Bank Asya 1. Lig 16. Hafta SAMSUNSPOR'UMUZ - Gaziantep B.B.: 4-0

Başlatan AntZ, 05 December 2010, 17:16:11

« önceki - sonraki »

celebi

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 11 December 2010, 01:34:43
15 bin bilet diyor ama 17 bin vardı. Denizli 500 kişiye Rize lider olacağını bilmesine 5 bine oynuyor, biz kafaya oynasak 50 bin kişiden aşağı gelmez, gelenlerin çoğu geri döner iddaaa etmeye gerek yok, 4.sıradayken ortadaydı herşey, daha ne diyelim

13. sırada iken gitmiştik kayseriye 200 kişi ne 4.sü vız gelir bize 4.lük be kardeşim. SEVİYORUZ İŞTE NE YAPARSIN :-\

Ertuğrul Sağlam

Konu taraftar sayısı ve yağmurlu hava olunca aklıma biran bu maç geldi.
Hava müthiş soğuk ve tipi vardı gibi hatırlıyorum. Ben ozaman Şirinlerle beraber izliyordum maçları. Maratonda 200-300 kişi toplamda ise 1,000 kişi ya var yada yoktuk hayatımda en nefret ettiğim Samsunspor maçı idi. Bunu sizlerle paylaşırken tek korkum ''Şom ağız olmak''. Allah göstermesin sonra malubiyetin tek suçlusu ben olurum taraftarın gözünde... :D

lucarelli

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 11 December 2010, 01:34:43
15 bin bilet diyor ama 17 bin vardı. Denizli 500 kişiye Rize lider olacağını bilmesine 5 bine oynuyor, biz kafaya oynasak 50 bin kişiden aşağı gelmez, gelenlerin çoğu geri döner iddaaa etmeye gerek yok, 4.sıradayken ortadaydı herşey, daha ne diyelim

Geçen yılki Bolu maçı.. Şampiyon adaylarının iç sahada oynadığı seyirci sayısında deplasman yapmıştık, Bilmiyorum kaçıncı idik o zaman 7 veya 8 belki de daha aşağıda . Seyirci için kimse ağzını açmasın.

cembaba

Savaş'ın olmayışı bizi çok etkiliyor. Burada Savaş'ı savunmuyorum, yaptığı hiç yakışık almaz fakat, savaş'ın oynadığı maçlarda diğer maçlara nazaran daha iyi bir futbol sergiledik. Takımımızı önde tutarsak, basarsak ve en önemlisi gol atabilirsek maçı kazanabiliriz diyorum. Direnen ve maçı almak isteyen bir Samsun izlemek dileğiyle...

Ollivanders

Ertan abi shorunmu nun eline gelen her top gol oluyordu. Abimde bu topta elektrik mi var her tuttugu gol oluyor demişti. Kotu bir maçtı.

kabacevizli55

samsunspor_x 2  antep_x 0
rüyamda 1 1 gördüm onuda  söyleyim

Ayberk

Buz gibi hava, şarıl şarıl sağanak, tv'den yayın, güngören mağlubiyeti... 5-6 bin, bilemedin 7bin kişi gelir. Hatta biraz daha kötümser de olabiliriz: Bu seneki Adana maçı!

KareAs55

Ayberk

isterse kimse gitmesin ama artık bu takım kazansın >:( >:( >:(

KareAs55

samsun155

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 11 December 2010, 11:57:41
Konu taraftar sayısı ve yağmurlu hava olunca aklıma biran bu maç geldi.
Hava müthiş soğuk ve tipi vardı gibi hatırlıyorum. Ben ozaman Şirinlerle beraber izliyordum maçları. Maratonda 200-300 kişi toplamda ise 1,000 kişi ya var yada yoktuk hayatımda en nefret ettiğim Samsunspor maçı idi. Bunu sizlerle paylaşırken tek korkum ''Şom ağız olmak''. Allah göstermesin sonra malubiyetin tek suçlusu ben olurum taraftarın gözünde... :D

G.B de 5 numaralı adamın İsmine Bak gelen geçen isim vermiş :D

Burak

erkutdem55

Ben de o maçtaydım acaip yağmur yağıyordu,ilkgolu ertuğrul kornerden gele topa kafa vurarak atmıştı,sonra adamların attığı golleri sayarken şaşırmıştık,skorbordu göremiyorduk bi ara kaç oldu muhabbeti dönmüştü.kadromuz oldukça iyi ama çok kötü bir günümüzdeymişiz.

berusa55

Dur durak bilmeden yağıyor ve yarın yağış daha şiddetli olacakmış hava durumuna göre. Saha zemini topun zıplamasına izin vermezse ki büyük ihtimal öyle olacak maç iptal olabilir şimdiden söyleyelim.

babasamsunlu

ahhh çorumlu ahhh..

yediğin birbirinden estetik hatalı gollerle takımı yıkmıştın..