ARTIK BİZE YALAN SÖYLEMEYİN!!

Başlatan edmontdante, 09 December 2010, 21:09:30

« önceki - sonraki »

Ollivanders

09 December 2010, 23:27:37 #15 Son düzenlenme: 09 December 2010, 23:35:23 Serpico55
Bilmiyor ki çürük elmadaki kurt kendisi. Ben hayatımda bu kadar yanar döner adam gormedim. Dansoz gibi kıvırmakta ustune yok. Maglubiyet aldık kardesim biz maglubiyet. -17 averajlı takıma karsı gol pozisyonuna giremedik. Yeter artık bir oyuncunun arkasına sıgınman. Neymiş kardesim bu adam butun takımı etkiliyor. Egoyu tatmin etmeye devam et bunak Duayen. Yakında Ahmet şahini de yerse şaşırmayalım.

Uğur Yıldız

yönetime yakın birinden bizzat duydum kalparı çok zor kovarlr olm dedi bu adam afedersiniz çok t..klı dedi..savaş esen konusunda ise savaşla bizzat görüşen biriyle konuştum savasın söylediği takımda benden daha once bı cok kısı kufur ettı ama hoca benım yonetım tarfından korunmadıgımı bıldıgı ve bı anlık sınırle kufrettıgım ıcın benı sıldı demiş ne kadar doğrudur bilemem duyduklarımı söledim

maviay55

sinirimden yerimde duramıyorum..la güngörene yenilmişsin adamlar niye kötü futbol diye sormuşlar sen bi oyuncuyu ortaya atıyorsun bu mudur senin hocalık anlayısın!! ben yapamıyorum bu işi de çek git..yetmedi mi bu taraftara çektirdiklerin!hangi maçı çevirdin hangi maçta adam gibi değişiklik yaptın!adam gibi 11 le çıktın da bütün suçu o futbolcu her kimse ona atıyorsun!!  >:(

Ollivanders

Bu takım 1 bucuk senedir top oynamıyor ama nedense butun basarısızlıklarını bir adamın sırtına yukluyor. Bu kadarı da olmaz ya. Adam gibi bir maçımız yok 1 bucuk senedir. Bunun hesabını ver sen. Gecen sene takımın basındaydın . Adam gibi transfer yapar acıklarımızı kapar dedik ama gonderdigimiz adamları arar olduk. Kondisyon iyi olur dedik 60. dakikadan itibaren skora yatar olduk. Adam iyi bir kadro , sistem kurar dedik sistemsizlik sistem oldu. Ben bu olaı anlayamıyorum arkadas. Ben bu durumu kabullenemiyorum. İstikrar demek bu degil. İstikrar demek futbolun uzerine koymak demek. Sistemin uzerine koymak demek. Elalem 1 bucuk senede şampiyon olurken bizim takım daha takım olamadı.  Ayıptır gunahtır. Senin samsunspor adını armasını ayaklar altına alma hakkın yok. Yeter artık bırak hakkımızın savunuculugunu  yapmayı.

Dartagnan

Samsunspor Basın Sözcüsü Haluk Tan, Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır ve Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın katıldığı basın toplantısı Basın Sözcüsü Haluk Tan'ın açılış konuşması ile başladı. Daha sonra Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır'ın Güngören Belediyespor maçını kaybetmenin üzüntüsünü ve Pazar günü oynanacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında cezalı oyuncunun olmadığını sadece Can Özgür'ün sakatlığının tam olarak geçmediğini ve başka eksik futbolcu olmadığını açıkladı.
Son olarak söz alan Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, "Galip geldikten sonra konuşmak her zaman güzel, mağlup olduktan sonra konuşmak kolay olmuyor. Hak etmiş olduğumuz bir mağlubiyet aldık. Göreve geldiğimden bu yana en olumsuz, inançsız, kötü, arzu ve istek olmayan bir maç oynadık. Benim çalıştırdığım takımlarda kötü oynadığımız maçlar olmuştur, ancak kötü mücadele edilen maç olmamıştır. Güngören maçında bu olmuştur. Ne olursa olsun mağlubiyet kötüdür. Her mağlubiyetten sonra bir avuç suda fırtına çıkarmaya gerek yoktur. Ligde puanlar biribirine çok yakın olduğu için bir mağlubiyet ile aşağıya inilebiliyor. Önümüzdeki iki maçı alarak çok daha iyi bir yerde ligin ilk yarısını tamamlayabiliriz. Bu takım için kaybedilmiş bir şey yoktur. Bu benim bakış açımdır. İlk devre bittikten sonra Samsunspor'un bulunduğu yere göre yönetim kurulu değerlendirme yapacak ve Samsunspor'a faydalı olacak ne varsa yapılacaktır. Benim için en önemlisi ilk oynayacağımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçıdır. Arkasından Ç. Rizespor maçı önem kazanacaktır. Biz bu iki maçı en iyi nasıl tamamlarız onun çalışması içinde olacağız.Biz kazanma arzusu içinde olacağız. Biz kazandığımız zaman diğer takımların alacağı sonuç bizi ilgilendirmez. Bunu başardığımız zaman herkesin istediği iyi bir yerde oluruz" dedi.  

