Samsunspor forması satışa çıkarıldı!

Başlatan hasselbaink, 10 September 2006, 00:42:09

« önceki - sonraki »

34 SS 1965

MeL_55

Alıntı yapılan: "34 SS 1965"oda daha dandik turkcell en ıyısı :o

Tamam ozaman turkcell yaparim yesilyurt da yapim

MeL_55

kadir55ist

selam
mel kardeş ellerine sağlık reklamsız olmaz dimi :)
aslında seni kulübün tasarımcısı felan yapsak taraftardan gelen talebe göre forma vs yaparsın.
bence bi düşün yeni çalışmalarını bekliyoruz... :)

MeL_55

Alıntı yapılan: "kadir55ist"selam
mel kardeş ellerine sağlık reklamsız olmaz dimi :)
aslında seni kulübün tasarımcısı felan yapsak taraftardan gelen talebe göre forma vs yaparsın.
bence bi düşün yeni çalışmalarını bekliyoruz... :)

tesekkürler ederim ... reklamsiz olur olmasinada ama cok iyi gözükmez bence. istiyorsan yapim senin icin :) evet yaparim siz bana söylersiniz bende yaparim !! yeni calisma yapacagim da ama ne yapacagimi biliyorum sen söyle ben yapim kardes :)

MeL_55

arkadaslar size bi ricam olcak su puma bayine cubuklu forma icin sorun sorun sorun ..... ki su yazina kadar gelsin de bende alim su formayi bi nasip olmadi su samsunspor formasi almak... bu yazin samsun a geldim sordum öbür hafta 1hafta sonra gine sordum öbür hafta diye diye izin bitti ve alamadan almanyaya geldim..

simdi bir sorum daha olacak samsunspor 1. ligdeyken erken mi cikiyordu forma yoksa hep böylemi gec cikiyor?? öbür senenin formasi daha iyi olursa niye esikini alim ??? lütfen yardimci olun !!!

King Of The North

Bizim klüp bu tür şeylerde maalesef zayıf kalıyor,bunlar adam gibi ürün tasarlasalar onları pazarlayacak adamlar yerler bulsalar tahmin edemeyecekleri kadar forma,eşofman,polar vs. satarlar ama hala yerimizde sayıyoruz.Bunlar ne taraftar istiyor ne de para kazanmak istiyor herhalde.

veis

al bi beladaha.samsunsporlusun ve yeni forma için kıçımızı yırtıyoruz bu mantıksız iş yaa.bugün adanademirspor bile forma konusunda süperken bizim düşdügümüz durumlara bak.

MeL_55

arkadaslar dün spor55 de adam dediki samsunspor formasi o kadar kalitesis ki tarsus id.yudunun formasi sanki samsunsporun yaninda fenerrin formasi kadar kalitesi varmis.. ama cubuklu forma cok kaliteliymis dedi cok da güzel desgin ni varmis

kanal 55 olali kacirmiyorum spor55 i :D

Tribün_ali

Yaw bir türlü ekleyemedim kanal 55 ii

s_uzunkaya

nee kanal55 mi???nerde uydudamı???frekanslarının verin kardeşler eğer uydudaysaa  :lol:

sezer-55

11607  2962 DİKEY ŞU AN TEST AŞAMASINDA UYDUDA KANAL55 SAMSUNUN KANALI.

King Of The North

Arkadaşlar Samsunsporumuzun yeni formasını satan bir yer var mı ya da piyasada var mı bu formalardan bilgilendirirseniz sevinirim.Ankara'da halı sahalarda giyiyorum 2 formam var ama artık yenisini giymek lazım çünkü Samsunsporluluğumu sportif başarıya ya da başarızlığa değil göğsündeki ambleme ve renklerine borçluyum.
Ben Samsunspor Aşığıyım...

MeL_55

arkadaslar samsunspor run cubuklu formasi ciktimi galiba mets e geldi mi canikli sen iyi bilirsin bu isleri cvp bekliyorum

hasselbaink

valla geçen gün Mets'in önünden geçtik sadece iki forma kalmış elerinde satmışlar hepsini yeni parça gelecek dediler ama çubuklu da olur mu içlerinde bilmiyorum
gelen olursa bildiririm.