İnanırsak Süper Lig'deyiz

Başlatan berusa55, 25 December 2010, 14:44:05

« önceki - sonraki »

berusa55

İnanırsak Süper Lig'deyiz
[ 25.12.2010 ]

Samsunsporlu futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler, iş adamı Aziz Atik'in verdiği sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltıya Vali Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk ve iş adamı Hikmet Yeşilyurt da katıldı

HERKES ORADAYDI
Samsunlu iş adamı Aziz Atik, Kirazlık'da bulunan Onur Otomotiv'de Samsunsporlu futbolculara ve teknik heyete sabah kahvaltısı verdi. Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk ve iş adamı Hikmet Yeşilyurt'un da katıldığı kahvaltıda Samsunspor yönetimi de tam kadro yer aldı. Elde ettikleri başarıdan dolayı hem futbolculara, hem de yöneticilere moral vermek amacıyla bu kahvaltıyı düzenlediğini belirten Aziz atik, "Onlar aldıkları güzel sonuçlarla bizlere büyük mutluluk yaşatıyor. Umarım biz de onları mutlu edebilmişizdir" dedi.

YAKIŞAN SÜPER LİG'DİR
Düzenlediği kahvaltı nedeniyle Aziz Atik'e teşekkür eden Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, "Samsun futbolda geçmişte büyük başarıları olan bir kent. Samsun'a da yakışan bu takımın Süper Lig'de olmasıdır. Bu başarının yakalanması adına Samsunspor yönetim kurulunun büyük gayretleri var. Büyükşehir belediyemizin ve değerli iş adamlarımızın önemli katkıları var. Samsunspor'a destek veren herkese teşekkür ediyorum. Ama en önemli teşekkürü teknik heyetimiz ve futbolcularımıza yapmak istiyorum" dedi.

İNANIRSAK BAŞARIRIZ
Vali Aksoy, sözlerini şöyle sürdürdü: "Öncelikle inanmak lazım. İnandığımızda başaramayacağımız bir şey yok. Samsun'da da bu heyecan var. Önemli olan bu heyecanımızı kaybetmeden, birlikteliğimizi bozmadan sonuna kadar sürdürmek. Samsun'daki kurum ve kuruluşları ile iş dünyasıyla, bürokrasisiyle herkes Samsunspor'un yanında. Bunu daha üst noktalara taşıyarak şampiyonluğu yakalamak ve Süper Lig'e çıkmayı arzu ediyorum. Hedefe ulaşmamızda emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum."

http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=1&id=73718

Toplantıya katılanlara bakın... O sene bu sene. Bizler inandık! >l<

Ertuğrul Sağlam

Bu insanların Samsunspor konusu etrafında toplanıp kahvaltı yapması bile güzel bir gelişme.

İnşallah güzel günler yaşayacağız. Şehrin dinamikleri yavaş yavaş harekete geçti. >l< >l<...

KotuCocuk55

Enteresan olan samsunspor başkanının adı sanı geçmiyor,Galip Öztürk orada!
Primi galip öztürk veriyor,sanki menteşoğlu misali..
Stadda zafer turunu galip öztürk atıyor,
Kaliteli futbolcu sözünü Galip Öztürk veriyor,

İnsanda o zaman şöyle düşünüyor;
Erkut Tutu,Galip Öztürk'ün ricasıyla, işleri ve durumu nedeniyle takip edemeyecek olması nedeniyle bir nevi onun işletme müdürü olarak çalışıyor.Finans,bağlantı,siyaset,güç,iktidar bağlantıları Galip Öztürkten mesul müdür erkut tutu..Kurulum tamamlanıp,süper lige çıkınca,Sahne Galip Öztürke açılacak,oda Abramoviç misali coşacak...

Bu benim senaryom ama manzaraya bakıyorum mantıklı geliyor..

Sonrada Erkut Tutuya bravo diyorum.Biz bazen neye ne diye nasıl söveceğimizi şaşırıyoruz.Yıllardır sürünen bu takımı,şampiyonluk potasına sokan bu adamsa herşeye rağmen ben tebrik ediyorum kendisini tanımasamda,çok sempati duymasamda..

Başkanlığıda,eğer senaryom doğruysa işletme müdürlüğünüde başarıyla yapıyor şuanda,e bid süper ligle biterse bu sezon,daha ne yapacaktıki?

Ahmeti

bizler taraftar olarak her sezona inanarak büyük umutlarla başlıyoruz ama her seferinde hüsrana uğruyoruz.
Ama bu sene başka süper lige herkes inandı,büyük birlik içindeyiz 15-20 bin kişiyle izliyoruz maçlarımızı takımımız kazanmasada destekliyoruz,yani demek istediğim bizler taraftar olarak çoktan inandık yeterki sizlerde inanın.

