Buket Spor ' un Terbiyesizliği ve Boykot Çağrısı

Başlatan Burak, 09 October 2010, 16:41:31

« önceki - sonraki »

brigand

bu store işi tıkandı kaldı. hazır ligin de bir bayisi yokken yığ formayı , atkıyı , poları bak nasıl satıyor.stadın yanındaki ve rus pazarındaki küçücük kulübeyle olmuyor. ikisinin yerine merkezde daha büyük , daha kaliteli ve daha çeşitli ürünlerle çok kısa zamanda tutar. inş. olur böyle güzel gelişmeler. buket spora gelince neden se hiç alışveriş yapmadım ordan.

King1965

bn bakmıstım buketsporda samsunspor forması yanlıs hatırlamıorsam pahalı bısı dı :) ucuz yap samsun statı renklensın arkadas

jorgensen55

adamlar agabali caddesine kocaman ts club acmıs hala neyı konusuyoruz anlamıyorum . en buyuk ayıp budur bu sehırde... eskiden böylemıydı be

Ayberk

Alıntı yapılan: brigand55 - 11 October 2010, 18:57:24
bu store işi tıkandı kaldı. hazır ligin de bir bayisi yokken yığ formayı , atkıyı , poları bak nasıl satıyor.stadın yanındaki ve rus pazarındaki küçücük kulübeyle olmuyor. ikisinin yerine merkezde daha büyük , daha kaliteli ve daha çeşitli ürünlerle çok kısa zamanda tutar. inş. olur böyle güzel gelişmeler. buket spora gelince neden se hiç alışveriş yapmadım ordan.
>l< >l< >l<

Düşündüm taşındım yok abi yok, bizim kadar düşünemiyorlar bunları sanırım  >:(

Merkezi yerde bir mağaza olsa iyi işler, atakumda da göz önünde yere yapılabilir. Yani ne kadar maliyet olabilir ki bundan yakınıyorlarsa? Söyle söyle kendin işit! Sonra buketsporun saygısızlığı, ligsporun 35.yıl(!!!) özel formasıyla uğraşalım duralım biz de... >:( >:(

Şu otobüs işi de hayal kırıklığı oldu gitti. Tesislerin işine sabitlemişler otobüsü. Sahi otobüs ne içindir, yolda gitmesi için sanırım diimi? Hııımmm biz bunu nasıl da düşünemediiiik, tüh tüh tüh!!! >:( >:( >:( :(

Haftanın 3 günü koy meydana, 2 günü götür atakuma, sonra götür stada iş yap, benzinini biz koyardık be abisi!!! >:(

okan

Trabzonspor'lu bir arkadaş dedi ki ; Sırf bu dükkan kapanmaması için dükkanın aylık kirası neyse öderiz kapatmayız dükkanı. Acaba Çiftlik Caddesinde Samsunspor mağaza açsa ya da bir kişi ekmek davası diyipte açca dükkan kirasını ödeyecek kadar kazanabilir mi ? Febe,Bejeke,Tese,Gese otobüsleri geldi acaba kaç kişi o otobüse saldırdı ya da satış yaptırmadı adamlara güven geldi güven eskiden 1 kişi 15 20 kişinin üstünüe giderki kaçarlardı şimdi maç izliyorlar geçen hafta 5 kişiyiz 1 saat savaştık adamlarla helal olsun adamlara erkekleştiler zamanında kim götlerini kaldırmışsa onlar indirsin.Samsun Çarşı mağazası yıllardır forma,atkı sattı kim boykot etti,çiftlikte teknosanın karşısında mağaza açılmıştı eskiden hatırlarsanız Taraftar ürünleri satıyordu gese,febe vs. kim engel oldu daha neler neler biz ana burda yok öyle yaparız yok böyle yaparız yok öyle olur yok böyle olur. Önce herkes birlik olacak eşit mesafede duracak sevmesenizde istemesenizde saygılı oluncak yok konuşcak şeylerde varda bitmişiz biz bitmişiz kim ne derse desin hadi iyi akşamlar

