Bank Asya 1. Lig 16. Hafta SAMSUNSPOR'UMUZ - Gaziantep B.B.: 4-0

Başlatan AntZ, 05 December 2010, 17:16:11

« önceki - sonraki »

cembaba

supernatural_55

12 December 2010, 01:09:06 #211 Son düzenlenme: 12 December 2010, 01:17:07 supernatural_55
kardeşim maalesef kütüphanede olmam gerekiyo durumum içler acısı bu aralar.izleyemycem:((en azından çalışırken dinlerim diye düşünmüştüm ama vermiyomuş baktım şimdi..

Cagdas Ünver

Bu maçla ilgili endişelerim olsada bir şekilde bireysel başarılarla kazanırız gibi geliyor.

ahmetsefa55

berusa55

babasamsunlu

Alıntı yapılan: samsuni - 11 December 2010, 21:00:20
Babasamsunlu maça gelemiyormuş, rahat olun; kazanırız ;)
İstatistik çok sağlam, şubattan beri galibiyet göremedik onunla  :-*
Hoş, benim deplasman istatistiği de ondan farklı değil ya, neyse...

( Seviyoruz seni, seviyoruz  >l< >l< >l< )

Yazıklar olsun..Ben geliyorum diye yenilen takıma da bunu burada dile getiren Samsuniyede.. >:( >:( >:(
Yarın Alemin Kralı Geliyor Allah nasip ederse.. 8) 8) 8)
Çok ilginç annesinin memleketinin plaka da geliyor..Tam 46. günde çıkacak oğlum :):):)

Maça gelince..Elbet gönlümüzün sultanı kazansın isteriz hep..
Ama heves felan kalmadı...
Kalpar kupa maçının diyetini alır..
Devreyi kapatır..

ahmetsefa55

abi çok sevındım yiğit kardesımıze.saglıklı buyusun ınsallah.maça gelınce sen gıtme be abı  :)

samsunspor.co.nr

Berbat gecen haftadan sonra ne sinir kaldı ne birşey.. zaman herşeyin ilacı :)

Yine takımımızın yanındayız.. iyi günde,kötü günde.. kaldı ki bu maç güzel günlerin kapisinin anahtari,yenelim açalim o kapiyi.. 3. veya 4. olalım yine..
Rize'yi biz orada yeneriz,devre arasi takviye ile ilk 2'de yerimizi aliriz sezon sonu inşallah.

Futbolcuların güngören macindan ders cikardigini ve bu macta ellerinden gelenin en iyisini yapacagına inaniyorum..

Herkes gibi ben de Hüseyin KAlpar'in yeterli olmadığını düşünüyorum,fakat sezon ortası hoca değişikliği her takım için risktir,boştaki hocalardan da gelecek olanin gideni aratma ihtimali var. ilk 11 ve kenarda Anıl,A2'de Savaş. Toplam 13 kişi ile buraya kadar getirdik. Mutlak takviye şart devre arasında. kenardan gelip maçın şeklini değiştirecek bir adamımız maalesef yok. kadro da yetersiz,kalpar da.

Fakat dediğim gibi devre arası takviye ile direk oynayabilecek,oynayanlara da yerinize ben varım mesajı verebilecek kaliteli transferler ile,ligi ilk 2'de bitiririz inşallah.

Sevgiler.

kutsalforma

Takimda ruh yokki anasini satayim, kosmak yok, mücadele yok, hirs yok, pozisyon yok, istek yok, pres yok.
Yani anlicaniz yok, yok, yok. Bukadar "yok"un arasinda puanda "YOK" olursa, hicte anormal olmaz.

Yatirican su topcularin alayini falakaya... >:( >:(

babasamsunlu

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 12 December 2010, 04:21:45
abi çok sevındım yiğit kardesımıze.saglıklı buyusun ınsallah.maça gelınce sen gıtme be abı  :)

haydaa..
Samsuninin adamları her yeri sarmış arkadaş.. >:( >:( >:(
Beniyıldırmaya çalışanlar avucunu yalar..Maçlara gelmeye devam eecem ;)
Samsuniye inat Forza 19 Mayıs ;);) :D :D :D

Bu arada kombineyi vereyim hocam lazım olursa ...

salihcakir

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 12 December 2010, 02:36:26
Çok ilginç annesinin memleketinin plaka da geliyor..Tam 46. günde çıkacak oğlum :):):)

bu güzel haber. hayatta böyle şeyler daha önemli muhakkak. Allah hiç bozmasın saadetinizi inşallah.

maç ile alakalı yorum yapmadan bekliyorum. bakalım görelim. inşallah kazanırız.

Harun55

TRT maçi veriyor diye biliyorum Radyo ya gerek yok :P

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: salihcakir - 12 December 2010, 10:20:34
bu güzel haber. hayatta böyle şeyler daha önemli muhakkak. Allah hiç bozmasın saadetinizi inşallah.

yiğitin eve çıkması da güzel haber, babasamsunlunun maa gelememesi de.
sıkıcı bir haftadan sonra güzel haberler alabildim sonunda :) :) :) :)  >l< :P 8)

babasamsunlu

benim naçiz vücudumun 19 mayısın tirübünlerinde olmayacağı günlerde olacaktır..
ama bir orhana bir yan hakeme bir rakip takım kanat oyuncusuna baskı yapmak için ses tellerimi sonuna kadar zorlayışım,kalpara sövüşlerim ve bunun giibi sayamayacağım bir sürü hakaret dolu haykırışlarım her zaman örnek alınacaktır...
gelecek nesil bu fanatizmden her zaman feyz alıp takımının yanında rakiplerinin ve kahpelerin karşısında sesini en gür şekilde çıkarmaya devam edecektir...

Siz ve sizin gibi entellektüel taraftarlar ise anca bıdı bıdı yapmaya devame edeceklerdir..
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Tufan