Serkan sezonu kapattı !

Başlatan MeL_55, 11 January 2007, 20:15:15

« önceki - sonraki »

MeL_55

AlıntıEyvah, Serkan !....

Samsunspor'un Antalya kampı çalışmalarında eski sakatlığı nükseden tecrübeli  futbolcu Serkan Aykut'un ameliyat olarak 3 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanırken, bu futbolcunun sezonu kapattığı açıklandı..

Kırmızı-Beyazlı takımın Antalya kampı çalışmalarında sakatlanarak İzmir'e kontrole gönderilen golcü futbolcu Serkan Aykut'un sakatlığının ciddi olduğu, sahalardan 3 ay uzak kalacağı açıklandı. Alınan bilgiye göre İzmir'de, Prof Dr. Bülent Zeren tarafından  yapılan tetkikler sonunda, tecrübeli futbolcunun sağ ayak aşil tendonundaki eski sakatlığının tekrar nüksetmesi üzerine önümüzdeki günlerde ameliyat olarak 3 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Aşil Tendonu Nedir ?

Ayağın arka kısmında, ayak bileğinin arkasında yer alır..Baldır kasının devamı olup kasın ayak topuğuna bağlanan kısmıdır.

ngonge

bence futbolu bırakabilir, bırakmasa da artık faydalı olması mümkün değil. bu kadar şanssızlık da olmaz ki...

hasselbaink

ben demiştim, diyorum, diyeceğim. bölüm 34678980.....

maalesef Serkan için futbol defteri kapandı gibi. Caner'in de sakatlığı göz önünde tutulursa Gökhan-Burhan ikilisi ne yapabilir, muamma!

bodensee55

[serkan artik jübile yapar sene süper ligde ....gitsin 2 senedir zaten pisti oyniyordu .....orda oynasin ....

piyanist

Alıntı3 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanırken, bu futbolcunun sezonu kapattığı açıklandı..

Serkan bu sezon zaten hiç oynamamıştı.Oynamayan adam sezonu nasıl kapatır.Serkandan artık umut beklemesek daha mantıklı olur.Futbol hayatı bitti.Zaten yaşıda gelmişti.Güzel bi jubile yapılır omuzlarda uğurlanır.İlerde daha değişik mevkilerde görev alır.Serkan bizim çocuğumuzdur Bu şehir her zaman ona sahip çıkar.Kendi adıma konuşuyorum Serkan geçen sene Kayseri maçında hakeme saldırmasıyla gönlümde sevgisi dahada büyümüştür.Futbolu bırakabilir ama bu takımdan kopma anlamına gelmez.Serkanın futbol bilgisine her zaman ihtiyacımız vardır

jean

yazik oldu o kadar umut baglamistik iknici devre gollerle donecek diey benim analamdigim adam oynamadi bu sene nasil oluyorda sakatlaiyor ustelik o kadar ciddiki sezonu kapâtiyor bide 450 bin dolara anlasmistik herhalde o kadar arayi vermemislerdir umarim

veis

acil forvet transferi gerekli yoksa yandık çünkü levent hoca serkandan çok ümitliydi.

berusa55

vallahi de billahi de serkandan böyle bir haber bekliyordum!hiç sasırmadım!adamın ayagı kırılsaydı simdi sahalardaydı!bu nasıl bir sakatlık anlamıs değilim!artık samsunspora serkandan hayır yok arkadaslar!bana kalırsa serkan futbol hayatının sonlarında!üzüldüm hem de çok üzüldüm!sağlık olsun!

radikal-fma

zaten galatasaraydan dönü döneli bir katsısı olmadı yazık oldu

RenTinRen

bişey sorcam bu serkan sezon sonuna kadar takımda kalacakmı kalacaksa para alacakmı ....

jean

bende merak ediyom vallahi yillik 450 bin doara anlasmistik

oğuzhan55

Sezon başında lig A'da büyük işler yapar diye düşünüyordum.Ama hiçbir varlık gösteremeden sakatlanıp sezonu da kapattı.Bundan sonra da çok büyük mucizeler olmadığı sürece Serkan Aykut pek faydalı olamaz.Ama Serkan Aykut gibi Samsunspor'dan çıkmış gol kralları bu takımda artık yetişmezse ve yetişenlerde bu şekilde artık unutulur hale gelirse biz transfer sezonlarında günü kurtaracak futbolcuları mı almak zorunda kalacağız?Samsunspor artık neden Serkan Aykutlar, Celil Sağırlar çıkaramıyor ya da çıkanlar neden kalıcı olamıyor?

ngonge

Alıntı yapılan: "jean"bende merak ediyom vallahi yillik 450 bin doara anlasmistik

450.000 YTL idi rakam.

s_uzunkaya

serkanın sakatlığı müzminleşti. futbolhayatı bence de maalesef bitti. ama serkan ın samsunsporla işi daha bitmedi. ben futbolcular ın futbolcu olarak sağaya sürülmeleri için ıq testinde belli bi başarıyı yakalamalarını söylemişimdir hep. bu takımda oynayan vurallar, musa lar, mehmet nas lar beni hep sinir etmiştir. serkan kişiliğini tartışmaya gerek olmayan bi arkadaş. futbol zekasıysa mükemmel olan bir futbolcu. bu serkan hırsı,karakteri ve zekasıyla bu takıma bence futbolcu olduğu zamanlardan daha fazla fayda sağlayacaktır.
SERKANI SEVİYORUZ...VE ONU SAMSUNSPORDAN AYRI DÜŞÜNMEK DAHİ İSTEMİYORUZ...

rockneverdies

Yaw ne acımasız insanlarsınız, adam tüm futbol kişiliğini ve itibarını bir yana bırakarak samsunspora yapılanlara dayanamayarak bir hakeme yumruk atma cesaretini gösterecek ya da gol kralı olmadan bu takımdan hiçbir yere gitmem diyecek kadar Samsunspor aşığı, ki bence Samsunsporun yetiştirdiği en büyük gol ayağı, gol yeteneği... böyle bir adam yaw futbolu çok özledim taraftarımı çok özledim gollerimle döneceğim dediği bir sırada sezonu kapatacak kadar kötü bir şekilde sakatlanıyor, acil şifalar filan dileyeceğinize adamın alacağı parayı göz önüne getiriyorsunuz... sizin gibi sahip çıkmayanlar yüzünden eski samsunsporluluk ruhu böyle çamura bulandı, sahada samsunspor formasıyla gezinebilen futbolcu kılıklılar var artık ve biz onlara esir olmuşuz... Bu formayı asil kılan taraftarın yüreğidir, bu takımın çocuklarına taraftarın yüreğinin sahip çıkmasıdır...
SENİ SEVİYORUM SERKAN AYKUT, ALLAH'TAN ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM, ZOR GİBİ GÖZÜKSEDE UMARIM DÖNERSİN, UZUN YILLARDIR SENİ GİBİLER YETİŞMİYOR KAHRETSİN Kİ...