Bank Asya 1. Lig 16. Hafta SAMSUNSPOR'UMUZ - Gaziantep B.B.: 4-0

Başlatan AntZ, 05 December 2010, 17:16:11

« önceki - sonraki »

samsunspor.co.nr

ordu macindaki kadar taraftar maalesef bu macta olmayacaktır.

sanırım maçı çok rahat izleyeceğiz. kaç kişi olacak maçta çok merak ediyorum.

sevgiler.

isa55

max. 3000 kişi olur. o kadar olsa iyidir. millette moral mi bıraktılar.

erkutdem55

Maalesef daha önceki maçlara gelen birçok kişi-hatta içinde çok fanatik olanlar bile var- o kadar kızmışlar ki gelmeyeceklerini söylediler.

Taraftarı kaçırmak için ellerinden gelen herşeyi yapan teknik ekip ve futbolculara tekrar yazıklar olsun diyorum.

celebi

berusa55

10bin olmaz Murat dostum ne yazık ki olmaz. Hava tv moral... Mümkünatı yok. Bir süreliğine geçti o 10binler... :(

erkutdem55

Şunu da ilave edeyim çok kızıp maça gitmemezlik ben hiç yapamadım.Gerçek bir taraftarın da böyle bir lüksü olduğunu düşünmüyorum.

berusa55

Biz yine gideceğiz mabede o gün. Ellerimi ayaklarımı hissetmedim yüzlerce maç izledim orda. Ama herkes biz değil  :(

mehmet yılmaz

8.000-9.000 taraftar olur bence. Yani Rize'nin liderlik maçından bile çok...

celebi

bence 10000 olur. biz bu liginen üst düzey ve kalitelisi bir taraftarız her şeye rağmen :(

KareAs55

Sayı değilde kemik taraftar gelir işte 7-8 bin kişi olunur  geçen seneki çoğu maç gibi...

berusa55

erkutdem55

Ordu maçında bu seneki Bank Asya taraftar rekorunu kırmış mıyızdır?Böyle bir istatistik bilgisi olan var mı ya da nerden öğrenebiliriz?

berusa55

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 11 December 2010, 00:27:47
Ordu maçında bu seneki Bank Asya taraftar rekorunu kırmış mıyızdır?Böyle bir istatistik bilgisi olan var mı ya da nerden öğrenebiliriz?

Kesin kırdık da satılan bilet sayısıyla içerdeki taraftar sayısı arasında bariz fark vardır.

King Of The North

15 bin bilet diyor ama 17 bin vardı. Denizli 500 kişiye Rize lider olacağını bilmesine 5 bine oynuyor, biz kafaya oynasak 50 bin kişiden aşağı gelmez, gelenlerin çoğu geri döner iddaaa etmeye gerek yok, 4.sıradayken ortadaydı herşey, daha ne diyelim

saim55

bence bu maçı yenelim ama bu galibiyet sanılmasın ki kalpar teknik direktörlük yapıyor. devre arasında derhal gönderilsin kurtaralım artık takımımızı