yukarıda belirttiğim  yer her şeyi açıklıyor.Ben boyle düsünen bir hoca istemiyorum arkadas.Elalemin eline bakan hocayı istemiyorum !!!!!Banane milletten buyuk duayen !!! Sen catır catır yeneceksın.Hele bız sampıyonluga oynuyorsak  ılk devredekı fıksturde zırvede olup  30 dan fazla puana sahıp olmamız lazımdı.2.yarıdakı fıksture bakmadın herhalde sen hala.Sonumuz hayrolsun baska bir sey demeye gerek yok .

KareAs55

Sizin için o iki maçdan 2 puan alsanız yeter dimi. nasıl olsa fark yok 2 puan alsak iyidir , yenilmedik üstümüzdeki takımlara  dersiniz artık  >:(

edmontdante

Hey be Hüseyin KALPAR bu takım 1 senesini daha kaybediyor sen hala kaybedilmiş bir şey yok diyorsun.Sen 2 maçı alsan şu anda kafadaydı.O alacağını sandığın GBB ve Rize maçlarını da alsaydın yolu yarılayıp kapıyı aralamıştık.Zırvalayıp zırvalayıp durma

55.hakan

Eskiden başkan var para yok diyorduk şimdi para var ama ortada başkan yok

kalptenþimþek

Valla öykü doğru söylemiş, saydılarla seydilerle olmuyor bu işler..Ligin ilk yarısı bitti takım olamadık hala ..Gbb ve rize maçları kalpar için  son şans maçları olacak kanaatindeyim.. iki maçtan alınacak üç artı bir toplam 4 puan kalparı ikinci yarıya iteler..Gbb maçında alınabilecek olası mağlubiyet yada beraberlik Kalparla yolları ayırır..

erkutdem55

Beraberlik yolları ayırmaz bence.

''Üzerimizdeki takımdan 1 puanı aldık,yenemiyosan yenilmeyeceksin,Rize maçında alacağımız puanlarla ilk yarıyı hedefimiz olan ilk 6 içinde bitirmeyi istiyoruz.''

Hüseyin Kalpar'ın olası beraberlik açıklaması bence böyle olur ve devam eder.

doðan

Takmışlar güngören maçına , bırakla güngöreni evinde ordu yu yenemiyon mersine ilk maçımız , sonra yozgatta bolu maçı , say da say ne zaman topla bu puanları lidersin zaten ...
ruhsuzluk yeni varki bu takımda çürük elma arayan zihniyet söz verdin ya sözünü tutacan yada gidecen ... tutacaksan sözünü birazda ışık verecen... >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Kaya

Drama,gerilim ve entrika dalında go to the Oscar....Hüseyin Kaypakk :-X :-X

ali ihsan

Bi herif yönetimi maymun etti ya helal olsun ...

Sioux

başkanına bak yalan bekleme, yok daha neler???

Ollivanders

10 December 2010, 14:22:20 #29 Son düzenlenme: 10 December 2010, 14:26:00 Serpico55
KALPAR: NE DEMEK İSTEDİ!
Kırmızı-Beyazlı takımın Teknik Direktörü Hüseyin kalpar, dün Basın Sözcüsü Haluk Tan ve Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır ile birlikte haftalık olağan basın toplantısı düzenledi. Kalpar toplantıda oldukça sinirli ve tedirgindi
10 Aralık 2010 Cuma 13:09

Kalpar, "Bir sürüye kurt girer, hepsini çürütür. Bir kurt bütün elmaları çürütür ama bütün elmalar o kurtu bitiremez"diyerek bir futbolcuyu hedef gösterdi.

