldum. Orduspor amaçsız bir takım hüüviyeti kazanmış. Taraftar muhteşemdi. Sesimiz kısıldı valla. Ama yine de herşey dört dörtlük değil. İçimdeki burukluk geçmedi hala!