İlkadımlı Hanımlardan Samsunspor'a Destek

Başlatan berusa55, 21 December 2010, 17:23:25

« önceki - sonraki »

berusa55

21 December 2010, 17:23:25 Son düzenlenme: 21 December 2010, 17:31:21 berusa55
Alıntıİlkadımlı hanımlardan Samsunspor'a destek

21 Aralık 2010 / 16:02
Samsun Tekstilinde Kadının Adı Var" isimli projede eğitim gören kursiyerler, Samsunspor için 2 bin 500 forma dikip öğrencilere dağıtarak destek olacak.

Bank Asya 1. Liginde seri bir çıkış yakalayarak üst sıralara yerleşen Samsunspor'a destekte bulunan İlkadımlı kursiyerler kendi el emekleri ile diktikleri üzerinde "Taraftarın Seninle" yazılı 2 bin 500 adet formayı düzenlenecek olan bir organizasyonla öğrencilere ücretsiz olarak dağıtacak.

Kadın İstihdamının Desteklenmesi Hibe Programı kapsamında İlkadım Belediyesi tarafından kazanılan; "Samsun Tekstilinde Kadının Adı Var" isimli projede eğitim gören kursiyerler ilk ürünlerini ortaya çıkardı. Belediyenin Unkapanı Kültür Merkezi'nde kurulan tekstil atölyesinde teorik ve pratik eğitim gören kursiyerler ilk ürünlerini dikmenin heyecanını yaşıyor. İl Özel İdaresi, Tekstil ve Konfeksiyon İmalatçıları Derneği ve Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği ortaklığı, Halk Eğitim Merkezi İştirakçiliği ile yapılacak proje ile Samsun'da niteliksiz iş gücüne vasıf kazandırılarak istihdam olanakları yaratılması hedefleniyor. Kursu başarı ile tamamlayan kursiyerlere MEB onaylı sertifikaya sahip olacaklar.

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=27254

Yok yok hakikaten bu sene olacak!  >l< >l<

mehmet yılmaz

Süper
Harika
Muhteşem...

>l< >l< >l< >l< >l< >l<

seckin55

Burak

Çıkacağız bu sene çok inanıyoruzz . Teşekkürler hanımlar bravo  >l< >l< >l< >l< >l<

europe_55

Tebrikler!  >l< >l< >l< >l< >l<

Bank Asya ligi'ne düstügümüzden beri sehirde böyle bir inanc, birlik hic olmamisti...

Bu sene olmali, olacak, SAMSUNSPORUMUZ Süper Lig'e cikacak...  samsunspor_x

FaTiH_HaN

İşte budur  >l< >l< Şehir tam anlamıyla şampiyonluk havasına girdi.

kuzey55

bu sene bugüne kadar verilen en büyük en güzel en anlamlı destek...

lucarelli

Helal olsun.  >l< >l< >l<
Herkes inanmış....

Atakumlu

emrullah

helal olsun tebrikler  >l< >l< samsunspor_x

Dartagnan

ali ihsan

babasamsunlu

>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

Mustee13

Ellerine yüreklerine sağlık  >l<  >l<  >l<

isyan