Kaya

Bundan bi hafta önce 5 arkadaşımla çıkartma yaptık dükkana tabii ilk başta oldukça endişelendiler.
-Buranın sahibi kim onunla görüşeceğim dediğimde başımıza toplandılar zaten..SAMSUNSPOR forması satıyormuşsunuz görür gibi oldum  :-\doğrumu diye sordum.
-Evet elimizde mevcut dedi mekan sahibi..
-Ben ve benim gibi yüzlerce SAMSUNSPORlu forma almak istiyoruz fakat diğer takım formaları vitrinde manken üzerindeyken bizim ki poşet içinde olduğu müddetçe hiç kimse forma almayacak diye belirttim,cevabı şu oldu..
-Tabi ki SAMSUNSPOR bizim için ilk sırada fakat elimizde forma çeşidi olmadığı için mankene giydiremedik hemen vitrinde manken üzerine giydiriyoruz haklısınız..dediler.Peki sonuç ne mi! Hala vitrin aynı şekilde >:( >:( >:(

Biz gerçekten bu şehirde azınlığız,bağnazlık olarak adlandırılıyor doğru olan düşüncelerimiz..Samsunluyum samsunda dükkanım var diyip bu işleri yapanlara yazıklar olsun...

babasamsunlu

İnanç kardeşim bütün bunların tek bir nedeni var..

Sorun ne orda ne burda ne şurda..

Bu takım süper lige çıkıp bu ipneelere çakmaya başladığında hepsi tek tek kapanacak..

Düşünsene ts maçında hakem bizi katletmiş,millet burnundan soluyor bi bakıyon ana karşısında tskılap..

ve sonrasında olacak olanlar ortada..

ama şimdi olmaz...olamaz...bütün şehrin tepki  vermesi ile belli bir zümrenin tepkisi arasında çok fark var..

bütün şehrin bir bütün olabilmesi içinde BAŞARI ŞAARRTTT !!!

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 22 October 2010, 21:48:08

zaman tanıyalım bunlara..Başarı olunca malum x menler en büyük samsunspor bayrağını sallayacaklar elbet.. eN babasamsunlu onlar olacaklar o zaman..

Ayberk

Tabi tabi, reklam olsun diye dev bayraklara; "Bilememnespor Süper Ligde Samsunsporumuza başarılar diler" diye yazdırıp asarlar çiftliğe o zaman görürüm ben... Bayraklar eksik olmazdı önceden, üzeri reklam kokan. Her işlerinde bir riyakarlık var bizim şehrimizde yaşayan bazı kesimlerin :( :( :(

Ahmeti

gün gelecek devran tersine dönecek süper lige çıktığımızda göreceğiz o ts clup,bjk store yi önlerinden 400,500 kişilik taraf grupları geçerken hepsi yusuf yusuf edecek.

europe_55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 22 October 2010, 21:48:08

Abi aynen katiliyorum...

Insallah biz yakinda Süper Lig´e cikacagiz, o zaman bu sehrin SAMSUNSPORLU oldugunu herkes görecek.

King Of The North

Azınlıkta kalmamızın sebebi takım başarısız, şehrin dinamikleri alevlenemiyor bir türlü, zaten çok cosmopolit bir şehriz, adamların da k..çı kalktı hakikaten, yemin ediyorum başarı gelsin bunların hepsi ofline olacak o kadar söylüyorum ama
b a ş a r ı ş a r t...

5trawberry

Kardeşim de ayakkabı almak için, Buketspora girmiş kuzenimle.
Vitrinde formalar görünce niye Samsunspor yok demiş, bilekliklerde niye kırmızı-beyaz yok demiş.
Samsunspor formasını alan mı var da olsun demiş ordaki aam her kimse, kardeşim alan olsun ya da olmasın niye yok demiş, Samsunspor bu sene çıkacak seneye de olmyacak mı demiş, Samsunspor süper lige falan çıkamaz bu gidişle diye cevap vermiş.

Burak

Akıllandıklarından mı yoksa takımın gidişatından mıdır bilinmez bir vitrini SAMSUNSPOR formasına ayırmışlar. Çubuklu formanın arması baskı değil dikişli formada uzaktan gayet hoş duruyor ama elimde o bu terbiyesizliklerinden sonra satın almaya gitmiyor. Samsunspor Store da nedense çubuklu yok

Serkan