GökhanÇağlar

yusuf ziya da orda hayret farkına vardı galiba bazı şeylerin :) külüpte son sözü galip öztürk söylüyor gibi geliyor bana.

AntZ

@KotuCocuk55

Söylediklerine katılıyorum ama biri dışında  ;) Evet süper lige çıkınca söylediklerin olabilir, Galip başkan bombaları patlatabilir ama aynı düzen devam eder  ;) Görünen başka bir başkan olur ama asıl başkanın şimdi olduğu gibi Galip başkan olduğunu Samsun halkı bilir, başkaları bilmez yine. Ticari sebeplerden dolayı başkalarının bilmesine gerekte yok.  ;)

kabacevizli55

başkan ha ahmet olmuş ha mehmet bizi süper lige taşısınlarda

berusa55

Şu an görünen o ki arka planda bu kulübün başkanı esas olarak Galip Öztürk'tir. Artık ne kadar kulüple içli dışı olduğunu yaşadıklarımızdan gördüklerimizden anlıyoruz. Çok da memnunuz bu durumdan. Ait olduğumuz yere döndür bizi Galip Öztürk tek isteğimiz bu.

mehmet yılmaz

Şu haberi okuduktan sonra diyecek o kadar çok şey var ki aslında...

Bana Samsunspor'dan söz etmeyin deyip Galip Öztürk'ün lafını tamamlamasına bile müsaade etmeden yemek masasından kalkmıştı Y.Ziya Yılmaz 2009'un şubat ayında. Şimdi kızsak mı, yoksa doğruyu buldu mu desek, hiç bilmiyorum!!!!

Eski valinin tamamen palavradan ibaret odluğu çok açık, Sn. Aksoy ciddi ve gayretli bir devlet adamı, daha da iyi olur inşallah. Neticede Samsunspor'un Süper Lihge çıkması onun için de önemli bir kazanç olacaktır.

Erkut Tutu, kulübün kağıt üstündeki başaknıdır. Antep Belediye maçının devre arasında Sn. Öztürk, Tutu'nun başkan değil işletme müdürü olduğunu ilan etmiştir adeta. Kendi payıma normalde rahatsız olamam gereken bu konudan rahatsız değilim, varsın transfer yapacağız açıklamasını bir vekil yapsın, varsın eski borcu bulduk açıklamasını bir diğer vekil yapsın, varsın Samsun için gerçekten çok önemli hizmetleri oaln değerli bir iş adamımız gizli başkan olsun. Artık önemi yok, önemli olan Evimize dönmemiz bu saatten sonra...

Forvetim

şu durumda görünen o ki herkes taşın altına elini sokmuş, e istediğimizde bu değilmiydi zaten. kimin faydası dokunursa Samsunsporuma başımın üstünde yeri var ahmet mehmet farketmez. yeter ki Samsun ve Samsunspor için faydalı icraatlar yapsınlar.

nomak55

Alıntı yapılan: KotuCocuk55 - 25 December 2010, 14:52:59
Enteresan olan samsunspor başkanının adı sanı geçmiyor,Galip Öztürk orada!
Primi galip öztürk veriyor,sanki menteşoğlu misali..
Stadda zafer turunu galip öztürk atıyor,
Kaliteli futbolcu sözünü Galip Öztürk veriyor,

İnsanda o zaman şöyle düşünüyor;
Erkut Tutu,Galip Öztürk'ün ricasıyla, işleri ve durumu nedeniyle takip edemeyecek olması nedeniyle bir nevi onun işletme müdürü olarak çalışıyor.Finans,bağlantı,siyaset,güç,iktidar bağlantıları Galip Öztürkten mesul müdür erkut tutu..Kurulum tamamlanıp,süper lige çıkınca,Sahne Galip Öztürke açılacak,oda Abramoviç misali coşacak...

Bu benim senaryom ama manzaraya bakıyorum mantıklı geliyor..

Sonrada Erkut Tutuya bravo diyorum.Biz bazen neye ne diye nasıl söveceğimizi şaşırıyoruz.Yıllardır sürünen bu takımı,şampiyonluk potasına sokan bu adamsa herşeye rağmen ben tebrik ediyorum kendisini tanımasamda,çok sempati duymasamda..

Başkanlığıda,eğer senaryom doğruysa işletme müdürlüğünüde başarıyla yapıyor şuanda,e bid süper ligle biterse bu sezon,daha ne yapacaktıki?

Zaten senelerdir galip öztürkün yaptığı buydu bundan öncekiler bu işi bile götüremedikleri için bu noktalara gelindi zaten benim duyduğum bir diyaloğu aktarıyorum size bunu bana amca oğlu anlattı dedim galip öztürk neden başkan olmuyor.Cevap:adamın iş ofisi istanbulda işleride yoğun olduğu için takımın başında duramıyor ancak yönetimdeki başkanlık koltuğunu birisin geçiriyor o zamanlar eski başkan vardı.Ona herşeyi devrediyor sadece kendisis ne gerek diye sorup gerekeni yapan bi adam..

