Armanın Peşinde, Dev Arma ile Rize'ye...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 15 December 2010, 13:47:20

« önceki - sonraki »

emrullah

Alıntı yapılan: edmontdante - 20 December 2010, 00:16:05
Biz rizeden ciktik. Taraftar gruplari bekletiliyor. Guvenligi saglamak amaciyla beklettiklerini soyluyorlar.

yolunuz acık olsun kazasız belasız gelmeniz dileğiyle engin abi

KareAs55

Geldi abi  şimşekler de 55.dakikada fincanı taşdan oyarlarda falan geldi  :)

emre

aman dikkat abi.yolda pusu kurmuslar haberleri geliyor ne kadar doğru bilmiyorum. bir de haberdar edin bizi..siz gelmeden uyuyamıcaz..

Dartagnan

mehmet yılmaz

Yolunuz açık olsun, haberdar edin bizi...

Diğer taraftarlarımız da sağ salim dönerler inşallah... Kahpelikle karşılaşmamaları dileğiyle.

Dartagnan

AntZ

Alıntı yapılan: Dartagnan - 20 December 2010, 01:57:50
Giresundayiz

Hadi geçmiş olsun  ;) Gruplarda inşallah biran önce sağ salim ulaşırlar.

Kahpeler bir olmuş (TS - Rize) bize cephe almışlar, işte şimdi tam zamanı, bir olma zamanı, tek grup olmasakta tek yürek olma zamanı.

Arada birbirimize kızıyoruz belki ama böyle günlerde insan kendinden olanın kıymetini daha iyi anlıyor, Rize'nin, TS nin kahpesi, kardeşimin tırnağına zarar verse içimiz sızlıyor, Samsun'a ayak basana kadar uyuyamıyoruz.

Biz Şirinleriz, Biz SBÇ'yiz, biz Mekansızlar'ız, Şehzadeleriz, Koskos'uz, Forza Şimşekler'iz, Atakum Arena'yız Samsunspor.Biz'iz... Biz Samsunspor'luyuz (şükürler olsun), Rize'li - TS'li bir olsa, üstüste koysan yıkamaz bizi. Aksine daha da güçlendirir, birbirimize bağlar...

Bu kahpeleri gördükçe Samsun'umu, Samsunspor'umu, Samsunsporluyum diyen herkesi daha bir seviyorum, gurur duyuyorum...

birolkys

Kahpeler bir olmuş (TS - Rize) bize cephe almışlar, işte şimdi tam zamanı, bir olma zamanı, tek grup olmasakta tek yürek olma zamanı.

Arada birbirimize kızıyoruz belki ama böyle günlerde insan kendinden olanın kıymetini daha iyi anlıyor, Rize'nin, TS nin kahpesi, kardeşimin tırnağına zarar verse içimiz sızlıyor, Samsun'a ayak basana kadar uyuyamıyoruz.

Biz Şirinleriz, Biz SBÇ'yiz, biz Mekansızlar'ız, Şehzadeleriz, Koskos'uz, Forza Şimşekler'iz, Atakum Arena'yız Samsunspor.Biz'iz... Biz Samsunspor'luyuz (şükürler olsun), Rize'li - TS'li bir olsa, üstüste koysan yıkamaz bizi. Aksine daha da güçlendirir, birbirimize bağlar...

Bu kahpeleri gördükçe Samsun'umu, Samsunspor'umu, Samsunsporluyum diyen herkesi daha bir seviyorum, gurur duyuyorum...                                                                                                                                                                                                            Helal olsun ağzına sağlık kardeşim çok güzel yazmışsın :) :)

lucarelli

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Ant55 - 20 December 2010, 02:10:17

Bu kahpeleri gördükçe Samsun'umu, Samsunspor'umu, Samsunsporluyum diyen herkesi daha bir seviyorum, gurur duyuyorum...

>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

Dartagnan

saat 2 de arabamızdakı arıza nedenıyle gıresunda mahsur kaldık.Daha yenı samsuna gelebıldık :)

Serkan

celebi

Recep

sağ salim hoş geldiniz
bu sene olmak istediğim ama olamadığım hele şu sonuçtan sonra en önemli maçtı
emeğinize yüreğinize sağlık,
>l< >l< >l< >l< >l<

Burak

Alıntı yapılan: Dartagnan - 20 December 2010, 13:49:35
saat 2 de arabamızdakı arıza nedenıyle gıresunda mahsur kaldık.Daha yenı samsuna gelebıldık :)

Engin Abi duruşmaya yetişebildimi ?? Bende sabah 6.20 'de falan geldim Samsun'a süperdi yaaa. Vaktim olunca bol bol yazcam resimleri atacağım