55- Cenk İşler (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan AntZ, 18 August 2010, 23:23:16

« önceki - sonraki »

Recep

emre hikaye, cenkte hikaye
çenesi kadar ayakları çalışsa her maç en az 2 gol atar ama o çene yapmayı daha çok seviyor

Ollivanders

abi kenan senelerdir bu takımda çene yapıyor. Ama kenanı kovmayı dusunen bile yok. Cenki bu kadar cabuk harcamamak gerek bence. Kenana tanınan tolerans Cenke de tanınmalı.

celebi

AYNEN KATILIYORUM AMAAAAAAAA kenan ile cenkin kalitesi arasında çok büyük fark var diye düşünüyorum. kalitesi üst düzey olunca insan bizimde beklentimiz ve tez canlılığımız artıyor

Ollivanders

BKatılıyorum abi. İster istemez insan gol atmasını , bizi tasımasını istiyor . Kenan senelerdir hata yapıyor .Belkide bizi superlig de yapmıs oldugu hatalar kume dusurdu. Ama biz Kenanı hala kadromuzda tutuyoruz ve tolerans tanıyoruz. Bu toleransı Cenke tanımamız gerektigini dusunuyorum. İyi bir devre arası gecirirse 2. devre daha iyi bir cenk izleyecegimizi biliyoruz. Ama butun hata cenkte degil bence. Hoca ve taktiksel anlayısı da sorgulamak gerekir.

red_white

Cenk sezon öncesi kampa girmeden idmanlarla açığı kapatmaya çalıştı ve kapatamadığıda belli gayette normal.. sezon arası kampından sonra yorum yapalım bence patlıyacak inş

kalptenþimþek

YaşarDoğu

@tosung

Mübarek Cenke atılan pasları yada ortaları da saydın mı? Atma tutma tamamda bu kadarıda olmaz.

Bintane Cenki Malpara değğişmem.

kuzey55

kalparın adamı oldugun için cenki sevmemen normal.bu hoca bozuntusu gitsin cenk gercek oyununu yansıtacak sahaya.

YaşarDoğu

Bu adam süpermen değil ki , yapıcaksın ortanı , atıcaksın adam gibi arapasını ondan sonra değerlendirme yapılabilsin.

Zenke ile de kıyasliim , Cenk in tırnagı olamaz.

YaşarDoğu

Sezon başı kampı görmemiş bir adam Cenk , güngöreden tribündemiydin?Zenke ile ililgi düşüncelerini almak isterim.

YaşarDoğu

Zenke iyi transfer  ??? hertürlü tartışırım.

Eğer yabancı bir futbolcu alıyosan banko oynatmak için alıyosundur.Zenke keyfi geldiğinde çalım atacak da , kıçını kaldırcakta felan fişmekan.Zaten son vuruşları Allahlık.Birde Kalparın Zenkeyi inatla forvet oynatmasına ne demeli.Adam ömrü boyunca sağ açık oynamış , biz ondan kafa ile top indirmesini bekliyoruz.

Zenke bence bizim isteidğimiz bir topçu değil.

Erciyesin Bikoko su , Karabük ün Emenikesi felan asla olamaz.

YaşarDoğu

Hız bi işe yarasaydı abdül madridde oynardı deerim.

ali ihsan

Zenke sırtı dönük oynatıldığı müddetçe söver dururuz.Yüzü dönük sağ açık oynarsa ciddi katkı sağlar.Ah bunları birde Kalpar düşünebilse ...

YaşarDoğu

Mevcutu oluşturan benmiyim ki söylicem :) kim oluşturduysa mevcutu müdür ona söyle ;)

YaşarDoğu

10 December 2010, 23:08:40 #344 Son düzenlenme: 10 December 2010, 23:12:57 YaþarDoðu
Abdül geçen sene devre arasında geldi, o zamandan bu zamana yaptıgımız tek şey sabretmek , niye gençmiş felan.

Abdül ün bir tane ortasını gören var mı , Cenk in verebildiği pasların hangisini abdül verebiliyor?

Elinde mevcut Cenk gibi forvetin var , hala burda laf-u güzaf yapıyoruz.

Mevcutlara göre konuşulacksa Cenki begenmeyiyorsan , Emrre ile mi maçlara çıkmalıyız o zaman?

Not: Emenike geçen sene geldi Karabüke