Samsunspor forması satışa çıkarıldı!

Başlatan hasselbaink, 10 September 2006, 00:42:09

« önceki - sonraki »

tunç güvenoðlu

Alıntı yapılan: "Forvetim"bizim formamızda ki kırmızı neden tam kırmızı değil arkadaşlar, yoksa ben mi tonunu tam kavrayamıyorum. odamda şanlı Türk bayrağımız asılı bi ona bakıyorum tam kan kırmızısı bi de burda formaya bakıyorum daha açık yani epey belli oluyor, neden bayrak kırmızısı değil. aslolan bayrak kırmızısı değil midir. anlayamadım gitti bu işi kaç tane forma yada flama gördüysem tam kırmızı değil. kaşkollar bile öyle, fuarın orda ki büfeden bi kaşkol almıştım o da böyleydi, bi de turkcell bi kaşkollar dağıtmıştı ama onlar tam kırmızıydı. bayernin formasına bakın mancestherin formasına bakın kırmızı farkını görün. Bayrağımıza bakın görün. yanılıyorsam yanılıyorsun deyin. takıntı oldu bende valla.

kırmızılar farklıdır mesala galatasarayın kırmızısı ile samsunsporun kırmızısı farklıdır.

red_white

zaferin üstündeki formayı nasıl bulcaz şimdi

MaVi__RuYaM

arkadaşlar cubuklu forma sadeye göre daha güzel duruyo ama ne bilim adidasınkı daha güzel duruyo bide taraftar olarak her maca üzerimizde kırmızı bişeyle gitsek tiribüler kan kırmızısı olsa keşke yabancı maclara bakıyorum bazı takımlar bunu yapmışlar tiribibe bi bakıyosun heryer aynı renk bizde yapsak keşke ne güzel olurdu hep destek tam destek bide bu formaları türkiyede nerde satacaklar sadece samsundamı

hasselbaink

Alıntı yapılan: "fathakdl"arkadaşlar cubuklu forma sadeye göre daha güzel duruyo ama ne bilim adidasınkı daha güzel duruyo bide taraftar olarak her maca üzerimizde kırmızı bişeyle gitsek tiribüler kan kırmızısı olsa keşke yabancı maclara bakıyorum bazı takımlar bunu yapmışlar tiribibe bi bakıyosun heryer aynı renk bizde yapsak keşke ne güzel olurdu hep destek tam destek bide bu formaları türkiyede nerde satacaklar sadece samsundamı

maalesef Samsun'da atkı ve forma kültürü hiç yaygın değil. tribün liderleri bile normal kıyafetle gelebiliyorlar maçlara -ki keşke dediğin gibi olsa. önüm, arkam, sağım, solum kırmızı-beyaz...

south_london

tribünün kafa adamları zaten atkı forma giymez tribüne gelenler atkı forma takılır.bu heryerde böyle

Rentboy

Alıntı yapılan: "55teXas55"tribünün kafa adamları zaten atkı forma giymez tribüne gelenler atkı forma takılır.bu heryerde böyle
evet kesinlikle doğru.ama caniklinin dediğide şu açıdan doğru Samsun'da atkı forma kültürü yok denecek kadar az...

55cem55

valla arkadaşlar samsunlu bazı iş adamları özellikle istanbul grubundan kaç kere atkı gönderildiğini biliyorum ama bu atkılar tribunlerde sadece 50 yada 60 kişide onlar maç esnasında neden dağıtılıyor ki..bi de uzakta oturan arkadaşlara soylemek istiyorum buraya gelince samsunspor atkısı alın yakın arkadaşlarınıza hediye edin bu da bir nevi lobi çalışmasıdır ben universiteden ayrılırken butun arkadaşlarıma samsunspor atkısı ve bardağı hediye ettim..:))hey gidi gunler

Tribün_ali

SAMSUNSPORSTORE ne zaman acılacak yaw sevdilerimize göndercegimiz ne güzel bayram hediyelerimizi yılbaşı hediyelerimizi neden bir SAMSUNSPORSTOREDEN almayalım neden bunla ilgili çalışma yok bursanın ne kadar güzel var samsunspor kotları tişörtlerini alsak storeden alsak iyi olmaz mı

hasselbaink

Alıntı yapılan: "samsunlu1965"SAMSUNSPORSTORE ne zaman acılacak yaw sevdilerimize göndercegimiz ne güzel bayram hediyelerimizi yılbaşı hediyelerimizi neden bir SAMSUNSPORSTOREDEN almayalım neden bunla ilgili çalışma yok bursanın ne kadar güzel var samsunspor kotları tişörtlerini alsak storeden alsak iyi olmaz mı

Bayram için alternetifler;

1- Rus Pazarının girişinde bir Samsunspor standı var. Orada bayrak, araba kokusu, atkı, anahtarlık gibi ürünler var. Ayrıca 8-14 yaş arasındakiler için eşofmandan formaya kadar pek çok şey var...
2- www.samsunstore.com adresinden ürünler alabilirsiniz
3- Gazi cd. Puma Bayiinde çubuklu olmayan orijinal formalar var
4- Mecidiyede Koçlar Giyimde Samsunspor saati, şapkası ve lotto beyaz forması var
5- Çiftlik Adidasta Süper Lig Adidas formamızdan vardı
6- Rus Pazarının içindeki forma satan esnaflarda 15-20 YTL'ye alt kalite Samsunspor formaları mevcut.

Serkan

güzel şeyler sunmuşsunda millet girip tişörtünden şapkasına polarına  kadar olan bir mağaza istiyor sırf samsunspğora ait nie gidelim formamızı alalım ismimizi yazdıralım falanda filandı neyimiz eksikki

supporter

Puma bayiine formaları getirmek için uzun zaman uğraştık, şimdi çizgili forma için uğraşacak derman kimsede kalmadı ama gelirse alacak çok kişi vardır. Aslında bunu bayinin sahibi düşünmesi lazım.

Serkan

kırmızıyıda beyazıda aldım çubukluyuda geldi gün alırımm ama o adam daha getirmez : )

King Of The North

Memlekettem eşofman,forma,polar siparişi veriyoruz sadece atkı,bere ve eldiven var onlar da çok kötü ve basitçe yapılmış.Samsunsporumuz bu kadar güzel stad ve tesislere sahipken ürünlerini alabileceğimiz ya da adam gibi ele avuca gelecek ürün bulabileceğimiz bir mağaza olmaması utanç vericidir.Sağdan soldan kırmızı-beyaz ne bulursak alamaya çalışıyoruz.İstiyoruz ki Samsunspor amblemi olsun klubümüz para kazansın ama kulak veren yok ne acı ki!

MeL_55

Arkadaslar cok zamanim vardi samsunspor formasi yapim dedim

Cok begnirseniz devamini yaparim

MeL_55

Alıntı yapılan: "34 SS 1965"gercekten guzel olmustu avea reklemı hos olmamıs :lol:

yesilyurt mu yapsaydim ?