Lig A | Ara transfer başlığı

Başlatan radikal-fma, 04 December 2006, 10:53:56

« önceki - sonraki »

levent_55

ARKADAŞLAR......
teknik direktör:levent ERİŞ her konuşmasında Samsunspor play-of  a çıkacağımızı söylüyor.Beklemekten başka çaremiz varmı.Şöyle bir yazılanlara bakıyorum çok kişi umutlarını yitirmiş benim düşüncem şu eğer bu samsunspor ikinci yarı lige fırtına gibi girerse bir şeyler yapabilir.fikstüre bakıp şu kanaata vardım belki katılanda olur belki olmaz ama Samsunspor 10 maç alırsa play of a girer.saygılar

berusa55

umutsuzluğa yer yok mecburuz!daha hiçbir sey bitmedi!

bluegreen55

bilal maçta iyi oynuyo gs alır  kesin..

ahmet

bilal aziz öyle ahım şahım bir futbolcu değil kumaşı iyi fakat daha 10 fırın ekmek yemeli bu futboluyla galatasarayda oynayacak adam değil alırlarsa da bize kiralık verirler serbest vuruşları iyi diye duydum fakat maçta öyle bir şey olmadı .

34 SS 1965

bilal aziz in dunku macta gs feyenoord macında ayagı catlamıs yanı arkdasalar bu transferde yatar

veis

evet beyler aziz gazi oldu umarım hocamızın alternatifi vardır çönkü kanat anlamında çok sıkıntı yaşarıza.ya bide gökhan kaba gol atmış inanamıyorum

Tamer55

Alıntı yapılan: "veis".ya bide gökhan kaba gol atmış inanamıyorum

bizim futbolcularda şaşırmışlarda o   o iki golu o şaşkınlıkla bize attmışlar

ngonge

ortasaha hala eksik, bilhassa kanatlar...

supporter

Alıntı yapılan: "tankut"Antalyasporun forvet oyuncusu Taner Gülleri şu anda boşta takas yolu ile alınabilir. bize faydalı olur.

Alıntı yapılan: "Amsterdamli"Her zaman soylerim sevgili Tankut Taneri almamiz gerekir diye. Bu durumda dusunmeden almamiz gerekir. Guzel tespit yapmissin.

Taner için Lig A takımlarını birbirini yiyor.
Bir Kocaeli, Bir Diyarbakır, Bir Mardin'de deniliyor. Eskişehir bastırıyor.

Bizim Serkan Aykut da sezonu kapattı. Ama Taner'i bırak forvet konusu gündeme bile gelmiyor. G.Kaba-Burhan forvetinin yeterli olacağına inanılıyorsa diyecek bir şey yok.

55cem55

baba yok boyle bişey yaa o kadar tantana yap transferlerde halen adam gibi bişey çıkmasın ortaya..2. yarıda bu takımdan bi cacık olmaz yine taraftar isyan desene.. :evil:

bişey soracam yaa samsunsporlu olmak bizim kötü kaderimizmi nedir :?:

MeL_55

AlıntıArayışlar Sürüyor

Transfer  çalışmaları çerçevesinde 4 futbolcuyu renklerine katan Samsunspor,  2 futbolcu daha almak için  çalışmalarını sürdürüyor.Futbol Şube Sorumlusu Naci Pınar, 2 futbolcu daha almak için arayışlarını sürdürdüklerini belirterek, " Bir santrafor, bir sağ açık olma üzere iki futbolcu daha alacağız. Bu konudaki arayışlarımız sürüyor". dedi. Pınar, yeni transferlerin takıma uyum sağlamasının çok sevindirici olduğunu,  2 futbolcu daha alarak transfere nokta koyacaklarını söyledi.    

ender

Galatasaray, bir süredir denediği gurbetçi futbolcu Bilal Aziz'i geri gönderdi. Almanya Üçüncü Futbol Ligi takımlarından Osnabrück'de forma giyen ve Galatasaray'ın ikinci yarı hazırlıkları çerçevesinde Antalya Lara'da yaptığı kampta denediği futbolcunun kadroda düşünülmediği belirtildi.

Henüz Almanya'ya dönmeyen gurbetçi futbolcunun Gençlerbirliği ve Samsunspor ile temasta olduğu öğrenildi

yönetici

Alıntı yapılan: "ender"Henüz Almanya'ya dönmeyen gurbetçi futbolcunun Gençlerbirliği ve Samsunspor ile temasta olduğu öğrenildi

bilal aziz'in sakatlandığı söylenmişti ama bakalım gelişmelere bu durumda

jean

sakatligi ciddi degilse gs denemeye almis yinede alalim su adami bos degil galiba

veis

aziz halen istanbulda ama samsunspor ve gençlerbirligi arasında kararsız durumda