Bank Asya 1. Lig 16. Hafta SAMSUNSPOR'UMUZ - Gaziantep B.B.: 4-0

Başlatan AntZ, 05 December 2010, 17:16:11

« önceki - sonraki »

kale5501

Bülent Korkmaz Samsunspor'a mı geliyor?

7 Aralık 2010 Salı / 12:26

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar'ın işine son verileceği ve yerine Bülent KOrkmaz'ın getirileceği söylentileri şehirde ayyuka çıktı

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar'ın işine son verileceği ve yerine Bülent Korkmaz'ın getirileceği söylentileri şehirde ayyuka çıktı.
Samsunspor'un Güngören karşılaşlasında da üç puan bırakması bardağı taşıran son dsamla oldu.
Taraftarın da baslkısı sonucu yönetinim harekete geçtiği ve Kalpar'la yollarını ayırmayı yerine ise Bülent KOrkmaz'ı getirmeyi hedeflediği iddia ediliyor.
Değişikliğin bir iki gün içinde yapılacağı söyleniliyor

berusa55

Alıntı yapılan: kale5501 - 07 December 2010, 15:21:19
ARKADAŞLAR BAZI YEREL BASINDA BÜLENT KORKMAZ İSMİ GEÇİYOR BİLGİSİ OLAN VARMI

Dostum forumu incelememişiz ama! Bülent Korkmaz konusu aşağıdaki linkte:

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=8427.0

ahmetsefa55

artık protesto zamanı geldı.''suç sızlerde degıl sızlerı adam sanan bızlerde'' pankartını acmanın vaktı geldı de gecıyo bıle..

samsunmania

Adamların özellikle orta sahası müthiş oyun bozuyor. Bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjileri var. Mutlaka ilk golü biz atmalıyız. Ve sakin oynamalıyız. Kanat oyuncularımıza çok iş düşüyor. Fizik olarak bizden çok iyiler. Velhasıl çok çok zor bir maç.

Ollivanders

Gol atıp yatıyoruz zaten abi. Gol yedikten sonra donemiyoruz genelde 1-0 a veya yedigimiz gole yatıyoruz.

samsunmania

Kontrollü oyun için ilk golü atmalıyız. Gole yatarsak biteriz. Golü yiyip saldırırsak darmadağan oluruz.

Dartagnan

insallah siddetli bir protesto olur.Yook olmayacaksa ben gelmemeyı dusunuyorum Kalpara inat .

hakan55

sevmekyetmezmi

11.12.2010 14:00   BOLUSPOR   -    MERSİN İDMAN YURDU
11.12.2010 19:00   DİYARBAKIRSPOR   -    GÜNGÖREN BELEDİYESPOR
12.12.2010 13:30   GİRESUNSPOR   -    KARTALSPOR
12.12.2010 13:30   SAMSUNSPOR   -    GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR
12.12.2010 13:30   TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR   - ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.
12.12.2010 17:00   ADANASPOR A.Ş.   -    AKHİSAR BELEDİYE GENÇLİK VE SPOR
12.12.2010 19:00   DENİZLİSPOR   -    KAYSERİ ERCİYESSPOR
13.12.2010 19:00   KARŞIYAKA   -    ORDUSPOR

bu hafta maçı kesin almalıyız.üstümüzdekiler birbiri ile oynuyor .

Ayberk

Bu kalan 2 maçtan 4 puan çıkarabilirsek, ilk 6'da kapatırız ilk devreyi bence. Ha bu bizi tatmin eder mi? Tabii ki etmez. Ancak önümüzde bir 16 maç daha olacak o zaman. Hala umutlarımız taze olacak; şayet yönetim üzerine düşen bazı şeyleri(!) yerine getirirse

berusa55

babasamsunlu

bırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gitmesek mi ne yapsak  :-\ :-\ :-\ :-\ ;D ;D

Ayberk

berusa55

Büyük ihtimla öyle olacak bu maç malesef. Tv'nin vermesi de cabası oldu.

Serkan