İŞTE DÜN KALPAR'IN YAPTIĞI BASIN TOPLANTISININ TAM METNİ;

DERS ÇIKARMALIYIZ
"Galip geldikten sonra konuşmak güzel, mağlup olduktan sonra kolay olmuyor. Güngören Belediyespor karşısında hakettiğimiz bir mağlubiylet aldık. İnançsız, arzu ve istek olmaylan bir maç oynadık. Benim çalıştırdığım takımlarda böyle bir şey ile ilk kez karşılaştım. Arzu ve istek her zaman olmalıdır. Bu mağlubiyet çok kötüydü. Her mağlubiyetten ben, futbolcular ve yönetim ders çıkarmalı."

BENİM BAKIŞ AÇIM
"Devreye kısa zaman kaldı. Kaybedilen hiç birşeyin olmadığını da söylemek isterim. Çünkü Ligin üçüncü sırasındaki takımla dokuzuncu sırasındaki takım arasında bir maç fark var. Bir avuç suda çok büyük fırtına çıkarmanın hiç anlamı yok. Herkes bunu çıkarabilir. Ben niye çıkarılıyor demiyorum. Bu benim bakış açım, kendime göre bakış açım bu.
Kaybedilen birşey yok. Kazanmış olduğumuz birşey de yok. ilk devre bitecek. Nerede bitireceğiz onu beklemek lazım."

KAYBEDİLEN YOK
"Ondan sonra detaylı, gerçekçi ne varsa yönetim tarafından karar alınıp teknik açıdan futbolcular açısından değerlendirmeler yapılır. Bu Samsunspor'un menfaatleri açısından olur. Bir sürü şeyler yazılıp çizilebilir. Bizim için önümüzdeki maç önemli. Dediğim gibi kaybedilen birşey yok. Samsunspor devre arasını kimsenin tahmin edemeyeceği bir yerde bitirebilir."

İNANÇ EKSİKLİĞİ VAR
"Benim düşüncelmee göre sahada müthiş derece mücadele eden takımlar, koşan takımlar kazanmıştır. Diğer takımları kastediyorum, hangi takımlar iyi sonuçlar alırsa alsın bizim aldığımız puanlar bizi ilgilendirir. Güngören maçında iyi mücadele etmediğimizi ulusal basında da söyledim. Niçin neden diye de soracaksının diye düşünüyorum.
Kötü oynanabilir. Arzu inanç eksikliğinden sıkıntı yaşadığımızı düşünüyorum."

ARAŞTIRMA SAFHASINDAYIM
"Arzu ve istek her zaman olmalı. Bir takımın başında hoca da yönetici de olmasa, bu arzu ve istek her zaman olmalı. Niçin, neden olmadı diye benim net bilgilerim var, ama bunu sizinle paylaşma şansım yoktur. Bunu daha sonra bilebilirsiniz. Bu işi futbolcular yapıyor. Bu zamana kadar hiç bahane etmedim, ama aslanlar gibi o futbolcu sahaya çıkıyorsa, aslanlar gibi koşmalı, denileni yapmalıdır. Sıkıntı yaşıyoruz.
Neden niçin diye söylemek doğru değil. Araştırma safhasındayız. Ben bunu başkan ve yönetim kurulu ile paylaşırım daha sonra da sizle paylaşırım."

--
Kadrodışı bırakılan Savaş ve Sercan'ın afedilmesi konusuyla ilgili soruya Kalpar;

"Bu konuda daha önce biz kararımızı verdik. Halen geçerlidir. Ben burada olduğum müddetçe burada olmaları mümkün değil. Bu konuda daha fazla konuşmakta istemiyorum. Yönetimden de bana afedilsin diye bir teklif gelmedi. Gelsede cevabım aynı olur."

LİSTE SUNMADIM
"Sezon başında hedefim 27 puan toplamaktı. Kalan 2 maçımızı düşünürsek hedeften sapmadığımız görülmekte. Bir oynayalım sonra topladığımız puanla ilgili yorumumuzu yaparız. Devra arası transferle ilgili şu anda bir isteğim olmadı. Şu anda iki maç var bunları düşünüyorum. Oyuncu konusunda şöyle olsun, böyle olsun deme lüksüm de yok. Yönetimi bir raporda sunmadım."

