Sinan ve Feridun Samsunspor'da

Başlatan cem and naz55, 26 January 2007, 08:34:18

« önceki - sonraki »

cem and naz55

samsunspor sinan özkan ve tsli feridunla 1,5yıllığına kendileriyle ve kulüpleriyle kesin olarak anlaştılar imza bugün yada yarın
kaynak;halk gazetesi

AllydeenleaR

bilgi için tşk arkadaşım
bu sabah bir sitede feridunun denizliye gittiği yazıyodu.ama bu haber arkaşın dediğine göre kesin bir bilgi.
Trabzon feridunu 2 sene önce elazığdan almıştı o zaman 2.ligin en iyi kanatlarından biriydi yaşı da genç inşallah yararlı olur
sinan ise ersun yanal bir röportajında yetenekli bir genç diye söz ediyordu forvete alternatif isimler güzel kadro zenginliğimizde artmış oldu

ender

sinan 6 ayligina kiralanmis bonservivi alinmis olsa daha iyi olurdu.

KotuCocuk55

Özellikle levent eriş'in istediği transferler olmak üzere 7 transfer yapıldı yanlış bilmiosam.

Sizlerin yorumundan takıp ettiğim kadarıyla genelde gelecek vaat eden iyi kumaşı olan futbolcular aldık.

Ligin ilk yarısında 5-6 kere izleme imkanı buldugum samsunsporda dogru durust pas atan şut ceken kademe yapan yaratıcı ozellıklerı olan ouncu yoktu bence ılk yarıda samsunspor takım deildi,sahada futbol adına hiçbirşey yoktu.

Şimdi bu şartlarda bu puanlar toplanıyorsa ligA nın kalıtesızlıgını goruyoruz,demekki az kıpırdansak bıraz futbol oynasak,ilk 6 çok zor olmıyacak.Hatta ben hala ilk 2 yada şampiyonluktan bıle umutluum yeterki ilk 3-4 hafta butun maçları kazanalım.

Umut işte,fakirin ekmeği :)

KotuCocuk55

Bu aRAda asıl sorcaam soruyu unutmusum,tanıyanlar bilenler için kımdır bu feridun? Sizce bıze faydalı olur mu?

MeL_55

AlıntıTRANSFERDE SON BOBMA

Samsunspor, transferin bitimine sayılı günler kala son bombalarını patlattı. Kırmızı-Beyazlı ekip, Trabzonsporlu Feridun Sungur'u 1.5 yıllığına reklerine bağladı. Vestel Manisasporlu gdlcü futbolcu Sinan bugün imza atacak

Trabzonspor'da transfer edilen Feridun Sungur, ayağının tozuyla ilk antrenmanına çıktı

SÜRPRİZ GELİŞME

Samsunspor, dış transferde bombaları patlatmayı sürdürüyor. Kırmızı-Beyazlılar, uzun süredir takipte olduğu Trabzonsporlu Feridun Sungur'u Samsun'a getirdi. Dün sabah saatlerinde tesislere gelen genç oyuncuyla Kırmızı-Beyazlılar, 1.5 yıllığına anlaştı. Feridun ayağının tozuyla ilk antrenmanına dün çıktı. 19 Mayıs Stadı'ndaki çalışmaya katılan genç futbolcu, takım arkadaşlarıyla tanıştı.

BAŞARILI OLACAĞIM
Samsunspor'da olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten genç oyuncu, "Samsun şehri bana yabancı değil. Takımımın başarısı için elimden geleni yapacağım. Uyum sorunu yaşayacağımı düşünmüyorum. Taraftarımızın karşısına çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah takım arkadaşlarımızla birlikte Samsunspor'u layık olduğu Süper Lig'e yeniden taşıyacağız" şeklinde konuştu. Özgür KALANBAK

FERİDUN KİMDİR?
---------------

Mevki : Defans
D.Tarihi : 02.01.1984
Dogum Yeri : Arsin
Boy : 177 cm
Kilo : 74 kg
Ayakkabı No : 42
Oynadığı takımlar: Trabzonspor, A. Sebatspor, Karşıyaka, Elazığspor

---------------------

Kırmızı-Beyazlı ekibin ısrarla renklerine katmak istediği golcü futbolcu Sinan Özkan sonunda ikna edildi. Genç futbolcu dün akşam geç saatlerde Samsun'a geldi (TOPLAYICI)

BUGÜN İMZALAYACAK

Samsunspor, Vestel Manisasporlu golcü futbolcu Sinan Özkan'a sonunda kavuştu. Sinan ile her konuda anlaşan Kırmızı-Beyazlı ekip, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın da onay vermesiyle bu oyuncuyu dün akşam saatlerinde Samsun'a getirdi. Bugün takımla birlikte ilk antrenmanına çıkacak golcü futbolcu ile Kırmızı-Beyazlı ekip, bugün resmi sözleşme imzalayacak.

