Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: olmeca - 26 December 2010, 15:56:46
bu tribünlerin lokomotifi ŞİRİNLER'dir...

Birde şuraya bakın ;

http://www.facebook.com/note.php?note_id=150660684984773&id=156813097663436

Yanlış anlaşıldım sanırım ne ben nede bu site hiçbir zaman ayrım yapmadı bu lokomotif bu vagon demedi denmezde her gurubun yeri ayrı sevgisi aynıdır her biri ayrı ayrı takdir edilir.. bu tip yorumlara gerek yok burada..

KareAs55

18. HAFTA-
22 Ocak Cumartesi:
13.30 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Karşıyaka (Kamil Ocak)
14.00 Mersin İdman Yurdu-Adanaspor (Tevfik Sırrı Gür)

23 Ocak Pazar:
13.30 Güngören Belediyespor-Denizlispor (Mimar Yahya Baş)
13.30 Orduspor-Kayseri Erciyesspor (Ordu 19 Eylül)
13.30 Akhisar Belediyespor-Samsunspor (Akhisar Belediye)
13.30 Boluspor-Giresunspor (Bolu Atatürk)
19.00 Çaykur Rizespor-Diyarbakırspor(Yeni rize)

24 Ocak Pazartesi:
20.00 Altay-TKİ Tavşanlı Linyitspor (İzmir Alsancak)

-19. HAFTA-
29 Ocak Cumartesi:
14.00 Karşıyaka-Çaykur Rizespor (İzmir Alsancak)

30 Ocak Pazar:
13.30 Kayseri Erciyesspor-Güngören Belediyespor (Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has)
13.30 Denizlispor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor (Denizli Atatürk)
13.30 TKİ Tavşanlı Linyitspor-Mersin İdmanyurdu (Kütahya Dumlupınar)
13.30 Giresunspor-Orduspor (Giresun Atatürk)
13.30 Diyarbakırspor-Akhisar Belediyespor (Diyarbakır Atatürk)
19.00 Samsunspor-Altay (Samsun 19 Mayıs)
31 Ocak Pazartesi:
20.00 Adanaspor-Kartalspor (Adana 5 Ocak)

olmeca

Yoo yanlış anlaşılmadın Şirinler böyle birşeye asla kalkışmaz diyorum...

Yeni kurulan grup'ların Şirinlerden,Sbç'de öğrenicek çok şeyleri var..

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 26 December 2010, 16:00:50
Yanlış anlaşıldım sanırım ne ben nede bu site hiçbir zaman ayrım yapmadı bu lokomotif bu vagon demedi denmezde her gurubun yeri ayrı sevgisi aynıdır her biri ayrı ayrı takdir edilir.. bu tip yorumlara gerek yok burada..

benım yazım sana degıldı.

özkan

Serkan

şu görüntüleri gördükten sonra ; yazıcak çok şey var ama susalım şimdilik..

Rize'de bizim için ağıza alınmicak küfürleri eden ; sahasındaki ilk maçta Samsun kümeye bilmemne Samsun diye bağıran takımın taraftrıyla dostluk maçı yapıp tatlı yediriyorsan, ben kabullenemem..

Bu haber çok tepki toplar...

Serkan

Alıntı yapılan: 35ama55 - 26 December 2010, 16:18:32
Ne cesaretle böyle bir işe kalkışabilirler, Şehzadeler Rize'ye gitmedi mi, görmediler mi olanları. Hadi gitmediler, hiç mi gazete okumazlar, hiç mi herhangi bir sitede yazılanları görmediler. Ayıptır,rezilliktir, Samsunspor taraftarları adına utanç verici bir durumdur. 5-10 kişilik bir grup Samsunspor taraftarını temsil etme hakkını kendinde görmesin!

ben sindiremiyorum hala; düşünüyorum saçma geliyor, amaç ne bunu yapıyorsun. aslında söylencek çok şey var ama sen anlarsın benim düşüncelerimi ;)

KareAs55

Kendi aralarında maç yapmışlar   ;)  Samsunsporlu olma sıfatını haketmeyen çooook kişi var....

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: Serkan - 26 December 2010, 16:10:52
şu görüntüleri gördükten sonra ; yazıcak çok şey var ama susalım şimdilik..

Rize'de bizim için ağıza alınmicak küfürleri eden ; sahasındaki ilk maçta Samsun kümeye bilmemne Samsun diye bağıran takımın taraftrıyla dostluk maçı yapıp tatlı yediriyorsan, ben kabullenemem..

Bu haber çok tepki toplar...

yazmıcam dedim ama duramadım ben 29 yaşındayım babamdan duydum ilk önce Samsun trabzon maçlarının çekişmelerini aklım ermeye başlayınca bizzat yaşadım bunları  daha yeni kupa maçında bunlar değilmiydi ? Samsun kümeye diye bağıranlar rizede yerini alıp taraftarımıza söven bunlar değilmiydi ?? şehzadelerin Samsunsporluluğu bu saaten sonra sorgulanmazmı ayıplanmazmı ?? dicem biri bana açıklasın  bunun izahı yok..

Atakumlu

bu grubun bası kim ?? nereli ?? en onemlisi bunlar hangi takımlı ??

siz kimsiniz de aramızda husumet olan bir takımın gencleriyle SAMSUNSPOR grubu kimligiyle mac yapıyonuz kimden aldınız bu hakkı...

mehmet yılmaz

Kavga, dövüş olmasın! Bunlar doğru şeyler değil ama bayatlamış numaralarla dostluk masalı da anlatılmasın.
Bence asıl acı olanı Samsun'daki bir başka takım oluşumu ile dostluk gösterisi sunulması. İyi o zaman GFB samsun, UA Samsun gibi saçmalıklarla da maç yapılsın, neresinden tutsan elinde kalır bu iş!  >:( >:(

Sonuçları düşünülmeden yapılmış birşey, cahillik. Hiç gereği yoktu!

lucarelli

Şehsadeler kimdir ya. Nereden ne zaman nasıl çıktı? İlk Yozgatta dikkatimi çekmişti öncesi var mı? ve Travzanla ne işler çeviriyor. amaçları ne? hayret bir şey ya.  :-X :-X :-X

AntZ

Alıntı yapılan: samsuni - 26 December 2010, 16:32:57
Sonuçları düşünülmeden yapılmış birşey, cahillik. Hiç gereği yoktu!

Bence Şehzalerer e de gerek yoktu. Gereksiz grubun gereksiz işleri.

Ayberk

55 GENÇLİK'İN kale arkası orası, Şirinlerle karşılıklı stadı coşturdukları zamanlar geldi şimdiki rezilliği gördükten sonra... :( :( :( :(

kabacevizli55

Alıntı yapılan: olmeca - 26 December 2010, 15:56:46
bu tribünlerin lokomotifi ŞİRİNLER'dir...

facebook adresi olan arkdaşlar sayfayı şikayet etsin kapattıralım sayfayı temizliğe bir yerden başlamak gerek
Birde şuraya bakın ;

http://www.facebook.com/note.php?note_id=150660684984773&id=156813097663436