TEŞEKKÜR

Başlatan edmontdante, 30 November 2010, 00:10:37

« önceki - sonraki »

kuzey55

rize maçı mı? daha neler... beklemeyiz o kadar 2. devre liderliği kutlayacağımız bir maçta muhteşem bir gösteri daha sunarız türk tribünlerine.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: kuzey55 - 30 November 2010, 19:23:12
rize maçı mı? daha neler... beklemeyiz o kadar 2. devre liderliği kutlayacağımız bir maçta muhteşem bir gösteri daha sunarız türk tribünlerine.
+55

brigand

cktgmzı garantldgmz maç super olur.

Serkan

Herkes bir şeyler katarak  yapabileceğinin  en güzelini ortaya çıkardı. lakin şu bir gerçekki Engin abi  olmasa ne biz bu işe kalkışabilrdik,nede becerebilirdik..

Allah senden razı olsun abi, hani ne zaman bir proje yapsak hep bir severo yanımızda ;)

İyiki varsınız..

vanlioglu

gururlanmamak elde değil önceden yazmıştım yine yazıyorum iyi ki varsın samsunspor.biz iyi ki varsınız değerli arkadaşlar. tribünde gerçekten bişeylerin değiştiğini görüyoruz, bu da bana ve benm gibi herkese mutluluk veriyordur eminim.

Akyol

33.Hafta Antep belediye deplasmanından dönüyoruz, hazırlıklara başlıyoruz  :) 

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler, bu site çok daha güzellerini yapacaktır...

kuzey55

kalptenþimþek

Nasıl anlatılır ki, her şey süperin de ötesindeydi..Emeği geçen herkese teşekkürler, gerçekten muhteşem iş çıktı ortaya..
Mehmet Hocam, Maratonda 100 kişi maç izlediğimi bilirim, şimdi 9000 kişiyle kareografi yapılıyor..Kalpar'ın da dediği gibi; artık takım da taraftara ayak uydurmalı..Ligin şampiyon taraftarının, takımı da şampiyon gibi oynamalı..
Onun hakkında söylenecek çok söz var aslında.. ben sadece kestirmeden söylüyorum "iyi ki varsın Engin Abi.."
Yapacağımız üçüncü kareoda, "Mona Lisa'ya Samsunspor forması giydireceğim!" dersen, inan hiç mi hiç şüphe duymam..Engin Sever bu.. yapar derim.. ;)

Tufan

bu işin mimarı Engin abiye Koçyiğit ailesine ne kadar teşekkür etsek az. abi sizin bu takım için yaptıklarınızın yanında bizim 1-2 günümüzü bu işe harcamamız devede kulak kalıyor. bu koreo işi gerçekten muazzam birşey maça gidip bağırmaktan veya tek bir pankart yapmaktan çok farklı ortada bir emek var ve çıkan sonuç tamamen sürpriz sonunda bunu biz yaptık derken insana çok farklı bir mutluluk veriyor.

Ollivanders

Abi biz daha neler yapacagız neler.Bugun trabzon yolunda çalışmaları yaptık desek yalan olmaz . Ama bunun için takımın bize ayak uydurması gerek.  Koreografi çalışmalarında duydugum heyecan paha biçilemez. Acaba nasıl olacak ? Bir sorun var mı ? dusunceleriyle mukemmel bir goruntu çıktı ortaya. Milwall kardeşimin de dedigi gibi artık koreografi bize yerlesti. Devamı corap sokugu gibi gelecektir.Kardeşlerim ve abilerimle birlikte olmaktan , maç izlemekten , omuz omuza bagırmaktan çok buyuk keyif alıyorum. İyiki varsınız BUYUK SAMSUNSPORLULAR. :)

**KaR6**

insanlar bana sorduklarında, bunu benim kardeşlerim abilerim yaptı derken duydugum gurur için herkese binlerce kez tesekkur etmek istiyorum ilk olarak..

maçtan önce Serkan Aykut mesaj çekti bana ve şov var değil mi bu akşam diye sordu.. ben de oldugunu ve kaçırmaması gerektiğini belirttim.. 1.5 sene üstüne ilk defa bu organizasyon maça gideceğini söyledi ve geldi tribünlere..

maçtan sonra ise, biz oynarken nerede idi bu taraftar, vallahi gözlerim doldu dedi.. Dedim abi daha küçüktük, doğru diyosun dedi o zamanlar arabada izliyodun, şimdi yaptığınız işlere bak :)

işin özü, her türlü gurur duyduk, Allah razı olsun..

55.hakan

Bank Asya'da ender görülecek bir işe imza atıldı.Alem ve diğer takımlar taraftar gördü.Emeği geçenlere teşekkürler...

SAMSUNLU ORUMA 55

emeği geçen bütün abilerimize ve kardeşlerimize çok teşekkür ederim türkiye gerçek taraftarı gördü yine bi de süper lige çıkalım stad yerinden oynar vallaha !!!!!!!

brigand

yaşadıgımız heyecan. sonunda duydugumuz gurur ve mutluluk paha biçilemez gerçektende. bu arma yoluna daha neler yapılır neler...

kalptenþimþek