TEŞEKKÜR

Başlatan edmontdante, 30 November 2010, 00:10:37

« önceki - sonraki »

edmontdante

Alnımızın akıyla bu işin içinden çıktık Allaha şükür.Geçen seneden edindiğimiz tecrübe ile çok daha başarılı bir koreografi gerçekleştirdik.Bu da bize bazı tecrübeler kazandırdı kesinlikle.Bundan sonrakiler çok daha iyi olacaktır.

Emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum.Çünkü bu iş tam manasıyla bir ekip işi.Her yönden sağlam bir ekip oluşturmadan bunu gerçekleştirmek zor.Öncelikle site işin finansmanını büyük hevesle üstlendi.O kadar çok noktada herkes bir şeyler üstlendi ki anlatmak zor.Çalıştığımız ortama yemek ve çay taşıyan arkadaşlarımdan,facebook'ta bu işi döndürmeye,pankartlar için yer ayarlamaya,video oluşturmaya,megafonları bulmaya kadar.Ve bunlar kimseye bir şey demeden herkes kendine bir vazife çıkartarak gerçekleşti.Evli barklı,çoluk çocuk sahibi insanlar hiç gocunmadan,hiç bir şeyden kaçmadan   her işi yaptı.Herkes kendine bir vazife edindi.İşi-gücü bırakıp günlerce çalıştık hep birlikte.Kesinlikle en ufak bir uyumsuzluk ve tatsızlık olmadan  bu işi hep birlikte tamamladık.

Maddi manevi emeği geçen,burada olmasalarda bizimle beraber heyecanlanan herkesten Allah razı olsun.İnşaallah  sezon sonunda oynayacağımız Rize maçında süper ligi garantilemiş şekilde tekrar koreo yaparız.Şimdiden söyleyim o koreoda SAMSUNSPOR Bank Asya ligine "BANA MÜSADE " diyerek veda edecek

mehmet yılmaz

Bu site bir zamanlama hatasıdır, hepimizi zamanlama hatasıyız aslında...
Çünkü biz ve diğer taraftar grupları Celil, Ercan, Serkan, Ertuğrul, Bünyamin, Timofteli zamanda olmalıydı ya da o kadro şimdiki zamanda!

Hepinizle gurur duyuyorum, maddi-manevi fedakarlık yapan ve ortaya çıkan o güzelliğe ait olan herkese teşekkürler!

kamuri

zaten hep oyle olur ya taraftar iyi olur takım iyi olmaz takım iyi olur taraftar iyi olmaz ama bu seneki hava cok güzel gercekten şehir olarak kenetlendik umarım takımda kenetlenir

cembaba

Abi asıl biz sana teşekkür ederiz. Bizim bize neler yapabileceğimizi gösterdin... Engin Sever Oleyyy :)

beşnumara

Her şey güzel de ekonomik olarak her şey bitirmiş olsaydık keşke.İnşaallah sizlere daha fazla yük binmez abi zaten emek kısmı size aitti bi de öteki türlü :(
Engin abi önderliğinde samsunspor.biz üyeleri iyi ki varsınız.
Sen yoksan her şey eksik...

red_white

Abi söyleyecek söz bulamıyorum sana biz teşekkür ederiz

sadece55

kumköylü ahmet

Hepinizle gurur duyuyorum, maddi-manevi fedakarlık yapan ve ortaya çıkan o güzelliğe ait olan herkese teşekkürler!

Helal Olsun Superdi  :)

doðan

30 November 2010, 18:16:39 #8 Son düzenlenme: 30 November 2010, 18:18:31 doðan
Birader sen başla biz peşinden , Sen bişeyler için çaba gösteririken sana destek olmayacaksak bize sıkıntı olur, Apo reis gıdıklanır , mehmet abi huysuzlanır :), Şaban emmiyi, Bünyamin müdürü, Harun ustayı, Veysel abiyi , Gazeteci ilhanı ,Fedarasyon müdüründen milletvekiline kadar hapsini yoldan çıkardık...(adını atladığım bir çok kişi de vardır)

Emeği geçen herkese bende canı gönülden teşekkür ederim,

Şimdi birazda yorum lara değineyim,
Bu hafta benim görevim stad da anons programlanması idi, anonsçuyu iyi kulanabilmeyi amaçlamıştım başardığıma inanıyorum , bu esnada protokol trübünü ve vıp trübününü yakından takip ettim ve yöneticiler ile birebir maçı izleyerek nabız tutma şansı yakaladım ,
ben karşıdan emeğimizi izlerken etrafımdan kopan alkışlar ve övgüleri duyarken , hepinizle gurur duydum ve tüylerim diken diken oldu, hatta tebrik telefonlerını karşılamaktan video çekimi yapamadım , İsa TURAN ve yedeklerin (can özgür, serkan , oğuzhan) sözü muhteşemdi, seyirci niye durdu, bu güzelliğe bak , helal olsun size , ve teşekkür le teşekkürler...
hatta istiklal marşında arma açılamayınca yükselen homurtuları duymanızı isterdim ...
Nitekim Herkesin takdirini kazandığımız büyük işleri yapabilme kabiliyetimiz olduğunu herkese gösterdik ... ve kendi yağımızla kavrulduk , manen herkesi yanımızda gördük ...YUkarda SAMSUNİ nin dediği gibi ya biz yanlış zamanda yız , yada hocanın basına yaptığı açıklamada olduğu gibi takım bize ayak uyduramıyor....AMAAAAAAA BU AŞKIN ROMANI YARIM KALMAYACAK ( her ne olursa olsun ) Son rize maçında kareo belliiii, ELVEDA BANK ASYA ....

babasamsunlu

Yürü be Doğan abi...
Verdin alayına gazı.. Artık her maça bi şey bekler bu tayfa :):)

mehmet yılmaz

bugün gayet muteber, aklı başında daha önce tanışmadığım birkaç kişiden tebrik ve teşekkür telefonları aldım. elbette bu tebrik ve övgüler şahsım üzerinden hepimize idi.

güzel şeyler ypıyoruz, ulaşan ya da ulaşamayan çok fazla takdir edenimiz var.

samsunmania

Her zaman söylüyorum. Bu taraftar özellikle son 5 yıldır çok büyük sıkıntılar ve acılar çekti. Bu sıkıntılar tam tersine bizleri birbirine kenetledi. Çok güzel insanlar tanıdım. Emeği geçen herkese ben de teşekkür ediyorum. Biz süperligi herkesten çok hakettik ve hakkımızı alacağız.

millwall

üçüncü koreoyu düşünemiyorum.artık tribünde koreo kültürü sağlamlaştı.
herkesin eline sağlık...

sadece55

Stadda yanımızdan geçen bir elemanın dediği bir laf vardı : Bir de biz kendimize samsunsporluyuz diyoruz.Adamlara bak... Sanırım çok şeyi anlatıyor...

berusa55

Engin abi ve diğerlerinin ellerine yüreklerine sağlık. Daha güzel işler yapar bu büyük taraftar...