Herkes Rizede, Biz Tesislere !!!

Başlatan özkan, 19 December 2010, 22:32:13

« önceki - sonraki »

deado

ben de geleceğim tesislere bu durumda şart oldu gitmemiz artık

irFan_55

bu sitedekilerin çoğu gurbette ama samsunda olan karşılamaya gider buna inanıyorum

özkan

Uyarı : Daha takımımız çıkamamış rizeden.İlk aradıgımızda yola cıkmıslar ancak yogun taslama sebebıyle rızespor tesıslerıne sıgınmıs ekıbımız..beklemedeyız !

lucarelli

Takımı karşılamak çok iyi bir fikir.   >l< >l< >l<

O ******* rizeliler gitsin de tribünlerinde travzan diye bağıranları taşlasınlar..

spooks

Serkan

takım sabah saatlerinden önce gelemez.

spooks

Alıntı yapılan: Serkan - 19 December 2010, 23:50:16
takım sabah saatlerinden önce gelemez.
bana da garip geldi abi 3 saate biraz zor olaylarda çıkmış  :(

samsunmania

Takım otobüsünün camları inmişse yeni otobüs bulup gelmesi gelecek takımın. Gidecek kardeşlerim Rize'deki arkadaşlarımızla irtibata geçerse ayazda beklemek zorunda kalmazlar. Benim de tahminim takım sabaha karşı anca Samsun'da olur.

özkan

şu an için öyle görünüyor..yogun bı taslama var su an.cıkamıyoruz tesıslerden.

maviay55

supernatural_55

19 December 2010, 23:58:34 #25 Son düzenlenme: 20 December 2010, 00:30:18 supernatural_55
Alıntı yapılan: özkan17 - 19 December 2010, 23:57:14
şu an için öyle görünüyor..yogun bı taslama var su an.cıkamıyoruz tesıslerden.

bu lanet yerde polis yok muymuş?bi saat oldu hala mı taşlanıyo otobüs?

özkan

buda bizim şanssızlığımız..arkadaşlar su an için cok gec oldu..salı aksam antrenmanına dıyorumki sıtemızdekı abılerımızlede goruserek bı aksam akın edelim tesislere..

Şu an yapılacak bişey yok ne yazık ki..

deado

8 de işbaşı yapıyorum o saate kadar herhangi bir saat bana uyar karşılamak için saati öğrenebilirseniz ben her türlü gideceğim

red_white

tesislere 5 kişi gitmiş neden kimse yok diyorlar faceden msjlarını gördüm

davidsavage

Tesislerde takımı karşılama işi yattı gibi,takım sabaha karşı anca geleceği için.