YANAL SONUNDA PES ETTİ
Sinan'ın transferinin geçikmesinde en büyük etkenin Manisaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın olduğu öğrenilirken, tecrübeli teknik adamın, Samsunspor'un ısrarına dayanamayarak bu transfere onay verdiği ifade edildi. Genç oyuncu, özel işlerini hallettikten sonra akşam uçağıyla geç saatlerde Samsun'a getirildi. Sinan'ın bugün basının karşısına çıkması bekleniyor.

SİNAN KİMDİR?
---------------

Mevki :
Forvet
D.Tarihi : 22.03.1986
Dogum Yeri : Fransa
Boy : 183 cm
Kilo : 7o kg
Ayakkabı No : 42
Oynadığı takımlar: Saint Etienne, Telekom

veis

işte şimdi oldu kadro genişledi forvet ve defans bol oldu artık başarının gelmesi gerekiyor.inşallah süper lige çıkarızda hepimiz mutlu oluruz.

sycetin_55

ikinci devre daha hayırlı olur inşallah.
kadro geniş ve umarım uyum sorunu felan olmaz da her futbolcu tam performansla oynar..

samet

bakalım icraat yapabileceklermi...merak ettim...

kadir55ist

selam
transferin son günlerin de bence en güzel bombaları patlattık gibi.
inşallah yeni oyuncularla istediğimiz yerlere geliriz
samsunumuz için bence faydalı oyuncular olabilirler.
özellikle feridunun süper lig ve liga tecrübelerinden yaralanıp iyi bir bir kanat oyuncusu kazanabiliriz.

bengülü

Slm

Bizim İçin İnşallah Faydalı Transferler Olmuştur Ben TS Feridunu Aldık Ama Karşılığına Benim Düşüncem Adnan Güngörü Verdik Gibi Geliyor Sezon Sonu Anlaşılan Adnan Ts 'Lu Gibi Biliyorsunuz TS Bize Bir Futbolcu Vermezdi Ne Olduda Şimdi Verdiler Samsunsporu Tuzağa Düşürmesinler

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: "bengülü"
Bizim İçin İnşallah Faydalı Transferler Olmuştur Ben TS Feridunu Aldık Ama Karşılığına Benim Düşüncem Adnan Güngörü Verdik Gibi Geliyor Sezon Sonu Anlaşılan Adnan Ts 'Lu Gibi Biliyorsunuz TS Bize Bir Futbolcu Vermezdi Ne Olduda Şimdi Verdiler Samsunsporu Tuzağa Düşürmesinler

Bu fikre ben de katılıyorum. Yıllardır bize oyuncu vermeyen; üstelik alan ( Güngör, Mehmet Y.) bir Trabzonspor  ilk defa oyuncu verdi. Adnan zaten sezon sonunda gidecek, bonservis niyetine olabilir bence.
Sinan'ın ne adını duydum ne de bir maçını izledim. Feridun'la ilgili ise olumlu referanslar aldım. İnşallah takım olma ruhuna uygun isimlerdir.

jean

feridun guzle oyuncu otekini taniyamadim insallah forvete yararli olurlar defans kale ortahasa kanat tamam gibi gol sorununu halletmemiz lazim insallah tamamidr

beşnumara

sinanı levent hoca ısrarla istedi ama trabrumdan feridunu almasaydık keşke bunlar karşılıksız iş yapmazlar zaten sezon başından beri adnanın peşindelerdi üzgünüm ama heralde adnan trabruma verildi :cry:

ngonge

Feridun da kiralık gelmiş.

AlıntıFERİDUN
 SUNGUR
 02/01/1984
 1
 ARSİN
SAMSUNSPOR (K.Geldi)

www.tff.org