Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

red_white

http://www.facebook.com/SamsunSK    bu rezilliğe güzel bir iğneleme yapılmıştır herkes yorumlarını konuştursun...

Ollivanders

Bunları bonservisiyle birlikte rizeye satsak nasıl olur ?

5trawberry

Söylenecek bişe yok gerçekten..  >:(

cembaba

Alıntı yapılan: merkez - 26 December 2010, 17:27:20
Haberi kim yapmış arkadaşlar ? İlker AKTAŞ !!!

Böylesine rezil bir tabloyu haber yapmak ancak ona yakışırdı zaten.Zannımca danışıklı bir organizasyon bu.Haber gazetesininb Trabzon kültürünü ve sosyal varlığını güçlendirme ve ayakta tutma lobisinin parmağıyla yapılmış bir kurgu.

Geçiniz,yarım sezon daha sabrediniz.Bakalım arabaların arkasına trabzon bayrakları asıp bize her yer trabzon demek kolay olacak mı şimdiki gibi.

Takımı için neredeyse canını vermiş,o günden sonra normal yaşamına dönememiş bir adamın arabasına taş atacak ahlaksızlığa elle baklava yedirmek...Şehzadelerin bu yaptığını devşirmeler yapmaz...

ben öyle bir mesaj döşedim ki ulan ayıp ediyoruz artık derler de utanırlar inşallah.

kuzey55

evet sumak yok hertkes tepkisini yazsın....burdan yazmak yetmez

kuzey55

bu arada elimde bize heryerde trbzn atkısı var gasp edilimiş...tuvalet kağıdı veya yakmak için kullanmak isteyenler bana ulaşssın.dostlugumu gösterdim bugün bu yavsklara

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 26 December 2010, 19:57:12
bu arada elimde bize heryerde trbzn atkısı var gasp edilimiş...tuvalet kağıdı veya yakmak için kullanmak isteyenler bana ulaşssın.dostlugumu gösterdim bugün bu yavsklara
naptın abı hayırdır  :)

davidsavage

Alıntı yapılan: kuzey55 - 26 December 2010, 19:57:12

Şu arabada asılı olanlara sinir oluyorum,camı kırrıp alasım geliyo atkıyı  >:(

Serkan

kuzey55

cam kırmadım sadece ufacık dokundu bizim yeğen ::) sinirli anıma denk geldi.yoksa öyle holigan değilim biliyosunuz.

binikalamadım

Yuh yani...Adilik bu ..

Artık Şeh zadeler
Samsunu zedeler

red_white

şehzadeleri kuran kişi ben tepkimi koydum halada yazışıyorum herkes tepkisini koysun http://www.facebook.com/mehmet.cetir

kuzey55

gerekni söyledim bende herkes tepkisini koysun.şerfsize

Mert

Şehzadeleri kuran mehmet çetirdir.Cezaevi mahallesi muhitindekilerin kurduğu gruptur.

Serkan

bu adamın profilin'de Fenerbahçe resimleri var ?