allahını seviyorsan federasyon,saha kapatma ( Sonuç: Para cezası Verildi!)

Başlatan millwall, 20 December 2010, 19:01:27

« önceki - sonraki »

millwall

abiler dertliyim.şansızım,bahtsızım,cenabetim : )
takımı samsun da sadece bir kere arkadaşlarımla izleyebildim.seyircili.onda da açıköğretim sınavına girmedim,öyle.onda bile bir şansızlık vardı yani.

el ele tutuşalım.bir sinerji başlatalım belki ceza almayız : (

ceza konusu ile ilgili duyumlar,olasılıklar,raporlar,tutanaklar,çekler,senetler.herşeyi burda paylaşalım.

n'olur güzel haberler tanrım,n'olur...

Dartagnan

ben ceza verılecegını zannetmıyorum ama bır kulıs ortada donerse ve yonetım gıresundakı gıbı olaylardan uzak kalırsa ceza gelebılır cıddı cıddı .

maço

keske rızeye gıdıp engelleseydın koltuk kıranları boyle bır mac olacagı bellıydı   ;D

tabı ınsallah ceza almayız 15 tatıl dolayısıyla ızleyecegım samsunda tek mac

Serkan

sakat arabası buluruz seni oturturuz bende sürerim öyle izleriz hapay ( = yalnız  golü kim atarsa ilk foyamız meydana çıkar ( =

mehmet yılmaz

Sırf sen deplasman tribününe gitme diye oldu olaylar...

Söz ver buradan, "abi sizinle izleyeceğim her zaman olduğu gibi, zaten kombinem de var" de. ben ayarlayacağım, rahat ol ;)

İşin gırgırı bir tarafa, inşallah sadece para cezasıyla yırtarız.

ahmetsefa55

:D :D :D çok güldüm ya inşallah kapanmaz sahamız.alsancakta cok guzel karsılanmıstık.ınsallah aynı şekilde karsılarız..

millwall

Alıntı yapılan: samsuni - 20 December 2010, 19:04:43
Sırf sen deplasman tribününe gitme diye oldu olaylar...

Söz ver buradan, "abi sizinle izleyeceğim her zaman olduğu gibi, zaten kombinem de var" de. ben ayarlayacağım, rahat ol ;)

İşin gırgırı bir tarafa, inşallah sadece para cezasıyla yırtarız.

:D
abi yap bir kıyak kardeşine,söz diğer maçlarda 3 kişilik bağırıcam : )

alperen

benimde yarı tatilde izleyebilceğim tek maç olcak sanırım altay maçı..inşallah kapanmaz o kadar özledimki.... :(

mehmet yılmaz

la birader, tff baskanı Altaysporlu :) :)
ara da, "beni düşün bari" falan de...
yap bize de bir kıyak...

not. zaten 3 kişilik bağırıyorsun, daha ne yapacaksın? :)

Akyol

Federasyon sırf Hapay için kapatma bee he olmaz mı hacım :D Hapay sen çok yaşa yaa seviyoruz seni >l<

mehmet yılmaz

inşallah kapanmaz ama olur da kapanırsa reklam panosu taklidi ysapıp yine de girerim ben o maça...  :P 8)

millwall

Alıntı yapılan: samsuni - 20 December 2010, 19:09:48
la birader, tff baskanı Altaysporlu :) :)
ara da, "beni düşün bari" falan de...
yap bize de bir kıyak...

not. zaten 3 kişilik bağırıyorsun, daha ne yapacaksın? :)

abi o gundeye kapatma desem sırf Altaylıyım kıyak yaptığım anlaşılmasın dalgasına hem Samsun unun hem bizim sahayı kapatır.hiç karlı çıkmayız : )

ali kardeşim,eyvallah.aynen...

kalptenþimþek

samsunspor_x altay_x Hapay en kötüsü, Vatan sokar seni içeri.. sıkma canını.. :) :-*

Ollivanders

o kadar dedim kırmayın diye ama dinletemedim.adamların mantıgı aman ceza alırsak alalım ne olacak olunca birsey yapılamıyor :)

KareAs55

Giresunda bundan daha hafif olaylar olmuşdu altay maçı seyircisizdi
Bu maçdada ceza gelebilir  :(

Umarım gelmez yoksa 2 hafta daha maça gitmeden yapamam  :)