GökhanÇağlar

olsun buna da şükür,geçen yıllara nazaran bu sene daha bi sahip çıkılıyor takıma.

nomak55

Alıntı yapılan: samsuni - 25 December 2010, 15:04:55
Şu haberi okuduktan sonra diyecek o kadar çok şey var ki aslında...

Bana Samsunspor'dan söz etmeyin deyip Galip Öztürk'ün lafını tamamlamasına bile müsaade etmeden yemek masasından kalkmıştı Y.Ziya Yılmaz 2009'un şubat ayında. Şimdi kızsak mı, yoksa doğruyu buldu mu desek, hiç bilmiyorum!!!!

Eski valinin tamamen palavradan ibaret odluğu çok açık, Sn. Aksoy ciddi ve gayretli bir devlet adamı, daha da iyi olur inşallah. Neticede Samsunspor'un Süper Lihge çıkması onun için de önemli bir kazanç olacaktır.

Erkut Tutu, kulübün kağıt üstündeki başaknıdır. Antep Belediye maçının devre arasında Sn. Öztürk, Tutu'nun başkan değil işletme müdürü olduğunu ilan etmiştir adeta. Kendi payıma normalde rahatsız olamam gereken bu konudan rahatsız değilim, varsın transfer yapacağız açıklamasını bir vekil yapsın, varsın eski borcu bulduk açıklamasını bir diğer vekil yapsın, varsın Samsun için gerçekten çok önemli hizmetleri oaln değerli bir iş adamımız gizli başkan olsun. Artık önemi yok, önemli olan Evimize dönmemiz bu saatten sonra...

Sayın adminim yzy'nin bu yaptığı aslına bakarsan gövde gösterisinden balka bişey deil zaten vali olmasa emin ol o herifin oraya geleceğide yoktur.Vali geliyor sizde davetlisiniz diyecekler oda gelmeyecek o biraz sıkar..Ayrıca bu adamın şöyle bi poılitikasıda var herkesin bildiği gibi geçen seçimlerde milletvekili olmak için Tayyiple görüşmüş ancak Tayyip bu şehirin sana bir dönem daha ihtiyacı var deyip sktri çekmişti.Önümüzdeki seçimlerde ligler tatil olacak düşünsenize takımın yanında gözükmüş ve takım süperlige çıkmış bununla birlikte seçimlerede milletvekili adaylığını koysa kazanmazmı sanki kazanır gibi geliyor bana bu siyaset çok budaklı bi iş aslında göründüğü kadar düz değil...

berusa55

AlıntıEsnaf da Süper Lige hazır
26 Aralık 2010 / 10:08
Bank Asya 1. Lig'de başarılı bir sezon geçiren Samsunspor'un ürünleri yok satıyor

Enes ŞAHİN/ Haberexen.com

Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan ekibimiz Samsunspor , ilk yarı itibariyle aldığı galibiyetlerle şehri şampiyonluk havasına soktu. Cadde ve sokakların Kırmızı Beyazlı bayraklarla donatılması halkı Süper Lig için umutlandırırken, hayırsever işadamlarının da takıma destek vermesi Süper Lig umutlarını bir hayli artırdı.

Samsunspor'un geçmiş senelere oranla yakaladığı bu başarısıyla birlikte, takıma gönül veren Samsun halkı Samsunspor ürünlerine oldukça rağbet gösteriyor. Özellikle forma ve atkı satışlarının tavan yapması esnafın yüzünü güldürüyor. Günde yaklaşık 20 adet atkı satışı yaptığını dile getiren esnaf Ramazan Ölmez, Samsunspor'un başarısından mutlu olduğunu, bu başarının esnaf olarak kendisini de olumlu etkilediğini, Samsunspor ürünlerine ilginin son derece fazla olmasından dolayı satışların tavan yaptığını söyledi.

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=27363

Ayberk

Galip Öztürk gerçekten çok akıllı bir adam. Samsunspor'u seviyor, her zaman en büyük desteği veriyor. Ama eğer ki başkan olursa yıpratılacağını da her şeyden daha iyi biliyor. Menteşoğlu döneminin nasıl bittiğini bizzat yaşayıp gören abilerimiz var sonuçta. Başkan olsa başlar yine davalar, icralar!!!

En iyisini yapıyor; "Benden her şeyi isteyin, başkanlık istemeyin" diyerek. Böyle yaparak "Hayırsever iş adamı" olarak kalıyor, doğruyu yapıyor. Bu şekilde hem kendisinin hem de Samsunspor'umuzun yıpranmasına izin vermiyor.

Desteğiyle her zaman bu takıma en büyük katkıları sağlayan Galip Öztürk'e bir kez daha teşekkürler >l< >l< >l<