Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Dartagnan

ula ne kabadayımıssınız beee.OML süper lise :) en Kralı :) Ne ses var ne gürültü.Zaten en uzak köseye atarlardı bizi:P Maclara da hıc takılmadık :)

King Of The North

Nihayet Yaprak Dökümü birazdan sona eriyor, 5 yıl çektik yeter yav. :P

cembaba

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 30 December 2010, 00:01:53
Nihayet Yaprak Dökümü birazdan sona eriyor, 5 yıl çektik yeter yav. :P

hakketen ya :D Abi bu nedir ya.. Ne yaprakmış arkadaş 5 yıldır dökülmedi.

berusa55

King Of The North

Aha da döküldü, Ali rıza nalları dikti :P

TeRMeLee

30 December 2010, 00:18:27 #9935 Son düzenlenme: 12 April 2011, 23:11:23 TeRMeLee
Bu dizide bence en saçma olay Şevket bankayı dolandırdığı zaman oturdukları yalıyı satıp kiralık bir eve yerleşmeleridir. Yahu bu oturdukları yalı trilyonlar eder; 1-2 trilyonda olsa hiç mi onlara kalmadı, hepsi borca mı gitti ? ( Bu arada ben ne kadar duygusuzmuşum, adam öldü gitti hala paranın derdindeyim  :D )

King Of The North

Yalıya çivi bile çakamadılar ya unuttun mu? hani tarihi eser ayağına korumaya alınmıştı. Ben de ne izlemişim haa :P
Diziler 5 yıl zaten mantıklı yürümez, Kediler Vadisi bile son yıllarda (Çakırdan sonra iyice çuvallamıştı) yürüse yürüse Avrupa Yakası Çocuklar Duymasın gibi diziler yürürdü komedi dalında.

5trawberry

http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Anti-Samsunspor/152700638114781?v=wall

Arkadaşlarr Şikayet EdeLim!!!!!!!!!!!

AntZ

Şikayet ettim ama "ulan ne kadar kolpasınız hem bize düşman hem de bizim çakmamız :)))" lafını söyleten, "bize heryer Samsun" beyinsizliğini yapanları nereye şikayet edeceğiz? Ben bu laftan dolayı nasıl kızayım şimdi bunlara? Bu saatten sonra "bize heryer Samsun" diye zırvalayanlar benim için de bizden değildir, çakma Trabzonludur.

mehmet yılmaz

Aynen...

Bize her yer 55 diyen gerizekalıca atkıyla resim çekinmek de neyin nesi? Tama sayfayı açan şerefsizin önde gideni ama Samsunsporluyum diye konuup, profilinde FB, Gs, BJK gibi zırvalar bulunanlara da vermiş ayarı. Haksız mı? Pek değil!

berusa55

celebi

mehmet hocam şu bardaktan göndersen bana 3 tane yada 4 tane kargo ile olmaz mı :-[

binikalamadım

bende isterim hocam...ciddiyim ama..

Ahmeti

Bir oğlum var fanatik samsunspor'lu  samsunspor_x
Birde kızım oldu doğuştan samsunspor'lu  samsunspor_x
Bütün abilerinin ellerinden öper.

berusa55

30 December 2010, 11:17:27 #9944 Son düzenlenme: 30 December 2010, 11:21:40 berusa55
Bir arma, sıradan bir kupa bardağa bile bu kadar mı güzellik katar?