Takımın az gol atmasını neye borçlusunuz sorusuna,

HASIRALTI YAPMIYORUZ
"5 ve 6. haftalarda puan farkı açıldı birden bire yakaladık. Denizli nereden nereye geldi. Rize kazandı lider oldu. Biz kazanamadığımız için hasır altı ettiğimiz birşey yok. Bu zamana kadar kimse benden bahane ettiğim birşeyi duymadı. Biz bu iki maçı nasıl kazanabiliriz bunun çalışması içindeyiz. Denizli maçını, Ordu maçını veya Güngören maçını kazansaydık bu avantajı lehimize çevirecektik. Zaman zaman iyi oynamadığımız gerçeği var. Bu gerçekten yola çıkmak lazım. Benim, yönetimin ve futbolcunun düşünmesi gereken düşünceler var."

NASIL YAZIYORSANIZ YAZIN
"Kendi kendinize birşey üretiyorsunuz, Hüseyin hocaya da yükleniyorsunuz. Bu maçta özellikle iyi olmadığımız söylüyorum. Denizli çok fark açmıştı, simdi geriye düştü.
Nasıl yazıyorsanız yazın. Ben şahsi düşüncemi söylüyorum. Ben bunları tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Ben bu liglerde çalıştım. Geçen senede netler var, geçen sene kaç puanla şampiyon olundu, bu sene kaç puanla şampiyon olabilirsini değerlendirmek lazım. şu ana kadar yapılan maçlarda avantaj elde edeceğimiz maçlar vardı, avantaj elde edemedik."

Şu ana kadar olması gereken puan 25'tir. Şimdilik 4 puan eksiğimiz var. Kalan iki maçımız bbulunuyor. Denizlispor ile aramızda 5 puan fark var. Dnizlispor iki maçını kazansaydı puan farkı 10'a çıkacaktı, Denizlisporun kaybetmesi bizim başarımız mı sorusuna Kalpar,

AĞZINI BOZDU, CEVABINI ALDI
"Sen Halan'a sor bakalım. Dayım olabilirmisin diye" yanıt verdi. Ağzını bozan Kalpar'a gazeteci,"Hocam boş konuşuyorsun. Denizlispor'un veya üst sıralardaki takımların mağlubiyetine sığınıyorsun. Denizlispor'un mağlubiyetini, Samsunspor'un başarısı gibi kabul ediyorsan onu bilemiyorum. O zaman adama işte senin halan kılığındaki dayın derler" diye yanıtladı.

SAKARYA'DA 6 YEDİM
"Biz elimizdeki oyurcuları iyi değerlendirmeye çalışıyoruz. En az gol yiyen takımlardan 3.takım, fazla gol atan 8. takımız. Gol atamadığımız için sıkıntı yaşıyoruz. Gol yedimi daha da sıkıntı oluyor. Çok güzel futbol oynadığımız maçlarda oldu, ama ben kazanan Samsunspor olmayı tercih ediyorum. Ben birinci ligde Sakarya'da 6 yedim. Ama en az 5-6 gol kaçırdık. Bu kadar üzülmemişimdir.Ben oyuncuma kötü mü oyna diyorum, mücadele etme mi diyorum. Herkes üzerine den görevi yapmalı. Hoca olarak müthiş bir şekilde üzüldüm."

KİMİ KASTETTİ?
Kalpar konuşmasının sonunda öyle bir laf ettiki, kime gittiği anlaşılmadı. Takımda bir oyuncuyu alma kurduna benzeten Kalpar;
"Bir sürüye kurt girer, hepsini çürütür. Bir kurt bütün elmaları çürütür ama bütün elmalar o kurtu bitiremez. Bir insan 20 kişiyi bozar ama 20 kişi bir insanı düzeltemez. Net söylüyorum, bu takımın çok daha iyi olması lazım. Olması için ne gerekli, atıyorum Hüseyin hocanın gitmesi gerekli, gidecek. Gidecek arkadaş. Bu net. Çünkü bu takım Samsunspor. Samsun'un menfaatleri bunu gerektiriyor. Bunlar olmazsa olmaz. Başarı istenmiyor mu? Eğer yönetim derseki hoca gitsin giderim. Bu her yerde böyledir" dedi

Yorumsuz...Git kardeşim o zaman git. Gol yollarında zayıf olmamızın nedeni de futbolcular degil mi Kalpar? Senin sahaya surdugun takımda hic yasnlıslık yok. Her maca aynı ortasaha ile cıktın . Ne oldu ? Gol kısırlıgı yasadık. Sorun sensin kalpar!!! 27 puanı hedeflemek ? Gulelim mi Ağlayalım mı ya?