Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: berusa55 - 30 December 2010, 11:17:27
Bir arma, sıradan bir kupa bardağa bile bu kadar mı güzellik katar?

O olduğu herşeye güzellik katar!..

lucarelli

süper bir kupa. Samsuna gittiğimde ilk iş samsunstore gidip para harcamak olacak.

celebi

Alıntı yapılan: AHMETİ*55* - 30 December 2010, 11:00:37
Bir oğlum var fanatik samsunspor'lu  samsunspor_x
Birde kızım oldu doğuştan samsunspor'lu  samsunspor_x
Bütün abilerinin ellerinden öper.

Allah analı babalı büyütsün inşaallah. hayırlısı ile uzun ömürler ihsan eylesin

edmontdante

Valla kupalardan alın derim.Güral Porselen ve çok kaliteli.Ben depoladım.Daha uzun süre böyle şeyler çıkmaz.

usare

Nerede var abi tam olarak bu kupalalrdan. Rus pazarı girişinde mi?

realfans

30 December 2010, 12:39:41 #9950 Son düzenlenme: 30 December 2010, 12:41:15 Ant55

edmontdante

Alıntı yapılan: usare55 - 30 December 2010, 12:27:45

rus pazarı girişinde satılıyor

ibo055

şuanda  avukat dostlardan burda olan varmı birşey soracagım

usare

5trawberry

Bardak süper.

Üç boyutlu amblemde iyi giderdi bardağa :)

berusa55

Alıntı yapılan: usare55 - 30 December 2010, 12:27:45

Stad girişinde bilet gişelerinin ordaki satış kulübesinde de var.

davidsavage

30 December 2010, 18:08:18 #9956 Son düzenlenme: 30 December 2010, 18:14:40 davidsavage
Bugün komşumuzunun kızı Şirinler atkısı isteyip duruyordu bende kendi atkımı hediye ettim şirinler atkısı olmasada,insan seviniyor böyle şeylere potansiyelimiz bayağı artmış bi durumda bu açıkca görülüyor kızların bile ilgisini çekiyorsa artık Samsunsporumuz; bende gidip samsunun standından burası her yer değil atkısı alacam olursa bi de forma  :)

Ahmeti

sokaklarda artık samsunspor atkısıyla gezmek moda oldu işte görmek istedimiz manzara budur helal olsun gençlerimize, a dan z ye inanılmaz kenetlendik bu birlikteliğimizi bozamaz hiçbir kuvvet.
>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l

serkancengiz

Karşıyaka Kulübü 2. Başkanı Tayfun Yelkenbiçer, Giresunspor maçının ardından uygulanan doping testinde (A) numunelerinde yasaklı maddeye rastlanan Barış Memiş ve Mustafa Sevgi'nin (B) numune sonuçlarının da açıklandığını kaydetti.

Futbolcuların (B) numune sonuçlarının da ilkinden farklı olmadığını belirten Yelkenbiçer, kulüpten bu konuda savunma istendiğini, konuya ilişkin bir savunma hazırladıklarını söyledi.

karşıyakayı küme düşürebilirler

kuzey55

bugün özellikle atkıyla çıktım ve liseli arkadaşlar başta olmak üzere birçok atkı gördüm.ayrıca ksk lı bir asker biz de karşıyakalıyız diyerek selam verdi sohbet ettik.şehrimizde Samsunsporlular olarak bu şekilde hakim olmamız çok sevindirici.

doping konusunda ksk nın başı dertte en kötü puan silinmesi olacaktır.küme düşerse bize puan gelir ama istemem koca bir camianın bu duruma düşmesini.