22- Adem Alkaşi (Elazığspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:37:22

« önceki - sonraki »

celebi

benimbildiğim o kemal değil miydi

celebi

kuzey55

çok iyi oynadığı maçlara şahit oldum.performansı düştü bu ara toparlanır inşallah en kısa zamanda.çok ihtiyacımız var ona.

gozgoz yýlmaz

İyi de oynasa kötü de oynasa yürekten oynuyor. Seviyorum bu çocuğu ben.

Atakumlu

adem rizeli erkan seni kac kere gecti oyle ben sayamadım sen saydın mı ???   ne oluyor sana bozuldun duzelmek bilmiyon...

yirmiuc

bu sezon kötü oynuyor ama alternatifi yok malesef.

brigand

irFan_55

büğünki maçta çok emeği geçti alkaşinin

supernatural_55

nerde o eski Adem.şahsen geçen sezon defansta çalım atsa dahi içim rahat olurdu bileklerine çok hakimdi,adam geçirmiyodu pek ama bu sezon var bişeyler.düzelir inşallah..

Burak

Bence dün iyiydi önceki maçlara göre daha istekliydi . Ama maçta en çok sevdiğim bir hareketi var o hareket için tebrik ediyorum kendisini . Maç bittikten sonra kel bir (sanırım ) güvenlikle alakalı bir görevi olan vatandaşın biri takımın önüne çıktı deplasman tribününe gelirken takımı tribünden uzak tutmaya yönelik Adem'in ona yaptığı gider ve takım arkadaşlarını toplaması yürekten oynadığını gösteriyor bence teşekkürler Adem  >l< >l<

berusa55

Sakatlığı ciddi değil
16 Ocak 2011 / 12:58

Samsunspor'un savunma oyuncularından Adem Alkaşı'nın sakatlığının ciddi olmadığı öğrenildi.
Ayak bileğinden sakatlığı olduğu gerekçesiyle önceki gün oynanan hazırlık maçında oyunu yarıda bırakmak zorunda kalan başarılı futbolcunun, durumunun ciddi olmaması teknik ekip olmak üzere takım içinde moralleri yerine getirdi. Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Kırmızı-Beyazlı ekibin başarılı savunmacısı, "Hocam görev verirse bu akşam ki Fenerbahçe maçında oynamak istiyorum" dedi.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=52140

Gorkem

Haber gazetesinde parmağının alçıya alındığı yazıyor geçmiş olsun.

celebi

bu akşam iyi oynadı adem

Serkan

yok be abi onun kanat'ı kevgire çevirdi fenerbahçe

irFan_55

abi bu akşam süperdinya  >l< >l< >l<