Kanal 55 Böyle Mi Olmalı???

Başlatan ozkan17, 20 January 2007, 21:30:14

« önceki - sonraki »

ozkan17

Gecen gece baktım kanal 55 e hasret giderelim diye samsundan uzakdayız nede olsa baktım bide lazlar stüdyoyu depiyolar almıslar başlarını horon ohoyyy...
Biz kanalımızda SAMSUNumuzu SAMSUNSPORumuzu görmek istiyoruz samsunspordan bi haber bi bilgi yok kanalda nasıl iş anlamadım burdan kanal 55 le alakası olan arkadaslara diyorum o parogramda lazlar değil samsun ve samsunlular olsun o kanal samsunun kanalı rizenin yada trabzonun değil sizlerd3ende bu konuya illginizi bekliyorum bununda düzeltilmesini bekliyoruz

jean

tek tuk oyle programlar sorun teskil etmez yinede cogunlugu samsun kulturune vermek zorunda artik oyle seyler sorun olmuyor cem tv alevi kanalinda bile kemenceli karadfeniz sarkilari cikiyor yine fazla olmasin tabi

bengülü

Alıntı yapılan: "ozkan17"Gecen gece baktım kanal 55 e hasret giderelim diye samsundan uzakdayız nede olsa baktım bide lazlar stüdyoyu depiyolar almıslar başlarını horon ohoyyy...
Biz kanalımızda SAMSUNumuzu SAMSUNSPORumuzu görmek istiyoruz samsunspordan bi haber bi bilgi yok kanalda nasıl iş anlamadım burdan kanal 55 le alakası olan arkadaslara diyorum o parogramda lazlar değil samsun ve samsunlular olsun o kanal samsunun kanalı rizenin yada trabzonun değil sizlerd3ende bu konuya illginizi bekliyorum bununda düzeltilmesini bekliyoruz

özkan  sana katılıyorum bende şaşırmadım değil yani hiç bir karadeniz kanalı samsunu gösteriyormu hayır samsunun s bile adını almıyorlar bizde işte lazlara böyle program yaptırıyoruz işte tepkimizi koyalım info@kanalstv.com mail adresi

red_white

walla ben hiç görmedim samsundan hiç bahsetmiyolar dier karadeniz kanalları biz trabzon kültürü istemioruz

Mapavrili_53

arkadaslar trabzon Laz degildir RUMDUR, Lazlar Cayelinden ötesidir, lütfen tepkinizi biraz daha seviyeli olsun, kanal 55 Samsunun kanali degilmi? Sadece Samsunu göstermesi gerekir bence.

ozkan17

mavaprili oyle ama sonucda adamlar laz kendılerıde lazız dıyor bızı ılgılendıren kaalın yayın akısı onların laz olup olmadığı değıl valla samsunsporla ılgılı doğru duzgun gunluk bı program yok yapsınlar adam gıbı bı program bbızde ızleyelım

jean

gecende muzik programi vardi bordo maviydi renkler bir kisim yeri insallah bilincli degildir

red_white

arkadaşlar herkes tepkisini göstersin maillerle tellerle dikkat etmeliyiz samsunun kanalı hafta bir gün samsunspor oh ne güzel walla

piyanist

Bende bordo mavili bayraklardan ve horonlardan rahatsız olduğumu belirttim attım bi mail karar onların

info@kanalstv.com

Mapavrili_53

Alıntı yapılan: "ozkan17"mavaprili oyle ama sonucda adamlar laz kendılerıde lazız dıyor bızı ılgılendıren kaalın yayın akısı onların laz olup olmadığı değıl valla samsunsporla ılgılı doğru duzgun gunluk bı program yok yapsınlar adam gıbı bı program bbızde ızleyelım
trabzon aslini inkar edip,toplumda ezilmemek icin Lazis diyorlar, herneyse.2 gün önce Kanal 55 de Samsunspor programini seyrettim, cok seviyeli, Samsunlulara yakisani yaptilar, Samsunsporun yeri 1. Ligdir.

Pergani 55

Kanal 55 tüm Türkiye'ye yayın yaptıgına göre sadece Samsunu göstermesini beklemek dogru olmaz. farklı kültürlere yer vermenin bir sakıncası yok. Trabzonun 18 ilçesi var bunlardan sadece bir tanesi lazdır üstelik Trabzon rum da degildir. Trabzon Samsun'dan Konya'dan ve Eskişehir'den götürülen Türklerle Türkleştirildi diye biliyorum Trabzonda kütüphanede bir ansiklopedide öyle yazıyordu ne derece dogrudur bilmiyorum.Herşeyden önemlisi insanları memleketine göre yargılamanın da bir anlamı yok

jean

yinede samsuna agirlik vermesi lazim

Mapavrili_53

Alıntı yapılan: "Pergani 55"Kanal 55 tüm Türkiye'ye yayın yaptıgına göre sadece Samsunu göstermesini beklemek dogru olmaz. farklı kültürlere yer vermenin bir sakıncası yok. Trabzonun 18 ilçesi var bunlardan sadece bir tanesi lazdır üstelik Trabzon rum da degildir. Trabzon Samsun'dan Konya'dan ve Eskişehir'den götürülen Türklerle Türkleştirildi diye biliyorum Trabzonda kütüphanede bir ansiklopedide öyle yazıyordu ne derece dogrudur bilmiyorum.Herşeyden önemlisi insanları memleketine göre yargılamanın da bir anlamı yok
Yanlisin var dostum, Lazlar Rizenin Pazar, Ardesen, Findikli; Camlihemsin, Artvinin Hopa, Arhavi ve Borcka ilceleri LAZDIR, trabzonun 90% Rumdur, lütfen bilmedigin konuya kafadan uydurma yazilar yazma degerli arkadasim  :wink:

hasselbaink

Alıntı yapılan: "Mapavrili_53"trabzonun 90% Rumdur, lütfen bilmedigin konuya kafadan uydurma yazilar yazma degerli arkadasim  :wink:

evet, lütfen bilmedigin konuya kafadan uydurma yazilar yazma degerli arkadasim  :wink: şurada Trabzon'u savundurtacak laflar söyletmeyin adama. Tamam, biz de sevmiyoruz ama bu açık bir iftira değildir de nedir? Çepni Boyu Türkmenleri diye birşeyler duymuşsundur umarım.

Mapavrili_53

Cepni Türkler Rizedede var dostum icini ferah tut, trabzonun avukatimisin sen bu ara ?